Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Το λιμενικο και οποιαδήποτε άλλη προκυρηξη που τρέχει ταυτόχρονα με τους ειδικούς φρουρούς, επηρεάζουν τους επιλαχοντες και όχι τη γενική κατάταξη...Π. Χ το 11 που έτρεχαν 3 προκυρηξεις ταυτόχρονα, οι υποψήφιοι έκαναν και στις 3 προκυρηξεις τα χαρτιά τους και εάν ήταν επιτυχόντες, διάλεγαν όποια τους βόλευε...
Ο αριθμός των συμμετοχών δεν επηρεάζεται, επηρεάζεται ο αριθμός των επιλαχοντων, με 3 προκυρηξεις να τρέχουν ταυτόχρονα, μικραίνει αισθητά η βάση γτ αυξάνεται ο αριθμός των επιλαχοντων που μπαίνουν λόγω κενών θέσεων που ξαφνικά υπάρχουν...
Τώρα εάν θα τρέξει το λιμενικο στον ίδιο χρόνο μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των επιλαχοντων αυξάνοντας τον αριθμό τους, οπότε αντίστοιχα και τη βάση...
Ο αριθμός των συμμετοχών δεν επηρεάζεται, επηρεάζεται ο αριθμός των επιλαχοντων, με 3 προκυρηξεις να τρέχουν ταυτόχρονα, μικραίνει αισθητά η βάση γτ αυξάνεται ο αριθμός των επιλαχοντων που μπαίνουν λόγω κενών θέσεων που ξαφνικά υπάρχουν...
Τώρα εάν θα τρέξει το λιμενικο στον ίδιο χρόνο μπορεί να λειτουργήσει υπέρ των επιλαχοντων αυξάνοντας τον αριθμό τους, οπότε αντίστοιχα και τη βάση...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Hellenicpower δε γινεται αυτο... και αν καποιος που ειναι επιτυχων στα πρωτα αποτελεσματα ειναι ακαταλληλος στα ψυχοτεχνικα ή στα αθληματα; Θα τον διωξουν αργοτερα; Κανονικα οπως παντα θα γινει η διαδικασια, αλλωστε καλουν και τους 360 επιλαχοντες καβατζα αρα δεν υπαρχει καποια αργοπορια, οποιος κοβεται τον αναπληρωνουν αμεσως!
Σωστός ο μοτορ όπως έγινε κ το 2011 ακριβός... Μόνο που τότε το πλεονέκτημα ήταν ότι έτρεχαν 3 μαζί με αρκετές θέσεις... Κ όπως συνήθως τα μεγάλα απολυτηρια κ πολλά μόρια πήγαν λιμενικο-πυροσβεστική
Ο. Π. Κ. Ε
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ναι motorhead.. αλλα αν για παραδειγμα η προκυρηξη του λιμενικου βγει οταν τελειωσουν οι ΠΚΕ των φρουρων και καποιος παει για προσληψη, δε θα ρισκαρει να παραιτηθει για να κανει τα χαρτια του στο λιμενικο! Πρεπι να βγει για λιμενικο πριν βγουν τα οριστικα αποτελσματα!
Κ το 2011 είναι ότι έκοβαν κ γενικά τατουαζ πήδηξαν κ πολλοί πυροσβεστική λιμενικό το καλύτερο θα ήταν να έβγαιναν μαζί κ τώρα του λιμενικού.. γι'αυτό κ τότε τόσο χαμηλές οι βάσεις.. Γιατί για να πέσεις 100 μόρια κάτω από την βάση από επιλαχών 100 μόρια είναι πάρα πολλά άτομα έφτασε θέση από 970 άτομα που ζητούσε το 2011 έφτασε θέση 1600 κάτι αν δεν κάνω λάθος γύρο στα 2200 μόρια.. φαντάσου άτομα.
Ο. Π. Κ. Ε
Ναι συμφωνώ Ι ΜΑΚ αλλά λένε ότι θα βγει αρχές Σεπτέμβρη και όπως βλέπεις η προκυρηξη των Ε Φ τρέχει με συνοπτικές διαδικασίες, οπότε πρέπει να γίνει ότι ειναι να γίνει, γρήγορα και στο λιμενικο...
- HELLENICROWER
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Hellenicpower δε γινεται αυτο... και αν καποιος που ειναι επιτυχων στα πρωτα αποτελεσματα ειναι ακαταλληλος στα ψυχοτεχνικα ή στα αθληματα; Θα τον διωξουν αργοτερα; Κανονικα οπως παντα θα γινει η διαδικασια, αλλωστε καλουν και τους 360 επιλαχοντες καβατζα αρα δεν υπαρχει καποια αργοπορια, οποιος κοβεται τον αναπληρωνουν αμεσως!
Ετσι εγινε με τους σωφρονιστηκους οσοι ηταν ακαταλληλοι εφυγαν μετα.. Τελος παντων εγω το εκανα σαν σκεψη λογω του οτι αν βγουν τα αποτελεσματα 26 σεπτεμβρη οπως γραφουν τα site δεν γινεται να δωσουμε ολοι αθληματα και γιατρους και να ειμαστε μεσα στην σχολη οκτωμβρη...
Οπως και να'χει σευχαριστω φιλε για την απαντηση.

Xanthos έγραψε:Κ το 2011 είναι ότι έκοβαν κ γενικά τατουαζ πήδηξαν κ πολλοί πυροσβεστική λιμενικό το καλύτερο θα ήταν να έβγαιναν μαζί κ τώρα του λιμενικού. Γι'αυτό κ τότε τόσο χαμηλές οι βάσεις. Γιατί για να πέσεις 100 μόρια κάτω από την βάση από επιλαχών 100 μόρια είναι πάρα πολλά άτομα έφτασε θέση από 970 άτομα που ζητούσε το 2011 έφτασε θέση 1600 κάτι αν δεν κάνω λάθος γύρο στα 2200 μόρια. Φαντάσου άτομα.
1705-6 θέση.
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Μπορεί να μου πει κάποιος που κατέθεσε χαρτιά αν χρειάζεται πιστοποιητικό οικογενειακης κατάστασης ακόμα και αν δεν είμαι τριτεκνος;
Αν ξερει καπιος μεχρι ποσα νυκτερινα πληρωνει οι υπηρεσια;
Στην ΕΚΑΜ μπαινουν οι Ε. Φ.
Παιδια θα βγαλει για ΕΠΟΠ η τζιφος; Για το λιμενικο θα εχει συνεντεξεις οπως παλια;
Καλυ επιτυχια σε ολους.
Στην ΕΚΑΜ μπαινουν οι Ε. Φ.
Παιδια θα βγαλει για ΕΠΟΠ η τζιφος; Για το λιμενικο θα εχει συνεντεξεις οπως παλια;
Καλυ επιτυχια σε ολους.
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω Σχετικά με τις υγειονομικές εξετάσεις μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος αν κάνουμε εμείς τις εξετάσεις από μόνοι μας παίρνοντας το δελτίο Υγειονομικής εξέτασης η μας στέλνει η υπηρεσία σε συγκεκριμένο νοσοκομείο να γίνουν εξετάσεις; αν όχι Μπορείτε να μου πείτε Από που παραλαμβάνουμε το δελτίο για τις υγειονομικές εξετάσεις αν γνωρίζει κάποιος ευχαριστώ!
Από τις 26 έχουμε Κ 5 μέρες ακόμα αν το δηλώσουμε με υπεύθυνη δήλωση να καταθέσουμε ένα χαρτί που μας λείπει λογο κάποιας καθυστέρησης έτσι δεν είναι; το λέει μέσα στη προκυρηξη 4 παράγραφος
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Tilemos έγραψε:Μπορεί να μου πει κάποιος που κατέθεσε χαρτιά αν χρειάζεται πιστοποιητικό οικογενειακης κατάστασης ακόμα και αν δεν είμαι τριτεκνος;
Οχι αν δεν εισαι τρίτεκνος δε χρειάζεται φίλε μου
ΔΕΛΤΑ
Καλησπέρα! Εχω 2.350 μόρια! Ξερει κάποιος πόσες ελπίδες έχω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες