Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Wolver ίδια με του 2011 είναι σε αυτό το κομμάτι δεν βλέπω κάποια διαφορά. Το παιδί λογικα αναφέρθηκε γενικά στην εξίσωση ενιαίου και τεχνικού.
- Spartanangel
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ξερω γω ξεκαθαρο ειναι το λεει η προκυριξη στην κατηγορια Α. Επαλ γενικο κλπ μπαινουν στους 1200. Ωστοσο ο επαλιτης με την βαθμαρα κανει ζωαρα. Μορια και για τα εγγονια
Εδώ μέσα από ότι φαίνεται έχουν πολλοί μπερδέψει την δουλειά κ την ευθύνη με την τεμπελιά κ το βόλεμα. Λυπάμαι που αυτοί ίσως μπουν κ είναι πάλι τα συνηθισμένα τσουτσεκια που υπάρχουν στο δημόσιο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μα το επαλ πάντα ήταν α κατηγορία επίσης αν έχεις πτυχίο τεε β κι εφόσον έχεις απολυτηριο πας α κατηγορία
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το κακο θα ήταν να μετρούσαν τα πτυχία τεε οαεδ κτλ στην Α κατηγορία.. Τότε θα ήταν καταστροφή. Στους σωφρονιστικους γνωστός είχε απολυτηριο από ενιαίο 14 μετα πηγε οαεδ πήρε πτυχίο με 19 και από τ ασεπ του μέτρησαν το 19, φυσικά κ είναι επιτυχων
Απλά έθιξε το γεγονός ότι το Γενικό Λύκειο που κατά κοινή αποδοχή είναι πιο δύσκολο σε αυστηρότητα και στην βαθμολόγηση εξισωνεται με το ΕΠΑΛ που αντικείμενικα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα, πάνε αυτοί που δεν θέλουν να κοπιασουν και εν τέλη αποφοιτούν με μεγάλο απολυτήριο (ξέρω άτομο που όπως έφερνε την σακα από το σχολείο, έτσι την έπαιρνε την επόμενη μέρα χωρίς καν να την ανοίξει, ο οποίος έβγαλε 15,5 απολυτήριο...)Κακώς γίνεται αυτή η ισοτιμία κατά τη γνώμη μου αλλά νομίζω είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Υπαρχει τρελή αναξιοκρατία σε πολλά πράγματα στη μοριοδοτηση...
Δεν καταλαβα τι λετε εδω μεσα.. εννοειτε ότι κ πτυχία μπαίνουν Α κατηγορία:;
Ο. Π. Κ. Ε
Motorhead λες μια εκτίμηση για τη βάση γιατι σε θεωρώ ψαγμένο... Τι πιστεύεις; εμένα η γνώμη μου είναι 2450 με 2500...
Κακος για όλα.. τα βάζετε όλα. στο ίδιο τσουβάλι δεν σας κατηγορώ ψυχρά εδώ μέσα για το νεαρό τις ηλικίας σας κ το σκεπτικό σας.. Αλλά το επαλ δεν κάνει κατώτερο κάποιον άνθρωπο.. Εκτός αυτού εσείς που κοπιάσατε σε πρωινά γενικά κάποιοι άλλοι κοπιασαν σε εσπερινά δουλεύοντας ταυτόχρονα... μην ακούω τέτοιες πιπες θα γίνω ψυχρός λεκτοεκτελεστης κ δεν θα γουστάρετε καθόλου... ξυπνάτε κ μην είστε κοιμομενα παιδάκια!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Κ να συμπληρώσω πως δεν έχουν όλοι σε αυτή τη ζωή ούτε σπόνσορες από πίσω να στα ακουμπάνε αλλά κ ούτε τα ίδια κίνητρα, χορηγίες, κ ότι άλλο περιέχει αυτό το κομμάτι... απλά ξυπνάτε κ μη ζείτε στη ζωή των 16 σας που ξυπνουσατε διαβασμένοι κ έτοιμη για σχολείο κ είχατε στο κομοδίνο το 5 ευρώ η το 10ευρω τζαμπανταν... άλλοι δούλευαν για να το πάρουν αυτό το 10ευρω στα 16 τους... Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις ίδιες αξίες... μην το συζητήσουμε άλλο γιατί τραβάει μακρυά.. αυτοί με τα πρωινά πολύ απλά να μην μπούνε εφ αν είναι έτσι θα το πω εγωιστικά... Να σπούδαζαν κ όσοι σπούδασαν να πάνε σε αυτό που τελείωσαν.. Κ οι αγράμματοι του επαλ π δεν άνοιξαν βιβλία ποτέ η θα πάνε εφ η σε φανάρια για ζητιανια... Σας αρέσει αυτή η θεωρία; την γουσταρετε μάγκες! ... πάρτε να έχετε τώρα... κοπριτες
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι έχει δίκαιο ο wolver όσοι έχουν πτυχίο τεε β επιλέγουν α ή β κατηγορία.
Ναι μπορεί να είναι μόνο για ΤΕΕ Β κύκλου κάποιους το οποίο το είχαν από παλιά κύριος.. νομίζω πως δεν υπάρχει ΤΕΕ πλέων..
Ο. Π. Κ. Ε
Χanthos αν αναφέρεσαι σε μένα είμαι 28 χρονών... Επίσης και κάποιος που πάει γενικό λύκειο ή ΕΠΑΛ η εσπερινό κάλλιστα μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα γτ έχει ανάγκη...
Είναι κοινή παραδοχή ότι όσοι δεν ήταν καλοί μαθητές πήγαιναν ΕΠΑΛ και όταν λέω καλοί μαθητές δεν εννοώ δεν ήταν εξυπνοι, απλά δεν ήθελαν να προσπαθήσουν για τον έναν ή τον άλλο λόγο...
Έτσι ήταν τουλάχιστον στα μέρη μου και όταν πήγαινα εγώ σχολείο, εάν άλλαξαν τα πράγματα τα επόμενα χρόνια δεν το γνωρίζω αν και αμφιβάλλω...
Μην θιγεστε, δεν κατονομαζουμε κανέναν, ούτε έχω κάποιο πρόβλημα όσους έχουν φοιτήσει σε ΕΠΑΛ...
Η ανεπάρκεια του κράτους φταίει ώστε να τα αναβαθμίσουν, να τους δώσουν μεγαλύτερο κύρος για να μην υπάρχουν αυτές οι απόψεις...
Επίσης κάνεις δεν είπε να μην πάρουν μέρος στην προκυρηξη, ούτε ότι δεν αξίζουν...
Όλα θα έπρεπε να έχουν κατηγορίες, ξεχωριστή κατηγορία γενικό, ξεχωριστή κατηγορία ΕΠΑΛ, ποσοστό συμμετοχής οι τριτεκνοι, ποσοστό συμμετοχής οι πολύτεκνοι κλπ κλπ...
Είναι κοινή παραδοχή ότι όσοι δεν ήταν καλοί μαθητές πήγαιναν ΕΠΑΛ και όταν λέω καλοί μαθητές δεν εννοώ δεν ήταν εξυπνοι, απλά δεν ήθελαν να προσπαθήσουν για τον έναν ή τον άλλο λόγο...
Έτσι ήταν τουλάχιστον στα μέρη μου και όταν πήγαινα εγώ σχολείο, εάν άλλαξαν τα πράγματα τα επόμενα χρόνια δεν το γνωρίζω αν και αμφιβάλλω...
Μην θιγεστε, δεν κατονομαζουμε κανέναν, ούτε έχω κάποιο πρόβλημα όσους έχουν φοιτήσει σε ΕΠΑΛ...
Η ανεπάρκεια του κράτους φταίει ώστε να τα αναβαθμίσουν, να τους δώσουν μεγαλύτερο κύρος για να μην υπάρχουν αυτές οι απόψεις...
Επίσης κάνεις δεν είπε να μην πάρουν μέρος στην προκυρηξη, ούτε ότι δεν αξίζουν...
Όλα θα έπρεπε να έχουν κατηγορίες, ξεχωριστή κατηγορία γενικό, ξεχωριστή κατηγορία ΕΠΑΛ, ποσοστό συμμετοχής οι τριτεκνοι, ποσοστό συμμετοχής οι πολύτεκνοι κλπ κλπ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το γράφει στη παράγραφο 4 ακριβώς κατω από τν διαχωρισμό των 2 κατηγοριων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες