Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με την ημερομηνία έκδοσης των αποτελεσμάτων καθώς και των ψυχομετρικών-αθλητικών; Λέτε να είναι κάτι αντίστοιχο με την προκήρυξη του 11'; Να δούμε πως θα φύγουμε και από τις δουλειές μας..
Think less..Live more...
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Εμένα ο αξιωματικός μ είπε πως Αφού λήξει η προκυρηξη δεν πας τπτ αφού βγουν τα αποτελέσματα τι να πω
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ίσως έτσι σαν του 11 γιατί μετά πρέπει να βγουν οι πίνακες οι ενστάσεις έχουμε χρόνο ακόμη... Μέ την δουλειά θα χρειαστείς 3 μέρες άδειά σίγουρα οπότε κάνε κουμάντο από τώρα αν το πάτε με άδειες κ δικαιούστε.. γιατι κ εμείς πχ δικαιούμαστε άδειες αλλά δεν περνούμε γιατί απαγορεύεται να κλείσουμε! Θα πάρει.. Ίσως τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτώβρη να καλέσουν..
Ο. Π. Κ. Ε
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Μια ερώτηση αλάνια οποίος δεν έχει πάει ε. δ χρειάζεται αντίγραφο απόλυσης από στρατολογία; Οι μεταφράσεις δεν έχουν κάποιο χρονικό ισχύος γιατί είναι παλιά αυτή που έχω από το 2011.. Όλοι μέσα θα είμαστε..
Γιώργος93

Δημοσίευση από Γιώργος93 »

Παιδιά, δεν ξέρω αν είμαι γκαβός αλλά δε το βλέπω πουθενά στην προκήρυξη να το διευκρινίζει.

Με μοτοσυκλέτα τι εννοεί; Θέλω να πω υπάρχουν 3 κατηγορίες απ'όσο ξέρω (Α1, Α2, Α). Αρκεί να έχεις όποια απ'αυτές για τα 3 μόρια ή θέλει το απεριόριστο; Είμαι Α2 και δε με πιάνει και η κατηγορία για μετατροπή χωρίς εξετάσεις...
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Δεν κάνουν τίποτα σπουδαίο οι διμοιριτες και ο αρχηγός. Απλα οι διμοιριτες παίρνουν αναφορά για κολυομενους και κτλπ όπου και με την σειρά τους ενημερώνουν τον αρχηγό και ο αρχηγός ενημερώνει τον διοικητή της σχολής. Κάποιες φορές μπορεί να κληθεί ο αρχηγός από τον διοικητή για ενημέρωση. Δεν παίζει κανένα ρόλο εάν είχες αυτό το αξίωμα μέσα στην σχολή αφού εξελθεις από αυτήν και τοποθετηθείς στην υπηρεσία σου.
ΜΜΑ

Δημοσίευση από ΜΜΑ »

Ο μάγκας που έλεγε για το ΔΙΕΚ ότι θέλει το ΒΕΚ κάνει λάθος δεν το δέχονται. θέλει πτυχίο που λέει ότι πέτυχες στης εξετάσεις
Giorgio123
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Giorgio123 »

Καλησπερα παιδια, πηγα σημερα στο ΑΤ να κανω την αιτηση και επειδη δεν ειμαι πολυτεκνος-τριτεκνος μου ειπανε πως δεν χρειαζεται πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης ενω καποιος αλλος ελεγε οτι χρειαζεται και αρχισαν τα παιρνουν τηλεφωνα στα κεντρικα για να ενημερωθουν. Καποιος που να μην ειναι πολυτεκνος-τριτεκνος και εκανε αιτηση μπορει να μας πει αν του το ζητησανε; Τοσες μερες και ακομα δεν ξερουν καλα καλα τι χρειαζεται
Ενημέρωση

Δημοσίευση από Ενημέρωση »

Αυτήν τι στιγμή έχουν κατατεθεί περίπου 6 χιλιάδες αιτήσεις από πληροφορία δεν ξέρω πόσο ισχύει.. εγώ νομίζω στις 25χιλιαδες θα φτάσουμε..
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Στα δικαιολογητικά α ζητά πιστοποιητικό ποσό μάλλον αν είσαι τρίτεκνος κ πολύτεκνος
ΔΕΑ27
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΔΕΑ27 »

Δημοσιο ΙΕΚ ειναι ξερω για την πιστοποιηση ρωταω και για το επαγγελματικο διπλωμα.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

2 ερωτήσεις 1τον εγω εχω δίπλωμα α1 αυτο έδωσα γιατί το απεριόριστο θα μ έρθει τελος του μηνος και αν τβρα που είναι αυγουστος με α1 πιάνετε τα 300 μορια γτ δεν τα ήξερε καλα ο αξιωματικός και κατι αλλο εμενα ο αξιωματικός μου είπε πως Αφού βγουν οι πίνακες μετα θα δώσουν 5 μερες και όχι μετα τις 26 .. ξέρετε τίποτα για να ξέρω να πάω τ διπλωμα
Stelios92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Stelios92 »

Οσοι καταθεσατε τα δικαιολογητιμα κρατησατε κανενα χαρτι απο το α. τ ;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Εγώ ναι. Μια βεβαίωση ότι συμμετέχω στον διαγωνισμό! Μια για μένα και μία την κράτησε το τμήμα.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Θανος2468 έγραψε: 2 ερωτήσεις 1τον εγω εχω δίπλωμα α1 αυτο έδωσα γιατί το απεριόριστο θα μ έρθει τελος του μηνος και αν τβρα που είναι αυγουστος με α1 πιάνετε τα 300 μορια γτ δεν τα ήξερε καλα ο αξιωματικός και κατι αλλο εμενα ο αξιωματικός μου είπε πως Αφού βγουν οι πίνακες μετα θα δώσουν 5 μερες και όχι μετα τις 26 .. ξέρετε τίποτα για να ξέρω να πάω τ διπλωμα
Όλα. Όσα είναι μοτοσικλέτες 300 αν υπήρχε δίχωρισμος θα τ έγραφε στην προκ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες