Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Πήγα και εγώ κατέθεσα τα χαρτιά μου όλα κομπλέ, απλά εμένα μου ζήτησε την 1 φωτογραφία μόνο. Η 2η είναι για την καρτέλα των γιατρών εφόσων περάσουμε μου είπε!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Επίσης η μόνη υπεύθυνη δήλωση πού συμπλήρωσα ήταν το υπόδειγμα Δ , αυτή δηλαδή που λέει ότι έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις και έχεις όλα τα προσόντα κλπ..
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Καρτελα για γιατρους δινους εφοσον εισαι επιτυχων;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Katadromea ar ποσα μόρια εχεις φίλε μου;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Νικ1992 έγραψε:Καρτελα για γιατρους δινους εφοσον εισαι επιτυχων;
Ναι

Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Ρε ολοι εσεις που ρωτατε, εχω τοσα μορια (εχω 2200,2300,2500,2600,3000,4000...1000000)εχω ελπιδες να μπω η μπα... περιμενετε δλδ απο καποιον ακυρο με ψευδώνυμο σε ενα φορουμ να σας πει τι θα κανετε; Και αμα δλδ απαντησουν ναι εχεις ελπιδες θα κανεις τα χαρτια σου ενω αμα σας πουν οχι, δε θα τα κανετε; Οσα και να χετε πηγαινετε και καντε τα χαρτια σας αμα ενδιαφέρεστε και οταν βγουν οι πινακες θα δειτε που ειστε...

Μη ρωτατε αλλους, μην ακουτε αλλους... στην τωρα διαδικασια δεν υπαρχουν συμβουλες, απλα πας και κανεις χαρτια τελος...

Στο επομενο σταδιο, μαλιστα ναι, αυτοι που πανε πρωτοι να συμβουλευουν τους επομενους... μεχρι εκει!

Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

wolver έγραψε:Επίσης η μόνη υπεύθυνη δήλωση πού συμπλήρωσα ήταν το υπόδειγμα Δ , αυτή δηλαδή που λέει ότι έχεις εκπληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις και έχεις όλα τα προσόντα κλπ..
Έτσι μπράβο σωστος φιλαρακι.. οι άλλες είναι για την πρόσληψη.. Και θα συμπληρώσει ο καθένας κατά περίπτωση.. αν δεν έχει παραπεμφθεί Ποτέ θα συμπληρώσει την υπόδειγμα Β και ο αλλος που παραπέμφθηκε Αλλά αθωώθηκε το Γ.. οχι όπως είπε ο άλλος θα σας δώσουν 3 υπεύθυνες δηλώσεις.. οτι να ναι ρε εδώ μέσα.. κρίμα με κάτι βοσκούς
Άβαταρ μέλους
katadromeasAR
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από katadromeasAR »

Bill931 έγραψε:Katadromea ar ποσα μόρια εχεις φίλε μου;
Γιατί ρωτάς φίλε μου;

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ερώτηση για όποιον γνωρίζει σίγουρα.. δίπλωμα οδήγησης λέει αφού έχουμε περάσει πρακτικά κ εξετάσεις μπορούμε να πάμε μια βεβαίωση από το μηχανολογικό ότι τα περάσαμε κ μια υπεύθυνη δήλωση που να λέει ότι όταν παραλάβουμε το δίπλωμα θα πάμε να το καταθέσουμε... παρακάτω λέει ότι εντός 5 ημερών από τη λήξη των αιτήσεων πρέπει να καταθέσουμε ότι δικαιολογητικό έμεινε.. Αυτό ισχύει κ για τα διπλώματα η μόνο πχ για πτυχία αγγλικών π περιμένουν μερικά παιδιά; μην την φάμε τζάμπα.. γιατι παίζει να έχω πάρει 800 τηλέφωνα κ κάνεις δεν ξέρει να μ απαντήσει... ΥΓ όποιος έχει το τηλ του Χρυσοχοΐδη ας μ το στείλει σε προσωπικό ίσως ο Μιχαλάκης να ξέρει τι έβγαλε!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

Απ'ότι μου είπανε στα ΚΕΠ, αν δεν ήσουν στον στρατό σε ειδικές δυνάμεις, ΔΕΑ κλπ δεν χρειάζεται πιστοποιητικό. Έχουν συγκεκριμένες οδηγίες από χθες τα ΚΕΠ
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ξανθε οχι 5 μερες μετα την αιτηση 5μερες αφου βγουν οι καρτελες μ ειπε ο αξιοματικος
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Σωτηρης έγραψε:Είναι απλό Θάνο. Ας υποθέσουμε ότι είμαστε εμείς οι δύο και ενδιαφερόμαστε να πάρουμε μετάθεση στην Λάρισα ας πούμε. Εχουμε τα ίδια χρόνια υπηρεσίας και είμαστε ανύπαντροι χωρίς παιδιά, συνεπώς συγκεντρώνουμε τα ίδια μόρια. Εκει έρχεται να παίξει ρόλο η σειρά εξόδου σε μια πιθανή ισοβαθμία. Θα προηγηθεί αυτός που έχει καλύτερη σειρά εξόδου μεταξύ μας.

ισχυει οπως ειναι σε ολες τις σχολες οι 3 καλυτεροι διαλεγουν που θελουν να πανε;

σειρα εισοδου ειναι αυτη που θα μπουν με τα υψηλα μορια και θα γινουν αρχηγοι και υπαρχηγοι;

Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από capten fan »

Xanthos έγραψε:Ερώτηση για όποιον γνωρίζει σίγουρα.. δίπλωμα οδήγησης λέει αφού έχουμε περάσει πρακτικά κ εξετάσεις μπορούμε να πάμε μια βεβαίωση από το μηχανολογικό ότι τα περάσαμε κ μια υπεύθυνη δήλωση που να λέει ότι όταν παραλάβουμε το δίπλωμα θα πάμε να το καταθέσουμε... παρακάτω λέει ότι εντός 5 ημερών από τη λήξη των αιτήσεων πρέπει να καταθέσουμε ότι δικαιολογητικό έμεινε.. Αυτό ισχύει κ για τα διπλώματα η μόνο πχ για πτυχία αγγλικών π περιμένουν μερικά παιδιά; μην την φάμε τζάμπα.. γιατι παίζει να έχω πάρει 800 τηλέφωνα κ κάνεις δεν ξέρει να μ απαντήσει... ΥΓ όποιος έχει το τηλ του Χρυσοχοΐδη ας μ το στείλει σε προσωπικό ίσως ο Μιχαλάκης να ξέρει τι έβγαλε!!

Ξανθε μου ειπαν για τα διπλώματα δεν υπάρχει πρόβλημα απο τη στιγμη που μπορεις να το δικαιολογήσεις και εχεις προσκομίσει καποιο χαρτί με το οποίο μπορεις να οδηγήσεις ή οτι εχουν βγει τα αποτελέσματα

ΔΕΛΤΑ
Παναγιώτης!

Δημοσίευση από Παναγιώτης! »

Ξανθε λέει μέσα καταληκτική ημερομηνία υποβολής αρα 26 και πέντε ακόμα... Όχι όταν κάνεις εσυ την αίτηση...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ευχαριστώ παίδες
Ο. Π. Κ. Ε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση