Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Οκ ευχαριστω πολυ και κατι αλλο αν καπιος θελει να παει ξερω γω οπκε η σε αλλη ομαδα πως γινετε
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Exciter έγραψε:
Θανος2468 έγραψε:Βρε με εχετε τρελανει απο χτες δεν προτρεχω αν μπω μπηκα αν δεν μπω παλι εχω δουλεια ειμαι νοσιλευτης σε νοσοκομειο απλα παντα ηθελα να μπω αστυνομια γιαυτο και δοκιμος τεσπα μια ερωτηση περιεργιας τελιωνει η σχολη η πρακτικη ειναι 1μισι μηνα (για οσους μπουν) στην πρακτικη τι κανουμε και δεν επιλεγουμε εμεις διας δελτα μεταγογον αυτοι μας επιλεγουν τυχεα ;

Πρακτική θα κάνετε πιθανόν όλοι σε ΑΤ σε περιοχές που θα δηλώσετε διαμονή όσο κάνετε την πρακτική σας (σκοποί 2 άτομα μαζί, όχημα σαν 3ο άτομο με 2 παλιούς) και σε πεζές περιπολίες. Μετά πριν βγούνε οι τοποθετήσεις θα σας δοθεί μια αίτηση να δηλώσετε που επιθυμείτε τοποθέτηση (φυσικά δεν σημαίνει πως θα τοποθετηθείς εκεί που θα βάλεις πρώτη επιλογή, αλλά και σε αυτό αν δεν απατώμαι παίζει ρόλο η καλή σειρά εξόδου απο την σχολή).

Αν ισχύει ότι το 11 είναι όπως το λες ακριβώς. Εγώ θυμάμαι Κυριακή πρωί χρεώθηκα στο τμήμα (μια από τις επιλογές μου), Κυριακή απόγευμα πήγα παρέδωσα γτ είχε έρθει φύλλο πορείας για Δι. Ας. Αλλά αυτά τώρα τι σημασία έχουν; Κάντε τα χαρτιά σας, να βγουν τα αποτελέσματα και σιγά σιγά θα αναλυθούν αργότερα.
Exciter
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Exciter »

Θανος2468 έγραψε:Οκ ευχαριστω πολυ και κατι αλλο αν καπιος θελει να παει ξερω γω οπκε η σε αλλη ομαδα πως γινετε

Παρακαλώ. Όταν μπείς με το καλό θα τα μάθεις όλα όσον αφορά υπηρεσίες και υπηρεσιακά θέματα, μην σκας για αυτά τώρα. Να επικεντρωθείς για την ώρα στα της προκήρυξης, καλή φυσική κατάσταση για τα αθλήματα και καθαρό μυαλό. Φιλικά πάντα.

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Θανος2468 έγραψε: Οκ ευχαριστω πολυ και κατι αλλο αν καπιος θελει να παει ξερω γω οπκε η σε αλλη ομαδα πως γινετε
Η Οπκε είναι Ασφάλεια εσείς πάτε ΓΑΔΑ, διάβασε την προκήρυξη.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Αδερφε απο μορια εχω 2610 απο φυσικη κατασταση ειμαι καλα ειμαι αθλητης μικτων πολεμικων τεχνων και με 3 προπονησεις το 1000το εκανα 3.40 μεχρι τοτε θα κανω λεπτο κατο ευχαριστω παντος οτι γινει βλεπουμε πολυ ανχος
Exciter
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Exciter »

Strike13 έγραψε:Αν ισχύει ότι το 11 είναι όπως το λες ακριβώς. Εγώ θυμάμαι Κυριακή πρωί χρεώθηκα στο τμήμα (μια από τις επιλογές μου), Κυριακή απόγευμα πήγα παρέδωσα γτ είχε έρθει φύλλο πορείας για Δι. Ας. Αλλά αυτά τώρα τι σημασία έχουν; Κάντε τα χαρτιά σας, να βγουν τα αποτελέσματα και σιγά σιγά θα αναλυθούν αργότερα.

Σωστός σειρά!

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Θανος2468 έγραψε: Αδερφε απο μορια εχω 2610 απο φυσικη κατασταση ειμαι καλα ειμαι αθλητης μικτων πολεμικων τεχνων και με 3 προπονησεις το 1000το εκανα 3.40 μεχρι τοτε θα κανω λεπτο κατο ευχαριστω παντος οτι γινει βλεπουμε πολυ ανχος
Μην αγχώνεσαι δες το χαλαρά και να μην μπεις δεν χάθηκε ο κόσμος. Φρουρός έτσι κ αλλιώς θα σαι στην αστυνομία. Χαλαρά όλα και βήμα βήμα.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Νικ1992 έγραψε: Εχω 2 τα οποια βρισκονται στην μεσα μερια απο το μπρατσο αλλα ειναι πανω απο τον αγκωνα θα εχω προβλημα;
Ναι δεν πρέπει να φαίνονται με την θερινή στολή ... δλδ με μπλουζάκι..
Exciter
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Exciter »

Θανος2468 έγραψε:Αδερφε απο μορια εχω 2610 απο φυσικη κατασταση ειμαι καλα ειμαι αθλητης μικτων πολεμικων τεχνων και με 3 προπονησεις το 1000το εκανα 3.40 μεχρι τοτε θα κανω λεπτο κατο ευχαριστω παντος οτι γινει βλεπουμε πολυ ανχος

Όλα θα πάνε καλά λοιπόν. Με τα μόρια που έχεις δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Εφόσον έχεις και καλή φυσική κατάσταση, μην σκάς. Όλα στην ώρα τους.

Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Pezonauths575, πόσα μόρια έχεις;
Άβαταρ μέλους
Pezonauths 575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

3070 έχω
Άβαταρ μέλους
Tilemos

Δημοσίευση από Tilemos »

Πόσα;
Άβαταρ μέλους
Pezonauths 575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

3,070 διάβασε προκήρυξη πως τα υπολογίζεις 30.70 επί 100 αποτελέσματα 3,070
Άβαταρ μέλους
Tilemos

Δημοσίευση από Tilemos »

Άαα νόμιζα έχεις 3070 μόρια και τρελάθηκα
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά, πήγα σήμερα στα ΚΕΠ για το πιστοποιητικό από τον στρατό. Η υπάλληλος εκεί μου είπε ότι δεν χρειάζεται να μου στείλει κάτι γιατί εγώ δεν υπηρέτησα κάποια ειδική κατηγορία στο στρατο πχ ειδικές δυνάμεις, απλά τελείωσα την θητεία μου στο πυροβολικό. Μου είπε ότι θα συμπληρώσω την υπεύθυνη δήλωση στο τμήμα απλά. Για πείτε και εσείς όντως ισχύει αυτό ή μου είπε ασυναρτησίες ή υπάλληλος;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες