Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

USMC PFC έγραψε:Ενας παλιος συμμαθυτης μου που ειναι 1.65 και 80 κιλα μου λεει θα κανω χαρτια του λεω ρε θυριο πηγες ειδικες δυναμεις και μου λεει ***** εισαι εγω πηγα Αεροπορια διπλα απο το σπιτι καθε μερα εξω κτλ. Ποσα μορια εχεις του λεω 1755 μου λεει θα μπεις του λεω ΜΟΥ ΚΛΗΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ. ΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ Α. Τ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ

Πες τον συμμαθητη σου να ψαξει αλλου για βολεμα στο δημοσιο. Γιατι με αυτα τα μυαλα ουτε απεξω δεν περναει!

Aggeloukos

Δημοσίευση από Aggeloukos »

Παιδια καλησπερα! Να ξαναρωτησω κατι γιατι δεν μου εχει απαντησει κανεις.. Εγω ειμαι 28, εχω 2 αδερφια 35 και 38 χρονων, εκ των οποιων ενας ειναι παντρεμενος.. Πιανω την τριτεκνια η οχι; Συγνωμη που ξαναρωταω.. Γιατι ρωτησα στο τμημα και δεν ηξεραν να μου απαντησουν! Καλη επιτυχια σε ολους σας ευχομαι!
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Άμα μπει αυτό το άτομο εμένα να με χεσετε.
Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Commando Squadron B »

Ένας λόγος παραπάνω που είναι στο σώμα και ακόμη και τώρα απαντάει και βοηθάει με όμορφο τρόπο ακόμα και στις πιο χαζές ερωτήσεις. Και ο γουλβερ και εσύ ξανθε και κάνα δυο άλλοι ακόμη ξεχώρισαν εδώ μέσα με τον τρόπο τους όταν σχολουσα αργά το βράδυ και διάβαζα τα μνμτα σας να χαλαρώσω στο σπίτι και να ξεαγχωθω. Θα σου πω κάτι προσωπικά φιλαράκι γιατί εγώ 7 χρόνια μετά ακόμη και σήμερα χάλασα χρήματα για να ανανεώσω το γ και στερηθηκα όσο να ναι πράγματα όπως οι διακοπές ας πούμε (πράγμα ασήμαντο) γιατί θέλω να μπω. Γιατί το προσπάθησα από πανελλήνιες, ξανά έδωσα πανελλήνιες που αν πήγαινα στρατό το 11 θα ήμουν μέσα στους 200 πρωτους, γιατί το θέλω από 17 χρονών, γιατί βαρέθηκα να δουλεύω βράδυ, γιατί βαρέθηκα να με κόβει στο ΤΕΙ κάθε φορά ο ίδιος καθηγητής, γιατί γιατί γιατί.. Εσύ παλεύεις και στερείσαι για ένα λόγο παραπάνω. Για το παιδί σου. Μαζί με σένα στερείται και η οικογένεια σου και παλεύει με σένα. Και θα στερειθειτε και άλλο γιατί θα μπεις και στη σχολή και στην Αθήνα στην αρχή θα είναι δύσκολα. Καλό κουράγιο, γερό στομάχι να έχεις και να θυμάσαι ότι παλεύεις για δύο!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Όχι Σωτήρη δεν με. επιασε ηττοπάθεια απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους αν είναι εκεί οι βάσεις.. αν είναι σαν του 11 έχει καλος.. Δεν με φοβίζει να. μεινω έξω απλά. με στεναχωρεί.. Ότι είναι να γίνει θα γίνει
Ο. Π. Κ. Ε
δεα πβ

Δημοσίευση από δεα πβ »

Ο καθένας μπορει να λεει οτι θελει για βυσμα κτλ ολοι ξερουμε οτι δεν χωραει μαγκες δλδ τι θα τον κανουν πολυτεκνο χωρις να ειναι η θα του βαλουν ψευτικο απολυτηριο λυκειου με μεγαλο βαθμο αντε ας σοβαρευτουμε λιγο δεν ειναι η πρωτη φορα που βλεπυμε προκήρυξη προκηρυξη που δεν εχει γραπτα και συνεντευξη δεν χωραει μεσον αυτα επρεπε να τα νγωριζεται ολοι οι τελευταίες βυσματικες καθαρα προκυρηξεις ηταν της πυροσβεστικης το 2007 και του λιμενικου 2008 η 2009 ανοιξτε τα ματια σας λιγο λες και πρωτη φορα βλεπεται το εργο κανετε μερικοι
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Έτσι ακριβός όπως τα λες είναι φίλε... θα στερηθείς για να έχεις αργότερα... Καλή ειναι κ η στέρηση μεχρι ενα σημειο ομως. χαχαχα... Ο. καθε ένας για τον σκοπό του φυσικά.. Ότι ειναι να γίνει θα γίνει.. Ναι όντος άτομα σαν το Σωτήρη είναι σπάνια.. είχα την τιμή κ την χαρά να γνωριστούμε από κοντά κ να πιούμε ένα καφέ... Δεν υπάρχει ο τύπος απλά...respect...
Ο. Π. Κ. Ε
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ARN »

Η υψομετρηση θα γίνει μια φορά στο ΑΤ και άλλη μια φορά αργότερα. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα υπάρχει η θέληση ο δεύτερος να ακυρώσει τον πρώτο που έκανε την υψομετρηση(σε περίπτωση που κάποιος είναι κάτω από το όριο) , γιστκ υπάρχουν και νομικές κυρώσεις...

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από The Marine »

Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον Σωτήρη δημόσια στο φορουμ για τη μεγαλη γκάμα πληροφοριών που μου έδωσε όλο αυτό το διάστημα της προκήρυξης. Είμαι υποψηφιος με 2700 μόρια με πιθανοτητα όμως και να με κόψουν καθώς έχω ένα τατουαζ εσωτερικά του μπράτσου, αλλά θα δείξει γιατί δεν φαινεται γενικά ιδιαίτερα. Όπως λοιπον ειμαι και εγω στην αμφιβολια ετσι και εσεις ολοι που αμφιβαλετε για βασεις και λοιπα καντε τα χαρτια σας και ποτε δεν ξερετε. Ευχομαιι σε όλους μας καλή επιτυχία παιδια με το καλό τα αποτελέσματα!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Φωτης_Ε. Δ_2. ΜΑΛ έγραψε:Και ποιος σου είπε ότι αν κανείς ορθογραφικά σε αποκλείουν
στη σχολή Αστυφυλάκων οι ανορθογραφίες και αυτοί με δυσλεξία κόβονται Έτσι και στους φρουρούς, μην ξεχνάτε ότι μέσα στη σχολή στο τέλος δίνετε γραπτές εξετάσεις και αν κάνεις 5 6 βαριά λάθη σε στέλνουν σπίτι σου
giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από giannisiker »

Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά.Προσπαθώντας να μπω στην αστυνομία μέσω πανελληνίων το 2009 δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Ετσι αποφάσισα να μπω στον στρατό και στις ειδικές δυνάμεις ετσι ώστε μια μέρα να μπορέσω να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα μέσω προκηρύξεων. Βγαίνοντας λοιπόν απο τον στρατό το 2011, βγήκε κατευθείαν προκήρυξη, εγώ όμως όντας παιδί ακομα δεν είχα μόρια. Η αλήθεια ειναι οτι ενω περνούσαν τα χρόνια δεν περίμενα να ξαναβγεί προκήρυξη και έτσι δεν έτρεξα πολύ για να αποκτήσω διάφορα χαρτιά, διπλώματα κτλπ. Σε αυτή την προκήρυξη λοιπόν έχω 2400 μόρια (με αυτά τα μόρια νομίζω πως το '11 θα ήμουν μεσα), δεν θέλω να μιλάω για βάσεις κτλπ. Εύχομαι ολόψυχα σε άλα τα παιδιά καλή επιτυχία. Αυτές οι θέσεις απαιτούν κυρίως ήθος, σοβαρότητα και αγάπη για το αντικείμενο.

ΥΓ. Ένα ευχαριστώ στα παιδιά που απαντούν με σοβαρότητα και έχουν την καλή διάθεση να βοηθήσουν

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

ARN έγραψε: Η υψομετρηση θα γίνει μια φορά στο ΑΤ και άλλη μια φορά αργότερα.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο θα υπάρχει η θέληση ο δεύτερος να ακυρώσει τον πρώτο που έκανε την υψομετρηση (σε περίπτωση που κάποιος είναι κάτω από το όριο) , γιστκ υπάρχουν και νομικές κυρώσεις...

Η υψομέτρηση το 2011 έγινε 3 φορές. Μια στο Α. Τ, μια στα Ιατρεία και μια πριν τα αγωνίσματα.
Άβαταρ μέλους
Iptamenos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Iptamenos »

Και όμως κατι τετοια ατομα θα μπουν κοιτα να δεις.. ειμαι υποψήφιος με 2860 και αρχίζω να απελπίζομαι με τα τόσα βύσματα και με αυτά Π ακουω καθε μερα και εχω δει ο..
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Slade7 έγραψε:
Φωτης_Ε. Δ_2. ΜΑΛ έγραψε:Και ποιος σου είπε ότι αν κανείς ορθογραφικά σε αποκλείουν
στη σχολή Αστυφυλάκων οι ανορθογραφίες και αυτοί με δυσλεξία κόβονται Έτσι και στους φρουρούς, μην ξεχνάτε ότι μέσα στη σχολή στο τέλος δίνετε γραπτές εξετάσεις και αν κάνεις 5 6 βαριά λάθη σε στέλνουν σπίτι σου
Στη σχολή δεν σε κόβει ΚΑΝΕΙΣ... Αν δεν γράψεις καλά απλά δεν θα έχεις καλή θέση εξόδου. Αυτό και μόνο. Φρουρός μπαίνεις όχι στη ΝΑΣΑ.
Άβαταρ μέλους
Φωτης_Ε.Δ_2.ΜΑΛ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Φωτης_Ε.Δ_2.ΜΑΛ »

Δεν γράφεις κάτι στο τέλος με κουτάκια είναι
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες