Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ST12

Δημοσίευση από ST12 »

Λογικά είναι με τα όρια του στρατού για Ι1 άρα πάνω απο 4,5

Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας

Οπτική οξύτητα με ή χωρίς διόρθωση 10/10 σε κάθε οφθαλμό και η διαθλαστική ανωμαλία να μην υπερβαίνει τις 4,5 σφαιρικές διοπτρίες (σφαιρικό ισοδύναμο). Ο αστιγματισμός δεν πρέπει να υπερβαίνει τις 5 διοπτρίες.

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Δεν πρόκειται να είναι κάτι ψέματα πέφτουν σφραγίδες... ειδικά στα μάτια γράφονται αναλυτικά τα στοιχεία για κάθε μάτι. Έχεις μαζί καρδιογράφημα ακουοραμα ακτίνες.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

wolver έγραψε: Απο φιλο μου που περασε φετος ΠΚΕ. Οσοι ειχαν κανει εξετασεις σε δημοσιο νοσοκομειο και δεν ειχαν να αναφερουν κατι τους περασαν κατευθειαν. Οσοι ειχαν θεματακια π. Χ μοιωπια κλπ. Τους περασανε σε μια γραμμη να τους κοιταξουν. Οσοι ειχαν παει σε ιδιωτες γιατρους τους εξετασαν ολους απο την αρχη!
Λογικό γιατί από ιδιώτες σ λέει μπορεί να πάρει γνωμάτευση έτσι
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Εγώ αν κ είμαι εντός Ορίων στα μάτια ανησυχώ λίγο με ΥΗΝ οπτική οξύτητα που θέλει 10/10
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Αναφέρει με διόρθωση οπότε δεν έχεις πρόβλημα και γω 8 στα 10 εχω
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Ναι με γυαλιά ...10/10 πρέπει να βλέπεις άριστα.. άντε να δούμε !
Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Commando Squadron B »

Παρακαλουθω το φόρουμ από το 2012. Πηρα την πρωτοβουλία να κάνω λογαριασμό και να γράψω γιατί βλέπω παιδιά τα οποία ασχολούνται σοβαρά, απαντάνε σοβαρά και βοηθούν όσους πραγματικά το θέλουν.7 χρόνια περίμενα αυτήν την προκυρηξη. Σταματήστε να συζητάτε για μόρια και βάσεις. Ήρθε η ώρα και είμαστε εδώ να κάνουμε τα χαρτιά μας. Άποψη μου πάντα και πιστεύω ότι έτσι θα είναι τα πράγματα από 2350 μέχρι 2450 θα είναι όλοι μέσα. Θα γίνει όμως σφαγή.300 με 400 θέσεις θα σκοτωθούν σε αυτά τα μόρια. Από 750 θέση μέχρι 1200 εκεί θα γίνει μάχη, στα 2400 μόρια. Άποψη μου και ελπίζω να βγω αληθινός γιατί παιδιά που έχετε κάπου τόσα μόρια σας βλέπω εδώ συνειδητοποιημενους και με όρεξη. Κάτι ξανθους κάτι Σωτήρηδες και πολλά παιδιά ακόμα που ελπίζω να γνωρίσω μέσα στη σχολή αν με το καλό περάσω και εγώ. Είναι η τελευταία μου χρόνια, αλλά η ώρα ήρθε και δεν έχω τα τρελά μόρια αλλά κοπιασα και αγωνίστηκα. Όπως εσείς τόσα χρόνια. Μην βρίζετε και μην κοροιδευετε κανέναν, σε ένα μηνα και κάτι στην Κομοτηνή μπορεί να δίνει 5ευρα ο ένας στον άλλον για ένα σάντουιτς γιατί οι μέρες μας είναι δύσκολες. Καλή επιτυχία σε όλους και εύχομαι αν περάσω φυσικά να γνωρίσω άντρες σοβαρούς και συνειδητοποιημενους που κοπιασαν στερηθηκαν και αγωνίστηκαν τόσα χρόνια. Να θυμάστε 2300 με 2450 θα γίνει μάχη, ας μπουν όσοι το αξίζουν, θέλουν και μπορούν! Δεν είναι όλοι έτοιμοι μάγκες, και πολλοί που περίμεναν τόσα χρόνια και έτρεχαν να βγάλουν χαρτιά έφυγαν λόγω ηλικίας. Έχουμε 2019, αν ήταν 2014 η 2016 θα συζητουσαμε διαφορετικά τώρα. Ακόμα και εγώ το γ το άφησα αναθεωρητο γιατί δεν περίμενα ξανά προκυρηξη. Δεν χάλασαν όλοι λεφτά και δεν πήγαν όλοι στρατό στα 18. Μακάρι να βγωα αληθινός. Καλή επιτυχίααπό εμένα!
USMC PFC

Δημοσίευση από USMC PFC »

Ενας παλιος συμμαθυτης μου που ειναι 1.65 και 80 κιλα μου λεει θα κανω χαρτια του λεω ρε θυριο πηγες ειδικες δυναμεις και μου λεει ***** εισαι εγω πηγα Αεροπορια διπλα απο το σπιτι καθε μερα εξω κτλ. Ποσα μορια εχεις του λεω 1755 μου λεει θα μπεις του λεω ΜΟΥ ΚΛΗΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ. ΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ Α. Τ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Καλη σου επιτυχια φιλαρακι! Τα ειπες πολυ ωραια!
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Εύγε! Επιτέλους ένα σοβαρό άτομο που γράφει μετά από καιρό και να ήξερες πόσο μεγαλη αλήθεια είναι ακόμη και αυτό με τα 5ευρα που είπες. Μεσα στην σχολή μπορείς να κάνεις πολύ καλές φιλίες και να κρατήσουν κιόλας αφού τα χρόνια είναι πολλά στην Αττική και ο κύκλος σας θα είναι κυρίως άτομα μέσα από το σώμα.
Μπαμπης ΔΕΑ ΠΖ

Δημοσίευση από Μπαμπης ΔΕΑ ΠΖ »

Μηπως ξερει κανενα παιδι που ειναι στο σωμα αν μπορουμε περα απο το υπηρισιακο να χρησιμοπιησουμε και καπιο δικο μας οπλο αν αγορασουμε. Επισης και για την αστυνομια ισχυει το ιδιο που ισχυει για τους στρατιωτικους οτι μπορουν να αγορασουν πιο ευκαλα οπλο.Υ. Γ. Δεν ειμαι μανιακος με τα οπλα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΟΝ

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Εύγε και σε ευχαριστώ που με έβαλες μέσα σε αυτούς.. να είσαι καλά κ εύχομαι ότι καλύτερο κ άμα το γουστάρεις κ το θες να σου γίνει πραγματικότητα... Όσο για τα λεφτά που μίλησες μου θύμησες στρατό με τις σειρές μου.. Έτσι είναι ξ εκεί κ είσαι αληθινός κ φαίνεται απ αυτά που έγραψες.. αν κ δεν νομίζω νομίζω να μπω με τα μόρια που έχω έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία όπως ξαναείπα.. Ο Σωτήρης είναι είδη μέσα... χαχαχαχ Σωτήρη για εσένα λεμεεε
Ο. Π. Κ. Ε
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Είδες Ξανθό είχαμε και την τιμητική μας αναφορά!! χαχα.. Να ναι καλά ο λεβέντης και πραγματικά τα είπε πολύ σωστά και το σώμα έχει ανάγκη τέτοια άτομα που να το εκπροσωπούν φοροντας την στολή με ήθος. Ξανθε σε έχει πιάσει μια ηττοπάθεια ρε αδερφέ όμως και με στεναχωρείς. Μη σκέφτεσαι αρνητικά ρε συ δεν νομίζω να έχει μεγάλη απόκλιση από του 11' η βαση. Εσενα φίλε πιο πάνω ποιος σου είπε ότι οι στρατιωτικοί οπλοφορούν εκτός στρατοπέδου;
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Καποιος που ειναι 1.65 και 80 κιλα θα κανει μπαμ απο μακρια αν τον δουν στα αθληματα οι υπολοιποι θα τον κραξουν! Εγω προσωπικα οτι δω θα το αναφερω, κανεις δε θα παιξει με τη θεση μου στο σωμα, θα τους ξεβρακωσω! Το 1.65 δε μπορει να περασει στο ντουκου, φαινεται με γυμνο ματι στους υπολοιπους!
Μπαμπης ΔΕΑ ΠΖ

Δημοσίευση από Μπαμπης ΔΕΑ ΠΖ »

Σωτηρης έγραψε:Είδες Ξανθό είχαμε και την τιμητική μας αναφορά!! χαχα.. Να ναι καλά ο λεβέντης και πραγματικά τα είπε πολύ σωστά και το σώμα έχει ανάγκη τέτοια άτομα που να το εκπροσωπούν φοροντας την στολή με ήθος. Ξανθε σε έχει πιάσει μια ηττοπάθεια ρε αδερφέ όμως και με στεναχωρείς. Μη σκέφτεσαι αρνητικά ρε συ δεν νομίζω να έχει μεγάλη απόκλιση από του 11' η βαση. Εσενα φίλε πιο πάνω ποιος σου είπε ότι οι στρατιωτικοί οπλοφορούν εκτός στρατοπέδου;
Ο ξαδελφος μου ειναι Υπολοχαγος απο Ευελπιδων και οταν πηγε να παρει πιστολι του ειπαν πως οι στρατιωτικοι δεν χρειαζεται να περασουν απο τι διαδικασια που περναει καπιος πολιτης δεν οπλοφορει απλα το εχει για σκοποβολει. Για αυτο ρωταω μηπως ειναι πιο ευκολη η διαδικασια.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες