Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Μην ξεχνάμε Κ το ύψος παίζει ρόλο έτσι !!!
Παιδιά οπιος είναι να περάσει θα περάσει αλλος έχει 3000 Μόρια και θα κοπεί στα αθλήματα.. κάποιοι έχουμε καταβάλει περισοτερο κοπο για να μαζέψουμε τα μορια άλλοι Όχι τόσο άλλοι πολυ περισοτερο μην τσακονεστε πιος εχει τι γιατί οπιοι περάσουν χεστηκν τι μορια εχεις εσυ και ο καθένας σταματήστε να γκρινιάζετε για το τι σας συμφέρει στην προκυρηξη ειχα 2410 χωρίς την τριτεκνια δεν κλεγομουν τι μ έδινε τα μορια τι όχι παλι θα έκανα τα χαρτιά μ και οτι γίνει τωρα που εχω 2610 ναι χερομαι αλλα δεν μ κάνει να λέω περασα μπορεί να κοπω στα αθλήματα και να μ περάσει ένας με 2200 ξερω εγώ οπότε κάντε όλοι τα χαρτια σας και ο Θεός είναι μεγάλος
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Και τελευταιο, θελω το νομο που αναφερεται μεσα στην προκηρυξη σαν υποσημειωση για τους τριτεκνους... αριθμος και ημερομηνια εκδοσης και την επεξηγηση του, καντα copy paste να δουμε ποσο δικιο εχεις!
Storm ο αξιωματικός που μ έκανε την αίτηση είναι φίλος μ τον ρώτησα 3 φορές ρε μηπος δεν τα παίρνουμε τα μορια Ξέρεις τι μ είπε; Αναγράφει μεσα η προκυρηξη οτι εισαι 26 27 28 Και δεν περνεις τριτεκνια ; Όχι οποτε αν δεν στην δώση μπορεις να κάνεις προσφυγή για να σ κόψουν σε κατι που δεν αναγράφει αυτο οπιος κατάλαβε κατάλαβε
Mathiew1995 όταν έχεις επιχειρήματα, αδιάσειστα, τα παραθέτεις, δεν αρχίζεις να τραγουδάς Νίνο και ειρωνείες... Έτσι επικυρωνεις τα λεγόμενα σου, αλλιώς είναι λόγια του αέρα...
Και αφού εσύ είσαι τόσο έξυπνος και οι υπόλοιποι εμείς χαζοί και δεν καταλαβαίνουμε, δώσε μας απτά στοιχεία, δείξτο μας με ακριβείς πληροφορίες και τότε θα σου ζητήσω και συγγνώμη...
Και στο λέω εγώ που δεν χρειάζομαι καμία τριτεκνια για να με βοηθήσει με τα μόρια...
Και αφού εσύ είσαι τόσο έξυπνος και οι υπόλοιποι εμείς χαζοί και δεν καταλαβαίνουμε, δώσε μας απτά στοιχεία, δείξτο μας με ακριβείς πληροφορίες και τότε θα σου ζητήσω και συγγνώμη...
Και στο λέω εγώ που δεν χρειάζομαι καμία τριτεκνια για να με βοηθήσει με τα μόρια...
Συγγνώμη παιδια μια ερωτήσει αμα δεν γίνεται υπό εποπτεία ΑΣΕΠ θα γίνει χαμός με τα βύσματα?
Να κανω μια ερωτήσει γτ δεν εχω καταλάβει ακόμα καυι εφόσον δεν θ γινει υπό εποπτεία ΑΣΕΠ τοτε θα μπουν όλα τα βύσματα ;
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Φίλε δεν υπάρχει βύσμα... εγώ είμαι 26 την περιμένω από το 2011.. έχω 15,7 απολυτήριο, είμαι τριτεκνος, ειδικές δυνάμεις, επαγγελματικό δίπλωμα , Α2 μηχανής , Στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών και αγγλικά Β2 βγάζω 31.700 είμαι μέσα λογικά...
- HELLENICROWER
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Pezonauths 575 έγραψε:Φίλε δεν υπάρχει βύσμα... εγώ είμαι 26 την περιμένω από το 2011.. έχω 15,7 απολυτήριο, είμαι τριτεκνος, ειδικές δυνάμεις, επαγγελματικό δίπλωμα , Α2 μηχανής , Στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών και αγγλικά Β2 βγάζω 31.700 είμαι μέσα λογικά...
Φιλε μου αποκλειεται να εχεις τετοια μορια... ξαναδιαβασε την προκυρηξη εγω στα βγαζω 2.870
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
3070 βγαζει
Πόσα μόρια συγκεντρώνει κάποιος με άριστη γνώση αγγλικών πτυχίο Γενικού Λυκείου 16.4 δίπλωμα αυτοκινήτου και μηχανής Α1 και είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας;
https://www.facebook.com/groups/417933235734562/
Μπειτε για να δημιουργησουμε ενα τσατ στο μεσεντζερ
Μπειτε για να δημιουργησουμε ενα τσατ στο μεσεντζερ
- HELLENICROWER
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Bill931 έγραψε:3070 βγαζει
Συγνωμη εχεις δικιο... δεν μας εχει διευκρινησει το επαγγελματικο τι ειναι... αν ειναι παλι αυτοκινητο δεν εχει τα επιπλεον 100 αλλιως ειναι αυτα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
2640 γιωργο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες