Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
Lefteris 2αμαλ
- Αντιστράτηγος

- Posts in topic: 354
Αυτοι οι 250 θα ειναι απο τη προκηρυξη των ειδικων φρουρων τωρα ή μια ξεχωριστη προκηρυξη με τα δικας κριτηρια και μορια; Γιατι μπερδευτηκα λιγο.
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Αυτοι οι 250 θα ειναι απο τη προκηρυξη των ειδικων φρουρων τωρα ή μια ξεχωριστη προκηρυξη με τα δικας κριτηρια και μορια; Γιατι μπερδευτηκα λιγο.
«ψήνεται» νέα προκήρυξη για την πρόσληψη 250 εξωτερικών φρουρών καταστημάτων κράτησης
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης

- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
ΥΕΦΚΚ θα ειναι.. προκυρηξη οπως η 6κ/2018 λογικα με κυριο προσον, α και β επικουρια!
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:ΥΕΦΚΚ θα ειναι. Προκυρηξη οπως η 6κ/2018 λογικα με κυριο προσον, α και β επικουρια!
αν αναλογισοτυμε οτι εχει αλλάξει υπουργειο και στα σωματα ασφαλειας οι προσλήψεις γινοντε εκτος ασεπ μονο με την εποπτια του πιστευω οτι δεν θα ισχύσουν αυτα τα κριτήρια. Η 6κ ηταν εξ ολοκληρου με τον ασεπ (εντοπιοτητες-χωρις μοριοδοτηση δοκιμων εδ πρ. Φουρα χωρις διπλωματα κλπ μονο με ενα πτυχιο ιεκ και τις επικουριες. Δεν νομιζω να ακολουθήσει ο χρυσοχοιδης αυτο το αίσχος της 6κ
-
Δεα πεζικου
Δλδ ρε παίδες πι βάσεις ποσό να πάνε δλδ πάνω από 2600;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 127
Αν δε γίνουν σώμα ασφαλείας οι σωφρονιστικοί- εξωτερικοι, δε γίνεται να βγει από το υπουργείο η προκήρυξη. ΑΣΕΠ θα είναι πάλι γιατί θεωρούνται πολιτικό προσωπικό.
-
Λοκ200
Θα το πω άλλη μία φορά και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Δεν θα πάρουν όλοι οι τρίτεκνοι τα μόρια. Παράρτημα 1 Άρθρο 3 νόμος 2190/1994 , και όπως τροποποιήθηκε το 2019. Στα Αστυνομικά τμήματα οι αστυνομικοί επίσημα δεν θα σας πουν πόσα μόρια έχετε. Αυτά δεν τα βγάλει αυτόματα το σύστημα όταν καταχωρούν την αίτηση.
-
KostasDea342
- Επιλοχίας

- Posts in topic: 94
Ρε παιδιά όσοι κάνατε τα χαρτιά σας θέλει οπωσδήποτε να αναγράφεται το Ι1;
-
Λοκ200
Όσον αφορά την ψηφοφορία για τα μόρια Είστε σίγουροι ότι μερικοί ραν-ταν-πλαν δεν έχουν ψηφίσει με μόρια που έχουν στην κατηγορία Β ;
KostasDea342 έγραψε:Ρε παιδιά όσοι κάνατε τα χαρτιά σας θέλει οπωσδήποτε να αναγράφεται το Ι1;
Δεν διαβάζετε ρε παιδιά την προκήρυξη; Το λεει ξεκάθαρα..
-
KostasDea342
- Επιλοχίας

Ένα ναι ή όχι θα ήταν πιο σύντομο από αυτό που έγραψες.
Η προκήρυξη γράφει Κώστα ότι θέλει να το αναγράφει. αλλος το πρωί είπε ότι κ να μην το αναγράφει σου κάνουν μια υπεύθυνη δήλωση ότι θα το ζητήσουν αυτεπάγγελτα με το ι σου μέσα.. Εγώ παντός το έχω χωρίς ι αλλά θα πάω να το ξαναβάλω να είμαι κομπλέ όπως τα γράφει κ από εκεί κ πέρα ο θεος βοηθός
Ο. Π. Κ. Ε
-
KostasDea342
- Επιλοχίας

Σε ευχαριστώ πολύ
-
Λοκατζης
Μια ερώτηση παρακαλω θα ήθελα να ρωτήσω με 2630 είμαι καλά ; γτ έχω πολύ άγχος και ρωτάω εσάς που ξέρετε εμπειρικά πάνω κάτω. ας απαντήσει κάποιος παρακαλω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες