Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Λογικο δεν ειναι bill να λεει λιγοι ειναι αφου οι πανω απο τα 23 δεν θα τα ειχαν ενω τωρα τα εχουν και χωρις να ναι φοιτητες κτλ; Αν με μεσο ορο ηλικια συμμετεχόντων στα 24-25 ναι λιγοι θα ταν αυτοι που θα χαν τα μορια της τριτεκνιας οντας απο 23 και κατω... τωρα που τα χουν και οι 28αρηδες χωρις περιορισμους σαφως και θα ναι περισσοτεροι... που σας φαινεται αυτο περιεργο?; Εμενα κοινη λογικη μου ακουγεται!

Στάθης

Δημοσίευση από Στάθης »

Καλησπέρα παιδιά Δόκιμος ειδικών δυνάμεων εδώ, θα ήθελα να σας πω ότι κάποια πράγματα που γράφετε δεν ισχύουν... Τα poll δεν είναι τρολ. Γνωρίζω πολλά παιδιά που είναι Δόκιμοι ειδικών δυνάμεων και μπήκαν μόνο και μόνο για τα μόρια της αστυνομίας, τα παιδιά αυτά τα περισσότερα έχουν συγγενείς στρατιωτικούς, αστυνομικούς κλπ. όποτε δεν είναι τυχαίοι... ξέρουν από την προκήρυξη... ΤΟ ΚΕΑΠ πάντα έβγαζε μικρο αριθμό Δόκιμων Ειδικών Δυνάμεων όποτε και για κάποιους και να έχει περάσει η ηλικία δεν σημαίνει τπτ διότι από πίσω συνεχίζουν να βγαίνουν Δόκιμοι ειδικών δυνάμεων και έχουν συσσωρευτεί πολλοί... Προσωπική άποψη είναι ότι 100 άτομα max θα έχουν 3000+ μόρια... αυτοί είναι οι "διαβασμένοι", χθες στην στρατολογία συνάντησα μερικούς. Παρακολουθώ το forum χρονιά τώρα αλλά πολύ σπάνια γράφω... το ίδιο και αυτοί... Κάντε τα χαρτιά σας δεν χάνετε τπτ... Καλή επιτυχια σε όλους και μην αγχώνεστε δεν θα είναι και οι 1500 Δόκιμοι ειδικών δυνάμεων...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Σωστα Dea !! Εγω θα ελεγα να ρωτησεις αν υπαρχει περιπτωση σε 2 βδομαδες να το χεις στα χερια σου , ειδαλλως δηλωσε το lower για να τσακωσεις το 100αρι και να μη το χασεις !
Σπύρος1μαλ

Δημοσίευση από Σπύρος1μαλ »

Φίλε εσυ με το πτυχίο πρώτα να δεις ποια δέχονται είναι κάποια συγκεκριμένα πτυχία κτλ...
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Όσο για την βάση γνώμη μΕίναι πως δεν θα είναι όπως το 2011 αλλά πολύ πιο πάνω... δώσανε 200 μόρια σε

Τρίτεκνους.. αυτόματος όσοι ήταν στα ίδια μόρια κ πήραν τ έξτρα μόρια θα ανέβουν κατά πολύ κ αυτοί π δεν είναι 3 τεκνοι θα μείνουν ως έχουν... κ σίγουρα υπάρχουν πολλοί 3 τεκνοι... προβλέψεις σε αριθμό δεν μπορείς να κανείς αλλά είναι σίγουρο πως θα ανεβεί

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Δν κατάλαβες... Ελεγε ότι είναι λίγοι αυτοί που είναι πάνω από 25 που είναι τριτεκνοι και να μην γκρινιάζουμε... Αυτά τα είπε αφού βγηκε η προκήρυξη αλλά δεν είχε πάρει ακόμη τηλ να το συγουρεψει και φοβούμενος τς διαμαρτυρίες έλεγε οτ είναι λίγοι κτλ... Σήμερα τελικά γίνανε πολλοί και θα γίνει μάχη.
Άβαταρ μέλους
Storm
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Τεσπα, καντε τα χαρτια σας οσοι ενδιαφερεστε μην ακουτε κανεναν και οτι ειναι να γινει θα γινει... Πολλοι που δεν το αξιζουν μπορει να περασουν, αλλοι που το αξιζουν παλι μπορει να μην περασουν, κανεις δεν ξερει τι θα γινει, υπομονη!

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Το 11 πήρε 960 και μόρια του τελευταίου 2370. Ο 1200 το 2011 είχε 2300... Δύσκολα να βγάλεις συμπεράσματα από τ 11 για πολλούς λόγους
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Bill αγορι μ χτες που πήγα για τ χαρτι στρατού ειδα πολλούς και έκαναν τα χαρτιά τους λογο τριτεκνιας εχω ήθος και ειμαι αγχωμένος από την πρώτη στιγμή και προσπαθώ να ηρεμώ οταν τσακονομαι ολοι εδω μεσα
Βασιλης

Δημοσίευση από Βασιλης »

Φίλε όταν λες σε μια βδομάδα τι εννοείς; Υπάρχει δηλαδή δυνατότητα να δώσει κάποιος και να πάρει δίπλωμα σε μια βδομάδα;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Storm ευχαριστώ μακαρι να μπούμε όλοι πιστευω ανέβηκε λιγο η βάση γτ παιδιά τριτεκνά απο 25 μεχρι 28 παίρνουν 200 Μόρια το ποσοι είναι το πόσο τους βοηθάει δεν τ ξερω μακαρι να μπούμε όλοι και να σταματήσει αυτό τ ανχος
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

********* Λοιπον Μετά από στατιστική έρευνα τα μόρια θα παίζουν ως έχει... 1560 άτομα στην Α κατηγορία μαζί δηλαδή με τους επιλαχόντες ο τελευταίος θα βρίσκεται από

1380- 1400 μορια.. στην τριτεκνια για να μην τρελενεστε θα την εποφελιθουν όχι συνολο πάνω από 200 μιας και οι οικογένειές σχέσει με τα προηγούμενα ά χρόνια έχουν μειωθεί τριτεκνες και πολυτεκνε οικογενειεςς

Η υπόλοιπη υποψήφιοι που θα το πάρουν δεν θα μπουν μέσα στους επιτυχόντεςυ..

18-20 χιλιάδες αιτήσεις.. οποιος λοιπόν έχει κάτω από 2300 σίγουρα μένει έξω κατά 99% δυστυχώς και εγώ είμαι ενας από αυτούς τέρμα τα ψέματα..

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν η γνώμη μου μ για την βάση ήταν 2350μσ 50 μόρια πάνω η κάτω τώρα είναι το ελάχιστο 2450 και πάνω. Τα μόρια όπως έχω ξαναπεί δεν είναι στραγάλια...100 μόρια παραπάνω βάση βάλε πόσα παιδιά θα είναι.. περίπου σχεδόν όλοι οι τριτεκνοι που πήραν τα μόρια. απλα κ κατανοητά. Ότι είναι να γίνει θα γίνει η ζωή δεν σταματάει ούτε οι ελπίδες... θα τελειώσουν αφού κλείσει κ ο κύκλος των επιλαχών!!! Μόνο τότε.. Μέχρι τότε αναμένουμε άλλοι για τον πίνακα που είναι μέσα κ άλλοι για κανένα τηλ από το ατ για επιλαχών!! Η ζωή αυτά έχει.. Τώρα άδικο η σωστό αυτό είναι αυτό έβγαλαν κ αυτό θα υποστούμε!
Ο. Π. Κ. Ε
guest

Δημοσίευση από guest »

αν δεν περνάς τα μαθήματα στην σχολή σε διώχνουν;
ΕΦ

Δημοσίευση από ΕΦ »

Κάτι που δεν διευκρινίζει η προκήρυξη... εγώ πχ που έχω άδεια οδήγησης μηχανής Α2 θεωρείται ως μοτοποδήλατο ή μοτοσικλέτα;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες