Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Δε μπορω να καταλαβω γτ καθεστε και ασχολειστε με τα μορια... ο καθενας εχει αυτα που εχει τη δεδομένη στιγμη... αν. θα φτασουν ή οχι θα φανει τον σεπτεμβρη... Οτι υπολογισμους και να κανετε εξω θα πεσετε παλι, γτ δεν μπορεις να. συγκρινεις του 2010 και του 2011 τις βασεις που καθε χρονο υπηρχαν προκηρυξεις με το 19 που χει να βγει 9 χρονια...

Καποιοι μεγαλωσαν, καποιοι αλλοι προλαβαν να. πανε στρατο και ας μην πηγαν στα 18 αλλα στα 25.. κτλ κτλ..

Οι τριτεκνοι πλεον απο κει που στα 24, δλδ νορμαλ ηλικια να εχεις παει στρατο και να χεις τελειωσει και καμια σχολη, ιεκ ή οτι αλλο θες, εχαναν τα μορια τωρα τα παιρνουν και μαλιστα μεχρι τα 28!

Ο καθενας κοιταει την παρτη του οποτε γτ χαλιεστε με το τι κανουν οι αλλοι...

Αμα ηταν τοσο καιρο που χει να. βγει προκηρυξη θα μπορουσαν πολλοι να βγαλουν proficiency και φορτηγο ωστε να χουν μορια και να την μπουν και στους πολυτεκνους κτλ... δεν το εκαναν. γτ πιστεψαν οτι δε θα βγει ή οτι δεν το. χρειαζονται αν βγει κτλ... Τωρα αυτη τη στιγμη, κανεις τα χσρτια σου οσα και να χεις και αν μπεις μπηκες... ουτε αν υπαρχουν, ουτε αμα, ουτε χρειαζεται να ακουτε τι λενε δεξια και αριστερα..

Άβαταρ μέλους
Tilemos
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Θάνο εγώ πιστεύω θα είναι 2599 η βάση. Εφόσον εσύ έχεις 2600.
Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

Μην ξεχνάτε ότι το Τατοο στα χέρια είναι πολύ μόδα και όλοι οι νέοι έχουν.. λόγω αυτού θα κρατήσει και πολλά άτομα πίσω. Μην ασχολείστε με μόρια. Ποτέ δεν ξέρει κανείς.
Aggeloukos

Δημοσίευση από Aggeloukos »

Καλησπέρα παιδια! Εγω ηθελα να ρωτησω κατι σχετικα με την τριτεκνια. Εχω εναν αδερφο 38 χρονων και τον αλλο 35, πιανομαι σαν τριτεκνος; Συγνωμη που ρωταω δεν το καταλαβα, απλα κατι λεγατε για ηλικιακα ορια καποια στιγμη. Σας ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολους!
Άβαταρ μέλους
Storm
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Διαβασα καπου πιο πανω πως καποιος θανος πριν παρει την τριτεκνια ελεγε η βαση θα ναι 2400 και μολις εμαθε οτι δεν εχει ηλικιακα ορια ειπε οτι θα ανεβουν οι βασεις... Και πεφτουν μερικοι να τον φανε...

Δε σας φαινεται λογικο οταν η τριτεκνια που πιανοταν μεχρι τα 23 τωρα που πηγε στα 28 χωρις σπουδες κτλ να σημαινει και αυτοματα οτι αυτοι που θα χαν για παραδειγμα 2400 μορια και ηταν τριτεκνοι πανε στα 2600 και αν οι αιτουντες ειναι καμια 300-400 απ ολη την ελλαδα αυξανεται και η βαση αφου αυτοι πηδανε αντιστοιχο αριθμο ατομων προς τα πανω...

Εμενα λογικο συμπερασμα μου φαινεται και οχι προσπαθεια εκφοβισμου και αποτροπης...

Τωρα ποσοι τριτεκνοι υπαρχουν κανεις δεν το ξερει για να το πει με σιγουρια, εκει συμφωνω, αλλα στα υπολοιπα σαν παραδειγμα μια χαρα τα λεει...

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Αυτος για τους δεα ειδ εισχυει ειναι πολλοι πανω απο 28 και κατι ακομα μαγκες πολλα παιδια νεα το θεμα ειδικων φρουρων κυριος οι νεοι το ειχαν παρατισει γιατι μετα απο αυτο που εγινε το 2014 ελεγαν οτι δν θα ξαναειπαρξουν ειδ φρουροι
Άβαταρ μέλους
KappaVitta
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από KappaVitta »

Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι; Έχω πάρει proficiency αλλά δεν το έχω ακόμη στα χέρια μου. Έχω μια βεβαίωση βέβαια ότι το περιμένω και ότι πέτυχα στις εξετάσεις η οποία είναι στα Ελληνικά. Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω ή να βάλω και το lower μέσα;
Εφεδρος

Δημοσίευση από Εφεδρος »

Λοιπόν παιδιά εγώ πιστεύω έτσι πως τα βλέπω ότι η βάση θα είναι 2400 άντε και 50 παραπάνω διότι αρχικά οι πιο πολλοί που ήταν δεα ειδικών δυνάμεων βγήκαν εκτός ηλικίας άλλοι που είχαν πολλά μόρια επειδή είχε χρόνια να βγει δε το σκέφτονταν καθόλου και έκαναν τατουάζ το οποίο τους πετάει εκτός και ένα τελευταίο τα καλά απολυτήρια μπήκαν στις φυλακές γτ δε ζητούσαν στρατό και αναγκαστικά έπρεπε να είχες από 17 και πάνω. αυτη είναι η άποψη μου
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

Παντως και ο παραγοντας τατου θα πεξει μεγαλο ρολο
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Νομιζω μπορεις να πας με τη βεβαιωση που εχεις αλλα απτη στιγμη που κλεισουν οι αιτησεις σου δινουν 5 μερες προθεσμια να πας το πτυχιο σου. Αν κανω λαθος ας με διορωθσει καποιος. Μη σε παρω και στον λαιμο μου.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Storm μέχρι προχθές που δν ήταν σίγουρο αν τα πάρει ή όχι έλεγε έλα μωρέ είναι λίγοι... Και σήμερα γύρισε 360 μοίρες (κατα τσιπρα) είναι πολλοί και θα γίνει μάχη... Αστειότητες και κόμπλεξ αλλά πολύ ασχοληθηκαμε
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

Αλλα να ξερετε οτι μεσα στο φορουμ ειπαρχουν δυστηχος πολλοι ***** που πεζουν με το πολλ επιτιδες
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Εγω το ειπα και χθες. Στανταρ υπαρχουν παιδια που βαζουν 3000 για να τη σπασουν σε καποιους εδω μεσα. Το poll δεν θα το εδινα τοσο μεγαλη σημασια. Οποτε μη ξενερωνετε.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Kirios »

Lefteris 2αμαλ έγραψε: Εγω το ειπα και χθες. Στανταρ υπαρχουν παιδια που βαζουν 3000 για να τη σπασουν σε καποιους εδω μεσα. Το poll δεν θα το εδινα τοσο μεγαλη σημασια. Οποτε μη ξενερωνετε.
ετσι ειναι λευτερη ακριβος πολλης κομπλεξισμος εδω μεσσα καταντια
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Σωστά τα Λες Λευτέρη... αν πας κ τ δυο δεν θα στα δεχτούν γιατί θέλει το μεγαλύτερο.. από την άλλη είναι ρίσκο γιατί αν δεν σ έρθει υπ πτυχίο μέχρι την προθεσμία δεν θα πάρεις μόρια από την άλλη Μπορείς να βάλεις το β2 για σίγουρα κ να πάρεις τ 100 .. έτσι νομίζω... όσο για την τριτεκνια από 2015 κ μετά ήταν στα 25 έτη κ 30 αν σπούδαζες ανεξαρτήτως της ηλικίας των άλλων αδερφών... πλέον στην συγκεκριμένη προκ δεν αναφέρει τπτ για ηλικίες όποτε όσο είστε 3 αδέρφια θα πάρετε τ 200 μόρια... απλά κ ξεκάθαρα.. μην μαλώνετε... πολλά είναι δίκαια λ Άδικα ας κάνουμε τον Αγώνα μας κ ότι γίνει
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες