Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Βεβαίωση αμκα, αν δεν μπορουμε να παμε σε κεπ, μπορουμε να βγαλουμε και απο το amka.gr ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Υπάρχει κανένας οβα που να έκανε κάτι; Τελικά μπορούμε ή όχι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Εμένα στο τμήμα με καλτσακια 1,76
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 14
Φτιάξτε μια συνομιλία στο Facebook να μιλάμε από εκεί καλύτερα παιδιά!
εσύ η ψεύτης είσαι η μας δουλεύεις έγραψες ( Δεν είμαι ψυχασθενής Απλά γουστάρω τα σώματα ασφάλειας Αφού δεν βγάζει για ΕΠΟΠ ας μπούμε εδώ Χιλιάρικο και εκεί χιλιάρικο και εδώ Στολή και εκεί στολή και εδώ) γουστάρω σώματα ασφάλεια και 1000αρικο εκεί και 1000ρικο εδώ δεν πάνε μαζί όταν γουστάρεις στρατό και αστυνομία δεν πας για τα λεφτά δεν είναι ντροπή πες το και κατά συνεπεία να φανταστώ ειδικές δύναμη πήγε για μια τέτοια καλή σιγμοί να πάρει μοριακά μακάρι να καταργηθούν τα μόρια σε δε και ειδικέ γιατι πανε κατι ξεφτυλες που ντροπιαζουν αυτους τους θεσμους και βγαινουν μετα σαν εποπ η ειδικοι φρουροι και ζητανε περιοτερα μαλλον επειδη αγαπατε την δουλεια και επειδή σαν βοσκός θα πεις βλακεία είμαι ΔΕΑComando 2ΜΑΛ έγραψε:Εχεις δικιο κομαντο δεν ειμαι ουτε ουκας ετσι κι αλλος θα μας ξαναεκπαιδευσουν πριν μπουμε υπηρεσια. Προφανως υπερεβαλα για τα πιστολιδια αλλα μπορουμε να παρουμε οπλα πιο ευκολα λογω του οτι θα ανηκουμε σε σωμα ασφαλειας. Δεν ειμαι ψυχασθενης απλα γουσταρω τα σωματα ασφαλειας αφου δεν βγαζει για ΕΠΟΠ ας μπουμε εδω χιλιαρικο και εκει χιλιαρικο και εδω στολη και εκει στολη και εδωMotorhead έγραψε:Comando 2ΜΑΛ χωρίς κάποια εμπάθεια ως προς το πρόσωπό σου, ίσως μια μερική καχυποψία από αυτά που έγραψες... Θελω να σε ρωτήσω κάτι καλόπροαιρετα...
Πιστεύεις εσύ ότι με 9 μήνες στρατό και ειδικά στις ελληνικές "ειδικές δυνάμεις" έχεις γίνει κομάντο;
Και εγώ υπηρέτησα 9 μήνες, έκανα όλες τις ασκήσεις, έριξα σχεδόν με όλα τα όπλα συμπεριλαμβανομένου και γκλοκ 17...
Δεν αισθάνομαι ότι έγινα κομαντο, ούτε ότι είχα ουσιαστική εκπαίδευση...
Τα καψώνια δεν κάνουν το κομάντο, ούτε πόσες κάμψεις παίρνεις (16χρονοι αθλητές χωρίς να έχουν τα πάει στρατό παίρνουν και κάνουν πολλά περισσότερα από μας στο κομμάτι γυμναστικής και φυσικής κατάστασης)
Κομάντο γίνεσαι με συνεχή ουσιαστική εκπαίδευση πάνω σε όλα τα αντικείμενα...
Κατοικημενες περιοχές, ανταρτοπολεμος, αμφιβιες επιχειρήσεις, πτώσεις με ελευθέρας, στατικού υμαντα, χειρισμό όλων των ειδών των όπλων (όχι μόνο μ4), τακτικές περιπολων, νοσοκομων μάχης και χίλια δυο αλλά τα οποία ούτε καν μάθαμε...
Κομάντο δεν γίνεσαι με έναν μπερε και φωτογραφίες με μπλουζάκια και συνθήματα...
Ένα ελαφρύ πεζικό ήμασταν με λίγο παραπάνω "εκπαίδευση/καψώνι"
Για να μην θρηνούμε θύματα πρεπει να υπάρχει πρώτα αυτογνωσία και μετά όλα τα άλλα...
Αν διαβάσετε την προκ λέει ο αξιωματικός δίνει αντίγραφο της αίτησης στον υποψήφιο... προφανώς κ να μην πάρεις δεν θα γίνει κάτι απλά για να. Είσαι σίγουρος πως έχει ακριβές αντίγραφο αυτού που κατέθεσεςΙ' Μ. Α. Κ έγραψε: Tο αντιγραφο της αιτησης το ζητας ή στο δινουν απο μονοι τους; Τι προβλημα μπορει να υπαρξει αν δε παρεις;
Διάβασε την γράφει η προκ μέσα.. μην περιμένεις να σ πει κάποιος... μπορείς να πάρεις τύπου Α ; Σαν οβα θεώρησε πως υπηρετείς στις ένοπλες δυνάμεις ; Πάρε ένα τηλ σε αρμόδιο. Τμήμα. Να μάθειςtsiaka21! έγραψε: Υπάρχει κανένας οβα που να έκανε κάτι; Τελικά μπορούμε ή όχι;
Piro έγραψε:Ρε μιλάτε για τρίτεκνους και πολύτεκνους... (btw ανήκω στην κατηγορία των τριτέκνων) (όταν παίρνουν και οι δύο γονεις μαζί 1000Ε και αναγκάζεσαι να δουλέψεις από τα 16 για να πληρώσεις το φροντιστήριο σου και να βοηθήσεις ΚΑΙ το ΣΠΙΤΙ, πως σας ακούγεται αυτό, άδικο;). Εδώ δίνουν μόρια για ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ... Χειρότερη ΑΔΙΚΙΑ από αυτό δεν υπάρχει. Επειδή γεννήθηκε ο άλλος με DNA πάνω από 1.85 και πήγε εκεί, δικαιούται να παίρνει 500 μόρια; Είμαι 1.75, το ήθελα, το γούσταρα και πήγα "ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ" Ειδικές Δυνάμεις. Τονίζω το εθελοντικά διότι και ένας 1.90 μπορεί να πάει ΕΔ, όμως ένας 1.75 δεν μπορεί να πάει ΠΦ
φυσικά και είναι αδικία γιατί και εγώ μπορεί να είμαι από οικογένεια με δυο παιδιά αλλά ο πάτερας μου ηταν στρατιωτικός και κάθε τρεις και λίγο μετάθεση και μόρια δεν περνώ ούτε για στρατό ούτε για αστυνομία οπότε ναι αδικία είναι γιατί και εμένα ο πάτερα μου εάν 1000 μισθό με 1300 με ενοίκια 300-400 ευρώ και συνολικά 600 με νερά ότε ΔΕΗ με φροντιστήρια δυο παιδιά σε ξένο μέρος χωρίς δυνατότητα η μητέρα μου να εργαστεί γιατί δεν την προσλάβανε κανένα οταν μαθαίνανε γυναικά στρατιωτικού με φροντιστήρια Αλλαγές σχολικού περιβάλλοντος και δεν περνώ τίποτα οπότε αδικία γιατρό το κράτος πλέον σας δίνει ποσόστωση και όχι μόρια ποσόστωση επιώ των θέσεων φυσικά μπορεί να σας δώσει, αλλα μόρια αδικία επίσης να έχει περιορισμού γιατί ο 28χρονος που έχει φύγει από το σπίτι του να παίρνει μόρια τέλος μόλις τελειώνει στρατό σπουδές να μην παίρνεις τίποτα και να παίρνει μόνο το ενα τεκνό
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Αν το poll ειναι αληθινο θα γινει πολυ μεγαλο πανηγυρι. Δεν γινεται οι περισσοτερες ψηφοι να ειναι στα 3000+. Αλλα αν ισχυει εδω μεσα τζαμπα μιλαμε τοσο καιρο, γιατι αν μπηκαν μονο εδω 40 ατομα με 3000+ στην υπολοιπη ελλαδα ανετα θα υπαρχουν αλλοι 1000 που εχουν απο 2700-2800 και πανω. Εεε ρε γλεντιααααα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Το ότι από 2700 μέχρι 3000 έχουν μόνο 30 άτομα και ξαφνικά βλέπεις 37 στους 3000 και άνω, δεν σου κάνει εντύπωση?; Προφανώς και πολλοί τραλλαρουν..
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
τρολαρουν δοκιμεDOKIMOS 334 έγραψε: Αν το poll ειναι αληθινο θα γινει πολυ μεγαλο πανηγυρι. Δεν γινεται οι περισσοτερες ψηφοι να ειναι στα 3000+. Αλλα αν ισχυει εδω μεσα τζαμπα μιλαμε τοσο καιρο, γιατι αν μπηκαν μονο εδω 40 ατομα με 3000+ στην υπολοιπη ελλαδα ανετα θα υπαρχουν αλλοι 1000 που εχουν απο 2700-2800 και πανω. Εεε ρε γλεντιααααα
Τα polls συνήθως είναι αληθινά αλλά στο συγκεκριμένο, πιστεύω υπάρχουν πολλοί που βάζουν επίτηδες ότι έχουν τόσα έτσι ώστε να αποθαρρύνουν κόσμο να κάνει τα χαρτιά του.DOKIMOS 334 έγραψε: Αν το poll ειναι αληθινο θα γινει πολυ μεγαλο πανηγυρι. Δεν γινεται οι περισσοτερες ψηφοι να ειναι στα 3000+. Αλλα αν ισχυει εδω μεσα τζαμπα μιλαμε τοσο καιρο, γιατι αν μπηκαν μονο εδω 40 ατομα με 3000+ στην υπολοιπη ελλαδα ανετα θα υπαρχουν αλλοι 1000 που εχουν απο 2700-2800 και πανω. Εεε ρε γλεντιααααα
Bill931 έγραψε:Το ότι από 2700 μέχρι 3000 έχουν μόνο 30 άτομα και ξαφνικά βλέπεις 37 στους 3000 και άνω, δεν σου κάνει εντύπωση?; Προφανώς και πολλοί τραλλαρουν..
Ρε παιδιά τι λέτε; εγώ δλδ με 2470 δεν έχω ελπίδες; Αν είναι δυνατόν...
Ακριβως την ιδια απορια εχω οι εγω. Ειμαι ακριβως 1.70 και φοβαιμε μην μ κοψουν. Με την καλτσα ανεβαινω 1.71. Και σε περιπτωση που μας κοψουν θ βρω το δικιο μ. με ενσταση?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Ρε ναι και εγω μαζι σας αλλα, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΑ αν ειναι αληθεια τοτε... WE FUCKED UP
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες