Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Αμα δεν ειναι τρολλ Πραγματικα λυπαμαι τον συναδελφο του και το Α. Τ που θα τον πανε (αν περασει) .
Την προκ την διάβασες ; Προαπαιτούμενο είναι να έχεις ολοκληρώσει την στρατιωτική. Θητεία κ να μην υπηρετείς στον στρατό την χρονική στιγμή π κανείς την αίτησηJack έγραψε: Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους, έδωσα 3η φορά πανελλήνιες φέτος και λογικά δεν περνάω αστυφυλάκων... Καίγομαι να μπώ στο σώμα αλλά όπως καταλάβατε δεν έχω πάει στρατό ακόμη, γίνεται να μπώ χωρίς να έχω κάνει την θητεία μου ; Επίσης ξέρετε αν σε προηγούμενες προκυρήξεις είχε κάνει κανείς κάποια τέτοιου είδους ενέργεια ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φιλικά πάντα με αυτά μυαλά μην πας να μπεις στο σώμαΑλεκος ΔΕΑ ΠΖ έγραψε: Μπορουμε να παρουμε πρωσοπικο πιστολι στην υπηρεσια. Μπορουμε να φερουμε περιστροφο. Ειναι πιο ευκολο για αυτους που ειναι στα σωματα ασφαλειας να αποοκτησουν πυροβολο οπλο. Αν ξερει καπιο απο τα παιδια που ηπηρετουν;
Οι ειδικοί φρουροί μπορούν να βγάλουν άδεια οπλοφοριας για αντιαρματικο; [/QUOTE Εγώ αναρωτιέμαι αυτά τ παιδιά π ήταν τόσο καιρό να μας δώσουν. Ιδέες !! Μαχητικό λες να μ αφήνουν να πιλοτάρω πάνω από τ κέντρο για κάλυψη ; Τ ακούμε εδώ ρε !!
Θα ζητήσεις τύπου Α που να αναγράφει Την ικανότητα σfanis96 έγραψε: Δηλαδή πρέπει ξεχωριστά να πω να αναφέρει το Ι; Γιατι ζήτησα το τύπου Α εγώ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Γιατί κοροϊδεύετε ρε; Μην πει κανείς ότι θέλει ενα minini η ένα tow στο καθιστικό του, κατευθείαν να τον πείτε ακατάλληλο για το σώμα.
Πάντως στο poll αρκετοί βλέπω με 3000+
Kirios έγραψε:Ρε μαγκες με τον δμς τη εισχυει τελικα ;
ΔΜΣ 27
-
- Αντιστράτηγος
Το poll δεν θελω να το παρω πολυ στα σοβαρα, γιατι στανταρ υπαρχουν τρολλ που ενω εχουν πχ 2500 μορια βαζουν για " σπασιμο " το 3000+ γιατι τους αρεσει να βλεπουν κλαψα εδω μεσα.
-
- Αντιστράτηγος
Kirios Ισχυει οτι ισχυε παντα.
Στην προκ αναφέρει το μέγιστο 27 ωστόσο αν το ξεπερνάς αλλά έχεις περιφέρεια μέσης έως 102 cm είσαι ικανόςLefteris 2αμαλ έγραψε: Kirios Ισχυει οτι ισχυε παντα.
Πήρα τηλέφωνο στο ΑΤ της πόλης μου και ο αξιωματικός υπηρεσίας δεν ήξερε λεπτομέρειες για την προκήρυξη. Βασικά δεν ήξερε τίποτα απ' ότι μου είπε. Θα καλέσω αύριο το πρωί να κάνω κάποιες ερωτήσεις και θα γράψω εδώ τι παίζει για τρίτεκνους εφόσον πάρω κάποια απάντηση.
Think less..Live more...
Το χάλι τις Ελλάδας... απαράδεκτο να μην γνωρίζουν ας την έβγαζαν να έδιναν περιθώριο να γνώριζαν..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Αυτά που λες τα εννοείς ;
Διαβάζω τόσα στο φβ από αστυφύλακες κ γενικά από άτομα της αστυνομίας που δείχνουν μίσος για τον θεσμό των ειδικών φρουρών... απορώ πως θα φερθούν σε αυτά τ παιδιά με τόσο κόμπλεξ... άσε π πιστεύω δεν θα ξανά βγει ποτέ .. που στην ουσία π τρόπος εισαγωγής είναι τόσο άσχετος στην Ελλάδα δλδ αν έγραψες καλά στα μαθηματικά στα αρχαία κτλπ αξίζεις ν μπεις.. γ γέλια ήμαστε γενικά σαν χώρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες