Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19794 Το poll
Στάθης

Δημοσίευση από Στάθης »

Καλησπέρα κύριοι,

Το Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (KPG) των αγγλικών... Θέλει και αυτό μετάφραση ;

eggplant
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από eggplant »

Αν περάσεις από την προκήρυξη υπαρχή περίπτωση να κοπίς στην σχολή; ρωτάω γιατί είμαι πιο πολύ τού σώματος και όχι τόσο τον γραμμάτων και πρέπει

να αφήσω την επιχείριση μου για να μπω, μην πάω και με διώξουν πριν καν ξεκινήσω.

Γιάννης91

Δημοσίευση από Γιάννης91 »

Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους.

Αν καταλαβα καλά, αφου με το καλό περάσει η πρώτη φάση με τα χαρτιά κτλπ, παραλαμβάνεις το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης και πηγαίνεις μόνος σου στ κοντινότερο νοσοκομείο για τις εξετάσεις

αυτο το λέω καθως στην προκηρυξη αναφέρει :''
Οι εξετάσεις -γνωματεύσεις, μπορούν να διενεργηθούν σε Νοσηλευτικά Ιδρύματα Ν. Π. Δ. Δ.(στη συγκεκριμένη περίπτωση να βεβαιώνεται το γνήσιο της υπογραφής από τη Γραμματεία του οικείου νοσοκομείου) ή Ν. Π. Ι. Δ. Ή από ιδιώτη γιατρό της Χώρας, με την προϋπόθεση να είναι ευκρινείς η ημερομηνία, η υπογραφή και η σφραγίδα γιατρο''

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλα. Γνωρίζει κάποιος ακριβώς;

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

eggplant έγραψε: Αν περάσεις από την προκήρυξη υπαρχή περίπτωση να κοπίς στην σχολή; ρωτάω γιατί είμαι πιο πολύ τού σώματος και όχι τόσο τον γραμμάτων και πρέπει

να αφήσω την επιχείριση μου για να μπω, μην πάω και με διώξουν πριν καν ξεκινήσω.

Οποιαδήποτε ώρα μπορείς να κοπεις.. υπάρχουν θεωρητικά κ Πρακτικά μαθήματα.. βαθμολογίες που αν δεν τις τηρείς προφανώς φευγεις
Comando 2ΜΑΛ

Δημοσίευση από Comando 2ΜΑΛ »

Παμε comandos πρασινοσκουφης νιωθο υπερ ετοιμος για ενοπλη υπηρεσια. Ξερει κανενας αν μπορεις να φερεις δικο σου πιστολι. Εχω βαλει στο ματι το SIG το 45αρι. Που να πεσουμε και σε ανταλλαγη πυρων ειμαι κατεθνουσιασμενος θα περασουμε απο τη θεωρια του στρατου στην πραξη. Που θα ειναι οι εκπαιδευτες απο τη ΜΑΛ να μας καμαροσουν

Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

Σωτηρης έγραψε:"Να μην έχει παραπεμφθεί σε δίκη"δεν λέει να"μην έχει καταδικαστεί σε δίκη για τα εξής αδικήματα"... οπότε χωρίς να είμαι σίγουρος και να θέλω να σε αγχωσω ίσως ξανά λέω ΙΣΩΣ αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.. Βέβαια προκειμένου να είσαι σίγουρος λαβέ ένα τηλ στο ΑΤ της περιοχής σού
Υποψήφιοι/ες, οι οποίοι/ες έχουν παραπεμφθεί σε δίκη ή έχουν καταδικαστεί για κάποιο από τα ανωτέρω αδικήματα, μπορούν να

συμμετάσχουν στις εξετάσεις, αλλά δεν προσλαμβάνονται, αν, μέχρι το

χρόνο έκδοσης της διαταγής πρόσληψης, δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη

αθωωτική απόφαση.

Εγώ δεν δικαστικα καν.. δεν έγινε καν δικαστήριο.. απαλλαγή λεμε

eggplant
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από eggplant »

Μάλιστα, ακούγετε αρκετό ρίσκο να αφήσω την δουλεία μου για να μπω τότε, αν και ι ιδέα τις μελλοντικής μονιμότητας είναι ελκυστική.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από marsupilami »

Φιλε μου απο την στιγμη που θα μπειτε στις σχολες ειναι απιθανο να σας κοψουν ο μονος τροπος ειναι να παραιτηθει κανεις μονος του το ρητο λεει " φας πιεις χωροφυλακας θα βγεις" μην αγχωνεστε για τα μαθηματα αυτο ειναι το τελευταιο
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

eggplant έγραψε: Μάλιστα, ακούγετε αρκετό ρίσκο να αφήσω την δουλεία μου για να μπω τότε, αν και ι ιδέα τις μελλοντικής μονιμότητας είναι ελκυστική.
Κοιτά πρώτα να τ αγάπας να το γουστάρεις κ μετά τ χρήματα.. γιατί με Τα 1000 δεν σώζεσαι ούτε θα ζεις πλούσια
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Υπάρχει νόμος που λέει δεν μπορείς να φύγεις στο σώμα νωρίτερα από τον 3ο χρόνο.. Το λέει και η προκήρυξη.. καλά κάνει γιατί κάποιοι νομίζουν θα μπούνε και αν δεν τους αρέσει θα φύγουν..10.500 πρόστιμο μαγκες.. γιατί από τι κατάλαβα και η Κούτση Μαρία θα κάνει τα χαρτιά.. ωραία λοιπόν και η Κούτση Μαρία αν θέλει να φύγει ας προσέχει γιατί έχει πρόστιμο.. Το λέω για να σκεφτούν κάποιοι πριν κάνουν τα χαρτιά τους και χαθούν άδικα θέσεις.. και το λέμε πάλι οι θέσεις είναι για Αθήνα μόνο..
Jack

Δημοσίευση από Jack »

Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους, έδωσα 3η φορά πανελλήνιες φέτος και λογικά δεν περνάω αστυφυλάκων... Καίγομαι να μπώ στο σώμα αλλά όπως καταλάβατε δεν έχω πάει στρατό ακόμη, γίνεται να μπώ χωρίς να έχω κάνει την θητεία μου ; Επίσης ξέρετε αν σε προηγούμενες προκυρήξεις είχε κάνει κανείς κάποια τέτοιου είδους ενέργεια ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Άβαταρ μέλους
greenalexyo
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από greenalexyo »

Contractor έγραψε:
greenalexyo έγραψε: Παιδιά στη βκατηγορια με 17 πτυχίο και Ε. Δ πόσα μαζεύω ;
2200
Η βκατηγορια στην τελευταία προκήρυξη τι βάση είχε ;

Αλεκος ΔΕΑ ΠΖ

Δημοσίευση από Αλεκος ΔΕΑ ΠΖ »

Μπορουμε να παρουμε πρωσοπικο πιστολι στην υπηρεσια. Μπορουμε να φερουμε περιστροφο. Ειναι πιο ευκολο για αυτους που ειναι στα σωματα ασφαλειας να αποοκτησουν πυροβολο οπλο. Αν ξερει καπιο απο τα παιδια που ηπηρετουν;
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

greenalexyo έγραψε:Η βκατηγορια στην τελευταία προκήρυξη τι βάση είχε ;

2700.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Magnum7 και 3 επισκέπτες