Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Βγήκε η προκήρυξη και αυτοί με τα 2800 και 3100 μόρια ξαφνικά έγιναν αδέρφια με το φαντασματάκι το κάσπερ... Εικόνα

Παιδιά μην σας επηρεάζουν τα μηνύματα από ανώνυμα μέλη σε αυτούς ανήκω και εγώ βέβαια. Διαβάστε την προκήρυξη προσεκτικά 3 και 4 φορές και ετοιμάστε τα χαρτιά σας...

Με στεναχωρεί το γεγονός να βλέπω άτομα που θέλουν να μπούνε στο σώμα και δεν μπορούν να αποστηθίσουν μια απλή προκήρυξη... Στην σχολή μέσα θα γίνουν μαθήματα για το ποινικό δίκαιο... Συνέλθετε, βάλτε το μυαλό σας να στροφάρει και μην βαριέστε.

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Tilemos Αυτο η πληροφορια σου θα ερχεται απτον Αρη και θα ειναι επιστημονικης φαντασιας.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Παμε παιδια για το χιλιαρικο
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Εγώ θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικος καθώς έχω 2740 μόρια χωρίς τριτεκνια κια 2940 με τριτεκνια οπότε και στις δύο εκδοχές είμαι μέσα... 1)Αδικία είναι να μοριοδοτουνται οι πολύτεκνοι άνευ όριου ηλικίας ενώ οι τριτεκνοι να έχουν ηλικιακο όριο...

2)Ειτε και οι δύο κατηγορίες θα μοριοδοτουνται με τα ίδια κριτήρια είτε καθόλου...

3)Απο τη στιγμή που μοριοδοτουσαν τους πολύτεκνους θα έπρεπε να μοριοδοτησουν και τους τριτεκνους, όπως και έγινε στην προκειμένη περίπτωση...

4)Εαν δεν μοριοδοτουνταν οι πολύτεκνοι ευχαριστώς να μην μοριοδοτησουν ούτε τους τριτεκνους...

5)Όσοι δεν θεωρούν δίκαια την μοριοδοτηση των πολυτέκνων δεν είδα να διαμαρτυρονται πουθενά...

6)Αν το πάμε έτσι ας μοριοδοτουσαν και τις τριτοβάθμια και την τεταρτοβαθμια εκπαίδευση έξτρα, αδικία είναι κάποιοι να έχουν κοπιασει 4-6 χρόνια να πάρουν πτυχίο ενώ δουλεύουν παράλληλα για να συντηρηθουν ενώ άλλοι κωλοβαρανε και τους χώνουν γνωστοί και συγγενείς σε δουλειές...

7)Αδικια είναι να μην βάζουν πλαφόν στα απολυτήρια και να μπαίνουν άτομα με 9-11-12 απολυτήριο...

Και εγώ όλα αυτά τα βρίσκω αδικίες αλλά δεν λέω ότι με συμφέρει...

Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Οσοι ρωτανε για την τριτεκνια, η προκηρυξη οριζει ακριβως τι εστι τριτεκνη ιδιοτητα ως προς τον γονεα η το τεκνο... Οσον αφορα τις διαταξεις του ασεπ περι ηλικιακων οριων δεν ισχυουν στις προκηρυξεις των εστολων, η προκηρυξη δεν. ειναι κατω απο του ασεπ και αυτος ο ενας που καπου αναφερεται στην προκηρυξη ειναι απλα για να υπαρχει...

Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Καλά να μπούμε με το καλό και βλέπουμε... ερώτηση παρόλο που είναι νωρίς και δεν είμαι καν σίγουρος αν θα φτάσω βάση, μήπως μπορεί κάποιος που ξέρει, τι γίνεται εφόσον είμαστε στους τελικούς πίνακες; δλδ πόσες μέρες είναι υγειονομικά αθλητικά κτλ.. ρωτάω για να ξέρω να κανονίσω στο περίπου με τη δουλειά που είμαι τώρα γιατί θα είναι μπέρδεμα, ευχαριστώ!
Giorgio123
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Giorgio123 »

Καλησπερα παιδια ειμαι νεο μελος αλλα παρακολουθω αρκετο καιρο οσα γραφετε. Ειχα βγαλει την Δευτερα πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης και σημερα διαβασα οτι πρεπει να αναφερεται η σωματικη ικανοτητα (κατηγορια Ι). Ευτυχως δεν δεχτηκαν στο Α. Τ. Να γινει η αιτηση για δεν εχουν ενημερωθει ακομα σωστα. Αμεσως μετα πηγα στην στρατολογια να μου το αλλαξουν και να φανταστειτε ουτε αυτοι το ξερανε οτι χρειαζεται να το γραφει. Τελικα εκανα αιτηση και αυριο ελπιζω να εχω το σωστο. Θα περιμενω να κανω την αιτηση απο Δευτερα για να ειμαι σε ολα σιγουρος. Ας μη σας κουραζω αλλο με τα λεγομενα μου. Καλη επιτυχια σε ολους μας!
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Από τον γραμματέα των ΕΦ είναι η πληροφορία και ότι ο διαγωνισμός θα τρέξει πολύ γρήγορα. Έτσι είπε έτσι σας λέω. Εσύ 2Μαλ χαλάρωσε και άσε τις ειρωνειες. Γράφω κάτι που ειπώθηκε όχι κάτι που μου είπε ο μπατζανακης μου.
Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Ξέρει κάποιος να μου πει αν το ποσοστό αναπηρίας του γονιού μετράει; Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

Φωτης έγραψε:Κανενα πολυμπριζο παιρνει ο διαγωνισμος γιατι με 1600 αποτι καταλαμβαινω δεν παω πουθενα.Ενοω για επιλαχοντας γιατι ενα χιλιαρικο στην

αγορα εργασιας πουθενα δεν βρισκεις παιρνω λιγο πανω απο το βασικο

Φίλε μου δυστυχώς δεν μπορείς να βάλεις βύσμα αλλά και το χιλιάρικο που λες είναι πολλά λεφτά. Γύρω στα 500-600 παίρνουν. Συν το ότι θα είσαι συνέχεια μέσα σε πυροβολισμούς βεγγαλικά. Άσε που πολλούς θα τους βάλουν για να προσέχουν τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι δέρνουν.

Κρίμα τέτοιοι άνθρωποι όπως ο παραπάνω να θέλουν να κάνουν αίτηση και αυτά τα παιδιά που θα περάσουν να τους έχουν δίπλα τους...

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Ρε μαγκες με τον δμς τη εισχυει τελικα ;
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

Τα αδικήματα που αναγράφει αν έχεις παραπεμφθεί σε δίκη για κάποιο από αυτά Αλλά δεν έχεις καταδικαστεί τι γίνετε; εχουμ ε πρόβλημα?
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Αν έχεις αθωωθει δεν έχεις πρόβλημα φίλε.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Guppie έγραψε: Τα αδικήματα που αναγράφει αν έχεις παραπεμφθεί σε δίκη για κάποιο από αυτά Αλλά δεν έχεις καταδικαστεί τι γίνετε; εχουμ ε πρόβλημα?
εκτος απο τα ναρκοτικα νομιζω πως οχι αρκει να εχεις αθωοθει
Φωτης

Δημοσίευση από Φωτης »

basayevgr έγραψε:
Φωτης έγραψε:Κανενα πολυμπριζο παιρνει ο διαγωνισμος γιατι με 1600 αποτι καταλαμβαινω δεν παω πουθενα.Ενοω για επιλαχοντας γιατι ενα χιλιαρικο στην

αγορα εργασιας πουθενα δεν βρισκεις παιρνω λιγο πανω απο το βασικο

Φίλε μου δυστυχώς δεν μπορείς να βάλεις βύσμα αλλά και το χιλιάρικο που λες είναι πολλά λεφτά. Γύρω στα 500-600 παίρνουν. Συν το ότι θα είσαι συνέχεια μέσα σε πυροβολισμούς βεγγαλικά. Άσε που πολλούς θα τους βάλουν για να προσέχουν τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι δέρνουν.

Κρίμα τέτοιοι άνθρωποι όπως ο παραπάνω να θέλουν να κάνουν αίτηση και αυτά τα παιδιά που θα περάσουν να τους έχουν δίπλα τους...

Διακρινω καποια ειρωνεια. Εγω αιτησει θα κανω

και οι πυροβολισμοι δεν με φοβιζουν. Οι φιλαθλοι του ΠΑΟΚ δεν ειναι φοβητρο Patisia Gate 13 4 χρονια παντου εκδρομες κτλ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες