Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Βλέπω να παρακαλάμε για νυχτερινά κ ότι έχει έξτρα γενικά αλλιώς θα πάει το. στομαχι μαντολίνο.. χαχαχα... να ρωτήσω κάτι έγγαμος πόσα λεφτά παραπάνω περνάει; στο 50αρικο περίπου;
Ο. Π. Κ. Ε
Μπείτε στο enstoloinet.. μετά βρείτε μισθολόγιο.. βάλτε τα δεδομένα κλπ. θα βγει ο μισθος
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Αα μπραβο μεικτα.. λεω και γω, αποκλειεται να ηταν 953 καθαρα! Αρα κανα 900αρι παιρνουν καθαρα μαζι με νυχτες και πενθημερα!
Δεν νομίζω να ναι μόνο 50? οι κρατήσεις!
Ομάδα ΔΙ. ΑΣ.
ΔΕΝ κατάλαβες τι λέει. εννοει 953 βασικός κόψε κάνα 200αρι περίπου γύρο στα 750 780 να πέρνεις.. κ με νυχτερινά πενθήμερα κ ότι άλλο έχουν για αρχή γύρο στα 900...
Ο. Π. Κ. Ε
Παιδες τι να σας πω εγω με ειδικο φρουρο που μιλησα προχτες συναδελφο του πατερα μου, που μπηκε το 2009 μου ειπε οτι ολα αυτα τα χρονια κατω απο το χιλιαρικο δεν εχει πεσει! Δεν θελω να λεω ανακριβειες απλα μετεφερα οτι μου ειπαν!
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Θα συμφωνήσω με wolver . Φιλος μου στη Διας κατω απο χιλιάρικο δεν εχει πεσει. Βεβαια το θεμα ειναι οτι παίρνει 3 ρεπο το μήνα. Δεν υπάρχουν οδηγοί για τις μηχανές
ΔΕΛΤΑ
Αντε επιτελους! καλη μας επιτυχια!
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=%27.%27&perform=view&id=88297&Itemid=2211&lang=
και στο site της αστυνομίας επισήμως. Καλή επιτυχία και σας περιμένουμε!
και στο site της αστυνομίας επισήμως. Καλή επιτυχία και σας περιμένουμε!
Ξέρει κανείς πόσο αυστηρά είναι τα όρια στα αθληματα;
Βγήκε !!!
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Καλη επιτυχία σε ολους μας. Με το καλό να μπούμε ολοι. Σε λιγο καιρο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
ΔΕΛΤΑ
Καλή επιτυχία ξανθε δεα πζ ολοι παμε λιγοοο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης