Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Νομίζω πως σαββατοκύριακα αμα δεν έχεις υπηρεσία φεύγεις Παρασκευή και μπαίνεις Δευτέρα πρωί αν δεν κάνω λάθος από το 2011
Ο. Π. Κ. Ε
Όλα πολύ μπαμ μπαμ Θα γίνουν μ φαίνεται
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Xanthos έγραψε:Πολυ βιασύνη και πρόχειρες δουλειές βλέπουμε κ πολύ φοβάμαι πως έτσι θα είναι κ στους γιατρούς κ στα αθλήματα... εύχομαι να βγω ψεύτης
Εμας μας φαίνεται γρήγορα παιδια. Μια χαρά ειναι. Πίστεψε με στα αθλήματα και στους γιατρούς δεν υπάρχει περίπτωση να τους προσπερνάνε ετσι. Τουλάχιστον τους πρώτους 1500. Στους επιλαχόντες Συμφωνώ οτι θα τους προσπερνάνε ετσι οπως εγινε το 2011 φιλε μου
ΔΕΛΤΑ
Τώρα απομένει πλέον ο Μητσοτάκης να βγάλει προκυρηξη και για αγροφύλακες... Καληνύχτα Ελλάδα!
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
capten fan έγραψε:Xanthos έγραψε:Πολυ βιασύνη και πρόχειρες δουλειές βλέπουμε κ πολύ φοβάμαι πως έτσι θα είναι κ στους γιατρούς κ στα αθλήματα... Εύχομαι να βγω ψεύτης
Εμας μας φαίνεται γρήγορα παιδια. Μια χαρά ειναι. Πίστεψε με στα αθλήματα και στους γιατρούς δεν υπάρχει περίπτωση να τους προσπερνάνε ετσι. Τουλάχιστον τους πρώτους 1500. Στους επιλαχόντες Συμφωνώ οτι θα τους προσπερνάνε ετσι οπως εγινε το 2011 φιλε μου
στους επιλαχοντες δηλαδη θα τους περνανε και ας εχουν κανει παραπανω χρονο στα αθληματα; Θα ειναι ποιο επιεικης στα πκε σε αυτους;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Παιδια μην λετε βλακειες τα θεωριτηκα θα ειναι 45. Μερες οχι ολη η σχολη
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Σωτηρης έγραψε:Όσοι ονειρεύεστε πιστολιδια είστε τουλάχιστον επικίνδυνοι και ακατάλληλοι και εύχομαι ανάλογα άτομα να μην καταταχθούν ποτέ, κάτι τέτοια μυαλά είναι που αμαυρώνουν το σώμα. Η δυσλεξία εξετάζεται στα υγειονομικά αλλά θα έλεγα με προχειρότητα. Θυμαμαι εμένα μου ζητήσανε να επαναλάβω τρεις φορές την εξής φράση"σιδηροδρομικός σταθμός Σιδηροκάστρου".
μηπψς δεν το εκαναν για την δισλεξια αλλα για να δουν αν τραυλιζεις η εισαι ψευδος;
Θα έχει σχολή και στο Ρέθυμνο.
Οι αιτήσεις διδακτικού προσωπικού είναι μέχρι τις 20-08-19.
https://diavgeia.gov.gr/doc/602%CE%9546%CE%9C%CE%9A6%CE%A0-0%CE%92%CE%9F?inline=true
Οι αιτήσεις διδακτικού προσωπικού είναι μέχρι τις 20-08-19.
https://diavgeia.gov.gr/doc/602%CE%9546%CE%9C%CE%9A6%CE%A0-0%CE%92%CE%9F?inline=true
Φρεσκο για 1500 λεει https://www.google.com/amp/s/www.in.gr/2019/08/05/greece/sto-fek-oi-proypotheseis-gia-tin-proslipsi-1-500-astynomikon/amp/
Κύριοι έχουμε από κάπου καμία πληροφορία αν τελικά θα είναι 1500 άτομα γτ πολλά ακούγονται. οποις ξέρει ας απαντήσει με επιχειρήματα και σίγουρα πράγματα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Η σχολη 2 μηνες ηταν και θα ειναι.45 μερες ειναι οπως λεει απλα δεν μετρανε τα ΣΚ. Ειπαμε αμα ειναι να δωσουν ενα οπλο στον καθενα και αντε ορμα, ζητω που καηκαμε!
332 σελίδες και η παράνοια συνεχίζετε ρε τι πλάκα έχετε εσείς εδώ μέσα ; ακόμα δεν έχετε μπει και ονειρεύεστε πιστολίδια έχετε πρόβλημα αλήθεια επαναλαμβάνω θα σας κόψουν στα ψυχοτεχνικα ωστόσο μην χαίρεστε μέχρι Παρασκευή θα έχει βγει η προκήρυξη πρώτον , δεύτερον η κάθε προκήρυξη δίνει 15 μέρες ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ για να γίνουν αιτήσεις ωστόσο από τη μέρα που θα ξεκινήσει καθίστε και μετρήστε τρίτον ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι ανοιχτά και δουλεύουν κανονικά εκτός από 15 Αυγούστου! Υ. Γ πολύ σίγουρους σας βλέπω κάποιους εδώ μεσα οτι θα μπείτε και μου κάνετε σχέδια για το σε ποια υπηρεσία θα πάτε τι θα κάνετε μέσα στη σχολή πόσες μέρες είναι πως θα το παίζετε εξουσία και θα κάνετε κατάχρηση πως θα βγάλετε το μίσος σας σε πολίτες κτλπ, λυπάμαι αλλά μακάρι να μην φτάσετε ούτε για πλάκα στην πύλη της σχολής δεν σας έχει ανάγκη το σώμα!
2 μήνες ήταν κ παραμένει έτσι κ μακάρι να ήταν παραπάνω κατά τη δική μου άποψη...
Ο. Π. Κ. Ε
500 στο Ρεθυμνο,500 στη Κομοτηνη και 500 στο Διδυμοτειχο, αρα 1500 ;)
Συμφωνώ μακάρι να ήταν παραπάνω!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες