Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Σε αυτο δε συμφωνω ρε φιλε το θεμα παιδειας και κοινωνικης συμπεριφορας δεν εχει να κανει με το σχολειο ΜΟΝΟ εχει να κανει πανω απ ολα με την οικογενεια τις παρεες το κοινωνικο περιβάλλον στο οποιο ενας ανθρωπος μεγαλωσε και γαλουχήθηκε Και γω δεν ημουν και ο 1ος μαθητης στο σχολειο αλλα δεν εχω καμια σχεση με τετοια ατομα τα οποια περιμενουν να γινουν ειδικοι φρουροι για να βγαλουν τα κομπλεξ τους στον κοσμο ξερω ειδικους φρουρους που ηταν μετριοι και κατω μαθητες και ειναι μια χαρα ανθρωποι Και ατομα που μπηκαν απο πανελλ. Και ειναι γτπ. Εδω στα σχολια βλεπω ατομα που θελουν να δηλωσουν ε. Φ. Και δεν ξερουν καν να γραφουν ορθογραφημενα Δεν νομιζω οτι ο θεσμος των ε. Φ ειναι το προβλημα.
Το 11' είχε βγει πριν τον Δεκαπενταύγουστο όχι μετά. Και τα αποτελέσματα αρχές Οκτωβρίου. Τα αθλήματα μέσα Νοεμβρίου.Επίσης για το workenter τα χουμε πει. Έχει βγάλει τις περισσότερες ανακοινώσεις. Σήμερα θα βγει. Αύριο θα βγει. Τότε θα βγει. Και τελικά δεν ξέρουν την τύφλα τους. Μόνο για τα κλικ κάνουν τις αναρτήσεις.
Think less..Live more...
Αυτό με την μάζα λέτε μα υσχιει; Εγώ 1.90 με μάζα 30 βάση app... Πάμε δίαιτα
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Παιδιά πιστεύετε ότι θα γίνουν οι διαδικασίες πιο γρήγορα ωστε να έχουν μπει οι επιτυχόντες στη σχολή μέχρι τα μέσα Αυγούστου;
ΔΕΛΤΑ
- capten fan
- Υπολοχαγός
Διόρθωση : μέσα οκτωβριουcapten fan έγραψε:Παιδιά πιστεύετε ότι θα γίνουν οι διαδικασίες πιο γρήγορα ωστε να έχουν μπει οι επιτυχόντες στη σχολή μέχρι τα μέσα Αυγούστου;
ΔΕΛΤΑ
capten fan έγραψε:Διόρθωση : μέσα οκτωβριουcapten fan έγραψε:Παιδιά πιστεύετε ότι θα γίνουν οι διαδικασίες πιο γρήγορα ωστε να έχουν μπει οι επιτυχόντες στη σχολή μέχρι τα μέσα Αυγούστου;
Κανείς δεν ξέρει φίλε μου. Έτσι λένε και έτσι δηλώνουν. Αλλά μέχρι να βγει η προκήρυξη, δεν ξέρει κανένας. Και όποιος σου πει, χαζομάρες θα πει.
http://policenet.gr/article/ποασυ-η-κατάργηση-870-οργανικών-θέσεων-αστυφυλάκων-συνιστά-πραγματική-οπισθοδρόμηση
https://www.enikos.gr/society/552090/afto-einai-to-psyxometriko-test-pou-pernoun-oi-astynomikoi Μόνο τέτοιου τύπου ερωτήσεις σου κάνουν;
- capten fan
- Υπολοχαγός
basayevgr έγραψε:capten fan έγραψε:Διόρθωση : μέσα οκτωβριουcapten fan έγραψε:Παιδιά πιστεύετε ότι θα γίνουν οι διαδικασίες πιο γρήγορα ωστε να έχουν μπει οι επιτυχόντες στη σχολή μέχρι τα μέσα Αυγούστου;
Κανείς δεν ξέρει φίλε μου. Έτσι λένε και έτσι δηλώνουν. Αλλά μέχρι να βγει η προκήρυξη, δεν ξέρει κανένας. Και όποιος σου πει, χαζομάρες θα πει.
Απλά για Δεκέμβρη που λενε οτι θέλουν να ειμαστε εξω πιστεύω ειμαστε στο όριο. Εκτος αν κάνουν παρα πολυ γρήγορα χωρίς να αφήνουν να περνάνε οι μερες ετσι... Ειδωμεν
ΔΕΛΤΑ
- capten fan
- Υπολοχαγός
Ιορδάνης έγραψε: https://www.enikos.gr/society/552090/afto-einai-to-psyxometriko-test-pou-pernoun-oi-astynomikoi Μόνο τέτοιου τύπου ερωτήσεις σου κάνουν;
Φίλε μου αν δε κανω λαθος αυτες ειναι ερωτήσεις και απαντήσεις για ατομα που ειναι ηδη στο σώμα. Ακόμα και τοτε μια φορα στο τοσο περνάνε απο γιατρούς και ψυχιάτρους
ΔΕΛΤΑ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
λιγο δυσκολο μαγκες η διαδικασια δεν ειναι απλη απετι χρονο το μονο που κανανε ειναι να μειωσουν την εκπεδευση στους 3 μηνες αντι 4 απο το καινουργιω ετος θα βγουνε οπως κιλανε τα πραγματαcapten fan έγραψε:basayevgr έγραψε:capten fan έγραψε:Διόρθωση : μέσα οκτωβριουcapten fan έγραψε:Παιδιά πιστεύετε ότι θα γίνουν οι διαδικασίες πιο γρήγορα ωστε να έχουν μπει οι επιτυχόντες στη σχολή μέχρι τα μέσα Αυγούστου;
Απλά για Δεκέμβρη που λενε οτι θέλουν να ειμαστε εξω πιστεύω ειμαστε στο όριο. Εκτος αν κάνουν παρα πολυ γρήγορα χωρίς να αφήνουν να περνάνε οι μερες ετσι... Ειδωμεν
Οχι ιορδανη αυτο που βλεπεις καμια σχεση με αυτο που παιζει για εσας!!
Ο. Π. Κ. Ε
Ολα. ισχύουν τίποτα δεν γίνεται και δεν το γράφουν για πλάκα... Προσοχή σε όλα
Ο. Π. Κ. Ε
Το 2011 ΦΕΚ 5 Αυγούστου αιτήσεις 16 Αυγούστου με 5 Σεπτέμβρη... τα λέτε που τα λένε διαβάστε.. υποτίθεται πως τα έχετε δει όλα..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Παιδια εγω πιστευω οτι θα βγαλει φετος για 1115 και του χρονου 385 για να συμπληρωσουν τα 1500 ατομα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες