Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dias

Δημοσίευση από Dias »

1560. Άτομα θα κατέβουν για εξετάσεις. ψυχοτεχνικα κλπ... τα 360 απ' αυτά επιλαχόντες... για τη Β κατηγορία.360 άτομα 60 επιλαχόντες... το2011 ο σειρά με 1560 είχε 2240 μόρια. Το 2010 είχε 2100 και το 2008 είχε 1800 το 2019ποσα λέτε να έχει ο τελευταίος επιλαχών δηλ ο υποψήφιος Μ σειρά 1560 .. εε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Εμεις ειμαστε κ τρελοι απο το αγχος κ αλλοι απο το υπερβολικο αλλα κατι εχουν.. ο δικος σου πρεπει αν ειναι αληθινος τρελος ομως.. φανταζομαι κατι τετοιους στο τμημα.. θα τιυ λεει ο αξιωματικος δωσε μ τα χαρτια σου να τα συμπληρωσουμε κ να τα δουμε να τα βαλουμε στο φακελο.. στο πρωτο χαρτι θα φαει στοπ!!
Ο. Π. Κ. Ε
ΕΦ. Ανθλγος (ΠΖ)

Δημοσίευση από ΕΦ. Ανθλγος (ΠΖ) »

Καλησπέρα Σε όλα τα παιδιά και από εμενα , είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το φόρουμ είμαι 24 χρονών έχω μαζέψει 2.410 έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον Θεό και περιμένω κι εγώ την προκυρηξη , είμαι τέκνο αποστρατου Ταξιάρχου Υποδιοικητή της Άμεσης Δράσης σε επιτελικό επίπεδο στην ΔΙΑΣ ΔΕΛΤΑ , δύσκολες υπηρεσίες με πολλές πτώσεις μηχανών, τραυματισμούς και δύσκολα περιστατικά παιδιά δεν είναι παιχνίδι, έχω πολλά βιώματα από μικρός και την Αστυνομία την αγαπώ απλά επειδή δεν το είχα με τις εξετάσεις περιμένω και γω την ώρα μου αν το θελήσει ο Θεός... Πρέπει όλοι όσοι σπεύσουν για αιτήσεις κατ' εμέ να κάνουν τον εξής προβληματισμό... "Εάν η Υπηρεσία μου έδινε 100 ευρώ μισθό θα συνέχιζα να θέλω να υπηρετώ για την τρέλα του εθνοσημου και την λατρεία του εμβλήματος της Αστυνομίας; " Να είστε όλοι καλά και σας εύχομαι τα καλύτερα!!!
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Καλησπέρα Σε όλα τα παιδιά και από εμενα , είναι η πρώτη φορά που γράφω σε αυτό το φόρουμ είμαι 24 χρονών έχω μαζέψει 2.410 έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στον Θεό και περιμένω κι εγώ την προκυρηξη , είμαι τέκνο αποστρατου Ταξιάρχου Υποδιοικητή της Άμεσης Δράσης σε επιτελικό επίπεδο στην ΔΙΑΣ ΔΕΛΤΑ , δύσκολες υπηρεσίες με πολλές πτώσεις μηχανών, τραυματισμούς και δύσκολα περιστατικά παιδιά δεν είναι παιχνίδι, έχω πολλά βιώματα από μικρός και την Αστυνομία την αγαπώ απλά επειδή δεν το είχα με τις εξετάσεις περιμένω και γω την ώρα μου αν το θελήσει ο Θεός... Πρέπει όλοι όσοι σπεύσουν για αιτήσεις κατ' εμέ να κάνουν τον εξής προβληματισμό... "Εάν η Υπηρεσία μου έδινε 100 ευρώ μισθό θα συνέχιζα να θέλω να υπηρετώ για την τρέλα του εθνοσημου και την λατρεία του εμβλήματος της Αστυνομίας; " Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ωραιος ρε Mathiou, καλη σου επιτυχια και σε σενα !
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Και μεις υπηρετήσαμε και θα υπηρετούσαμε ξανά για το εθνόσημο που λες. Αλλά αδερφέ. Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές.100?; Ακόμη και μεταφορικά να το λες. Αν ήταν λίγα τα χρήματα οι μισοί δεν θα έκαναν καν τα χαρτιά τους.
Think less..Live more...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Γιατι πολλα ειναι; αν εισα αθηναιος γιαυτο το λες αυτο!!! οχι οτι σημερα θα παρεις παραπανω εξω αλλα δεν ειναι κ ευκολα ολα!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Μ φαινεται οι μισοι εδω μεσα δεν ξερετε τι παει να πει μεροκαματο κ με ολα τα εξοδα αυτου!!! χωρις μαναδες πατεραδες κ γενικοτερα πλατες!!!
Ο. Π. Κ. Ε
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Δεν είμαι Αθηναίος. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και σε σχέση με τα προνόμια των αστυνομικών καθώς και τα χρήματα που παίρνω εδώ και μερικά χρόνια σε σχέση πάλι με των αστυνομικών μέρα με τη νύχτα.
Παραθέτω και ένα μήνυμα από σελίδα 297.

"Βρε παιδια ο βασικος στα 985?

Πενθημερα 46? για εργασια περα του πενθημερου
2.77? για καθε ωρα νυχτερινης απασχολησης

55? επιδομα ιδιαιτερων συνθηκων

55? επιδομα εγαμου

115? με παιδι

ΥΓ: Με 1224? εγω δουλεια στον ιδιωτικο

τομεα δεν εχω βρει. "

Γενικότερα αυτό που λέω είναι ότι φανταστείτε να ήταν αρκετά λιγότερα τα χρήματα. Πόσοι θα έκαναν τα χαρτιά τους; Με τα σημερινά δεδομένα είναι αρκετά ευνοημένοι όσοι είναι στα σώματα ασφαλείας.

Τέλως πάντων. Απλά ένα σχόλιο έκανα στο παιδί πιο πάνω.

Αναμένουμε την προκήρυξη να ηρεμήσει ολονών το κεφάλι.

Think less..Live more...
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Μια μικρή ανασκόπηση προς το παρελθόν..Το 2009 οι βάσεις ήταν στα πατώματα 1840

Το 2011 οι βάσεις έκαναν τεράστιο άλμα στα 2220

Πλέον με τις αιτήσεις να φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν τις 20 χιλιάδες κατά την άποψη μου και δυστυχώς 2350 μόρια αυστηρά να είναι η βάση.. Και το στηρίζω γιατί η ανεργία καλπάζει - προκήρυξη σε ένστολες υπηρεσίες έχουν να βγουν 6 χρόνια - πλέον τα διπλώματα όπως γράφουν και οι αναλυτές τα τελευταία 10 χρόνια έχουν αυξηθεί κατά 30% περισσότερα από την προηγούμενη 10ετια.. Αυτά είναι τα βασικά μπορώ να γράψω αλλά τόσα άλλα δεν χρειάζεται.. καλό βράδυ και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους

Guest

Δημοσίευση από Guest »

Το επίδομα ιδιαίτερων συνθηκών στους ειδικούς φρουρούς είναι 105 ευρώ για άγαμο, 55 ευρώ είναι στον βαθμό του αστυφύλακα

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

2350α υπολογιζω κ δεν μιλαω με επιλαχων!!50 πανω 50 κατω κ ασχετα αν εχει να βγαλει 8 χρονια.. αποψη μ φυσικα.. πολλοι λογοι να εχουν και ατομα πολλα μορια οπως το ιδιο κ να μην εχουν!! αρκετοι να κανουν αιτησεις κ αρκετοι οχι.. γενικοτερα οτι εχει να κανει με αυτη τη συγκεκριμενη προκηρυξη πολλα τα θετικα και πολλα αρνητικα.. δεν μιλαμε για προκηρυξη δημου!!! θα δειξει η πορεια κ η συνεχεια.. ειμαστε πολυ κοντα!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Λογικο ειναι να ανεβουν τα διπλωματα.. ειδικα τα επαγγελματικα.. πλεων να εχεις φορτηγο διπλωμα με ΠΕΙ θεωρειτε πτυχιο κ οχι διπλωμα!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν εκοβαν απο δυσλεξια θα επρεπε απο τους 5000 ειδικους φρουρους οι 4000 τουλαχιστων να φυγουν σουμπιτοι!!! η δυσλεξια δεν εχει να κανει με νοητικοι καθυστερηση... ουτος η αλλος ολοι ξερουν οτι οι δυσλεκτικοι ειναι κ οι πιο δημιουργηκοι... μην μπερδευομε ιατρικες ιστοριες εδω μεσα.. η σωστη λεξη ειναι να κοπουν απο βλακεια η καθυστερηση... ενας δυσλεκτικος ανετα περναει!!! περισσοτερη δουλεια θα σου προσφερει απο εναν αλλον ισως!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Από που φαίνεται ότι θα ξεπεράσουν τις 20000 οι αιτήσεις... 15000 ήταν το 2011... για τους Αθηναίους είναι οκ... για τους άλλους εκτός Αθηνών από επαρχία. Δε ξέρω πόσο ελκυστικό είναι να φύγουν στην Αθήνα για υπηρεσία Δίας δέλτα. εξαρχεια. Ζεφύρι κλπ για 800ευρω τα πρώτα χρόνια. ίσως Μ τα νυχτερινά λίγο πιο πάνω... εκτός και αν ο μπαμπάς θα στέλνει μια 300. αρα... εγω νομίζω θα υπάρξουν εκπληξεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες