Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ναι το θεμα ειναι θα παρουν κανονικα τα 500 μορια; Αλλιως σιγα ποσα μορια να εχει ενας φανταρος, ουτε διπλωματα δε θα χει βγαλει!
Έχει βγει ΦΕΚ και λέει ξεκάθαρα να έχουν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές υποχρεώσεις. Μην ακούτε ότι λέει ο καθένας.
Εχεις δικιο ιμακ... Σε τετοια ηλικία τι διπλωματία να χεις; Στανταρακι μονο ενα απλο μοτοποδηλατο.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ρε παιδια το φεκ ομως εγραφε οτι πρεπει να εχεις εκπληρωσει τη στρατιωτικη σου θητεια, οποτε μαλλον ***** γραφουν τα σαιτ!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Βάλτε παρόπιδες τέτοια σάιτ είναι τόσο σχετικά όσο η γιαγια μου που μου είπε θα πάρει άτομα η χωροφυλακή να κάνω τα χαρτιά μου. Διαβάστε τις προϋποθέσεις στο ΦΕΚ
Η ηληθιοτητα στο μεγαλειο της, διαβαζετε οτι ποστ υπαρχει απο οποιοδηποτε σιτε, μας ζαλιζετε εδω λετε τοσες ***** που δεν μπορω να καταλαβω πως εχετε καν μορια για την προκ. Ποτε θα βγει δεν ξερει κανεις παρα μονο αυτοι στα γραφεια που να εισαι σιγουρος δεν θα μπει κανεις εδω να στο αναφερει, δεν ξερει κανεις αστυνομικος απο όποιοδηποτε σωμα οτι βαθμο και να εχει διαβαζετε μονο τα ΦΕΚ και τπτ αλλο και αυτα μονο απο το σιτε της αστυνομιας. Κανετε καθε μερα τοσες υποθεσεις που θα καει ο εγκεφαλος σας ενω το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να περιμενετε χωρις να μιλατε γτ οσο μιλατε για πραγματα που δεν ειναι κανεις σας σε θεση να γνωριζει σας κοροιδευει ο μισος κοσμος ο αλλος μισος πιστευει τις μπαρουφες σας και συνεχιζει την ηληθιοτητα. Ανοιξτε ενα ποστ με τιτλο μαντεια και υποθεσεις για Ειδικους φρουρους 2019 η κατι αλλο τυπου Τι μου ειπε ενας θειος απο το χωριο για τους ΕΦ 2019.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Καλημέρα ! Γνωρίζει κανείς "παγίδες" που μπορεί να έχουν σε αθλήματα υγειονομικα ψυχοτεχνικα; Και αν ξέρουμε πάλι από τους 1500 πόσους θα πάρει δέλτα πόσους Δίας. Περίπου έτσι
Ναι η παγιδα ειναι οτι αν ξεφυγεις απο τα ορια στα αθληματα κοβεσαι, οπως επισης για να κοπεις στα ψυχοτεχνικα πρεπει να εισαι ελεπαπKostasDea342 έγραψε: Καλημέρα ! Γνωρίζει κανείς "παγίδες" που μπορεί να έχουν σε αθλήματα υγειονομικα ψυχοτεχνικα; Και αν ξέρουμε πάλι από τους 1500 πόσους θα πάρει δέλτα πόσους Δίας. Περίπου έτσι
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Νταξει αυτά είναι τα στάνταρ. Αν δεν πιάσεις τα όρια κοβεσαι και αν έχεις θέμα στο κεφάλι πάλι το ίδιο.
Αυτα ειναι τα μονα που μπορουμε να ξερουμε αγορινα οπως επισης για τον αριθμο που ζητησες για Δελτα και Διας δεν μπορει να τα ξερει κανεις απ την στιγμη που δεν τα λεει το ΦΕΚ. ΥπομονηKostasDea342 έγραψε: Νταξει αυτά είναι τα στάνταρ. Αν δεν πιάσεις τα όρια κοβεσαι και αν έχεις θέμα στο κεφάλι πάλι το ίδιο.
Ποιές 1500 βγήκε φεκ 1115 ... δυστηχος
Εισαι ηληθιος με πτυχιο υποθετω, το οτι εβγαλε φεκ 1115 για οργανικες θεσεις σου εχει πει κανεις οτι αναιρει τις 1500 θεσεις; Μην μου πεις ετσι εγινε το 2011 γιατι θ σου πω δες τι εγινε το 2008Θανος2468 έγραψε: Ποιές 1500 βγήκε φεκ 1115 ... δυστηχος
Αδερφέ προτον μάζεψε το στόμα σ μην στο μαζέψω εγω να μιλάς έτσι εκει που σε παίρνει Όχι σε εμενα. οπιον ρώτησα απο μέσα παιδια που δουλεύουν μου είπαν ότι αυτό εννοεί μακαρι να πάρει 1500 για να μπω Και εγώ που εχω 2410 Αλλά έτσι φενετε
Εσυ ρωτας ηληθια πραγματα εμενα μου λες να μην σε λεω ηληθιο; Εσυ μου δινεις το δικαιωμα και ποιος σου ειπε βρε οτι αυτοι απο μεσα ξερουν ποσους θα παρει; Πριν μου μαζεψεις το στομα μαζεψε τι λες αν σε στεναχωρουν οι συνεπειεςΘανος2468 έγραψε: Αδερφέ προτον μάζεψε το στόμα σ μην στο μαζέψω εγω να μιλάς έτσι εκει που σε παίρνει Όχι σε εμενα. οπιον ρώτησα απο μέσα παιδια που δουλεύουν μου είπαν ότι αυτό εννοεί μακαρι να πάρει 1500 για να μπω Και εγώ που εχω 2410 Αλλά έτσι φενετε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Υπαρχει κανεις 326 δοκιμος ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης