Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Μια ερώτηση sos... αυτή την στιγμή βρίσκομαι εκτός του τόπου κατοικίας μου για δουλειά... όταν έρθει η στιγμή για τιν αιτηση θα πρέπει να γινγί υποχρεωτικά στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας μου; Η θα μπορέσω να την κάνω από την. περιοχη που βρίσκομαι αυτή τιν στιγμη..
Χελιστας απο το ατ τις περιοχης σου απο οσο γνωριζω... τωρα αν υπαρχει καμια τετοια τρυπα να μπορεις να τα κανεις απο αλλου δεν το γνωριζω φιλε μου... ας μας πει καποιος που γνωριζει!!
Ο. Π. Κ. Ε
- xelistas25
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Μα πρέπει να υπάρχει. παραθυρακι υπάρχουν πολλά ατομά που κειπολε για σεζον τέτοια εποχή
Διάβασε το ΦΕΚ καλά το λέει ξεκάθαρα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας σου δηλαδή εκεί που είσαι δηλωμένος ακόμα και στη φορολογική δήλωση και πρέπει να είσαι εσύ αυτοπροσώπως Δεν δέχονται κανέναν άλλον ούτε με εξουσιοδότησηxelistas25 έγραψε:Μια ερώτηση sos... αυτή την στιγμή βρίσκομαι εκτός του τόπου κατοικίας μου για δουλειά... όταν έρθει η στιγμή για τιν αιτηση θα πρέπει να γινγί υποχρεωτικά στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας μου; Η θα μπορέσω να την κάνω από την. περιοχη που βρίσκομαι αυτή τιν στιγμη..
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Παίδες δν γνωρίζω το θέμα αλλα με απλή λογική κενές οργανικές προκύπτουν εάν από τους 1200 που μπήκαν το 2011 παραιτήθηκαν άτομα. Οπότε 385 κενές θέσεις είναι λίγο δύσκολο να υπάρχουν.
Φορολογική δήλωση γιατί ;
Καλημέρα Από όσο ξέρω στον τόπο κατοικίας σ
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Ο τόπος κατοικίας αλλάζει αν μένεις αλλού σε 1 μέρα, τώρα δεν ξέρω όμως ούτε εγώ τι θα ορίσουν. Μένω Αθήνα αλλά για ένα χρόνο είμαι σε νησί λόγω δουλειάς. Μέσα στον 15αυγουστο θα γυρίσω πάλι μόνιμα. Αλλα δεν ξέρω που να κάνω την αίτηση αν βγει πριν της 10. Απο την μία θέλω να βγει πριν, απο την άλλη λέω ας βγει μετα για να είμαι Αθήνα να τελειώνω.
Π. Φ 344
Παιδιά λέτε να ισχύει αυτό που γράφουν ότι θα εκδοθεί το πρώτο 10ημερο η λέτε να πάει για αργότερα ;
https://www.e-dimosio.gr/dimosio/163589/pou-tha-ginoun-6-900-proslipsis-monimon-sto-dimosio/
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Καλημέρα παιδιά. Επειδή μίλησα με έγκυρη πηγή και δεν λέω παπάντζες ούτε έχω όρεξη να πω δίνει την ευκαιρία και στους απλούς φαντάρους να πάρουν μέρος στην προκυρηξη δυστυχώς. Έγκλημα απλά.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ποιος ο λογος να το κανει αυτο ρε παιδια; Τι κερδιζει;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Ξεκινάει και βρομάει το πράγμα.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Δλδ οσοι υπηρετους ως φανταροι στις ειδικες δυναμεις και ειναι μεσα 3 μηνες ας πουμε, μολις βγει η προκυρηξη θα κανουν τα χαρτια τους και θα παρουν 500 μορια οπως οι υπολοιποι που εχουμε ολοκληρωσει το στρατιωτικο μας; Αδικο δεν ειναι αυτο?
Και οι νεοσύλλεκτοι αιτήσεις! Οτι να ναι!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες