Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Με παραπανω απο 1500 ατομα δεν θα δεις. Εκτος αν κατεβει ο ιδιος ο θεος στη Γη. 

***** ειναι ολα.. εταξαν 1500 ατομα το πως θα τα παρει δεν θα τους πουμε εμεις... οπως θελουν θα τους παρουν.. οπως λεμε πχ γισ την ηλικια δεν τους ειπε κανεις οτι θα ξαναβγει ετσι παει κ εδω με απλη λογικη.. ειπε θα παρει 1500 φρουρους.. το πως θα τους παρει οπως γουαταρει κ θελει.. κ απλα μην περιμενετε για δελτα δεν νομιζω να περιμενουν εμας.. θα παρουν παλιους κ γνωριμους.. κ ειδινα αν δωσουν κ κανενα επιδομα οι περισσοτεροι θα δηλωσουν
Ο. Π. Κ. Ε
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Δηλαδη τωρα ξαφνικα ειδαν οτι δε τους παιρνει για 1500?; Μας δουλευουν τα μπουρδελα, τοσο καιρο φωναζουν για 1500.
Και ο Κυρανακης προχθες για 1500 ατομα μου ειπε!
Και ο Κυρανακης προχθες για 1500 ατομα μου ειπε!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Υπομονη παιδες. Τοσα χρονια περασανε τι ειναι λιγες μερες τωρα. Τα παντα παιζουν , μπορει να τη σπασει , μπορει εν τελη να μην επηρεαζει τη προκηρυξη αυτη , μπορουν τα παντα. Δικαιολογιες αμετρητες υπαρχουν να πουν υπουργος και πρωθυπουργος αν θελουν. Υπομονη!
Οποτε α κατηγορια θα παρει 850 ; Ποσο Ποσο βγενει κατο απο 2500 φυγαμε ουτε επιλαχον
Ηρεμηστε ρεε... Τι 2500 δεν εισαι ουτε επιλαχων; Ειδες την βαση στα 850 ατομα ποσο ηταν; Στα 2380 ηταν! Μην τρελενεστε μερικοι...
Ειπε βρε παιδια για 1500 ναι... το πως θα τους παρει ειναι στο οπως θελουν.. εχουν δικαιολογιες.. θα σου πει παιδια 1500 θα παρουμε απλα σταδιακα πχ
Ο. Π. Κ. Ε
Νικος Σ έγραψε:Σχολείο αερονομιας Εκπαίδευση σε περιστροφα με βολές στην Ευελπίδων, Εκπαίδευση σε αυτοάμυνα και αστυνομικά καθήκοντα, τροχονομιες και ένοπλες χρηματαποστολες. Αλλα βέβαια αυτα δε μετρανε για το σώμα. Επίσης προσωπικά και 7 χρονια προϋπηρεσία σεκιουριτυ. Αλλα δεν ειχα μέσω για χαρτί δημοσίου δίχως να πατήσω το πόδι μου. Οποτε θα κανουμε την αίτηση ετσι για τα μάτια του κόσμου.
χρηματοαποστολες δεν κάνουν οι αστυνομικοί;
Αφου υπογραφτηκε 1.8 του 19 παει τελος 1115 ξανθε παει αδερφε
Εγω εβγαλα την παιδικη μου στολη του προσκοπου ηδη... Αντε γεια μας, τον ρουφηξαμε παλι
ypopsifios έγραψε:Πρέπει όλοι να καταθέσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης; Η μόνο όσοι είναι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι;
και τι το θέλουν;
Αδερφε θα κανουν ολοι αιτησεις θα ανεβει πολυ εδω θα ειμαστε να το δουμε
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ειναι σιγουρο οτι αυτο με τις οργανικές επηρεαζει τον αριθμο της προκηρυξης;
Χρυσοχοιδης κ κυβερνηση επι νδ πιστευα πολυ περισσοτερο στο να παρει οσα ατομα τους περνει οικονομικα πχ κ 1800... τωρα θα δειξει κρατατε μικρο καλαθι αν κ ποτε δεν ξερεις.. μπορει να παρει σταδιακα μπορει 1500 αμεσως μπορει λιγο παραπανω μπορει κ παρακατω.. εικασιες κ τωρα θα μιλαμε 5 μερες γιαυτο!
Ο. Π. Κ. Ε
Θανος για εμενα θα παει οταν κανω τα χαρτια μου δεν με παρουν ποτε κ περασω τα 28 κ δεν εχω δικαιομα ξανα.. οποτε θαρρος υπομονη μαγκες.. παπαχιτος εχω κλαψει φιλε... πες μου που πας να παω κ εγω!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες