Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Παιδια εχει καταλαβει κανεις τι γινεται με αυτους που υπηρετουν τωρα στο στρατο; Μια ανακοινωση λεει οτι μπορουν να λαβουν μερος ως πολιτες... Τα μορια των ειδικων δυναμεων τα περνουν; Γιατι θα ειναι πολυ αδικο...
Poliths

Δημοσίευση από Poliths »

REDMAN316 έγραψε:Παλικαρι μην παρεκτρέπεσαι, είμαι αθλητής στιβου σε ακόντιο και εμπόδια από τα την εφηβεια μου και έχω δώσει πανελλαδικές 3 φορες για αστυνομία συγκεκριμενα στην αστυνομία το χιλιάρι το βγάζω σε 4.05 όταν το κάνω προπόνηση. Αυτά που γράφω τα γράφω γιατί είδα στις πανελλαδικες να κόβουν μόνο όσους σταμάτησαν να τρέχουν! Επίσης και εγώ θέλω να ειναι δικαιοι θα είμαι εξωτερικός φρουρος και θέλω να εμπιστεύομαι τον συνάδελφο που κρατα όπλο ότι είναι μάχιμος και όχι υπέρβαρος! Δεν καταλαβαίνω όμως την νοοτροπία του νεοέλληνα που λέει θα ελέγξω τον χρόνο με κάμερα, χρονόμετρο κτλπ. Το κρατος είναι το μόνο που μπορεί να κάνει τους ελέγχους και αν κάποιος έχει πρόβλημα να κινηθεί νομικα και όχι τσαμπούκα θα βάλω κάμερα στο γηπεδο. Επίσης θεωρώ καλυτερη επιλογη να έχω δυνεδελφο καταρτισμενο από ΙΕΚ και ας κάνει το χιλιάρι 4:25 πάρα αθληταρα που δεν έχει τις ανάλογες γνωσεις για αυτο επικροτω μια λελογισμένη επιεικεια στους επιτυχόντες στα προσωρινα.

Αθλητής στίβου επίσης 400 400 εμπόδια δεν αναφέρει πουθενά ότι απαγορεύετε χρονομετρηση επίσης μάλλον δεν έχεις δει καλά πέρα απι αυτούς που σταματάγανε και κοβόταν επιτόπου οποίος έκανε 1000αρι παραπάνω από όριο κοιτάνε ίσως να περάσανε κάποιοι εννοητε πως όποιος μέλος της επιτροπής περάσει υποψήφιο με 1000αρι 4.21 εννοείτε ότι δεν δείχνει επιείκεια αλλά παράνομη εις βάρος άλλον απλό σαν αθλητής θα ξέρεις ότι στα τεφαα τα αθλήματα είναι με σκορ εδώ ωμός είναι ναι η όχι 4.20 πέρασες 4.21 κόπηκες

DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Θα προσπαθησω να αναγραψω τα παντα εδω οσον αφορα την μοριοδοτηση και οσοι το δουν αυτο ας λενε στους νυχτομενους να ερχονται στην σελιδα 302 και να βλεπουν το σχολιο του DOKIMOU 334. Καθε υποψηφιος πρεπει να εχει εκπληρωσει την στρατιωτικη του θητεια στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ωστε να μπορει να δηλωσει συμμετοχη στην προκυρηξη. Κυριως αυτοι που εχουν παει Ειδικες Δυναμεις μοριοδοτουνται με 500 μορια, αυτοι που ηταν Εφεδροι με 500 μορια , αυτοι που πηγαν και Εφεδροι και Ειδικες Δυναμεις 1000 μορια, αυτοι που ηταν Προεδρικοι Φρουρα 500 μορια, οι υπολιποι 0 μορια. Αυτοι που ηταν λοιπον Ειδικες Δυναμεις θα πανε στο ΚΕΠ ή στην στρατολογια και θα ζητησουν πιδτοποιητικο τυπου Α(αυτοι ξερουν τι θα σαε δωσουν εφοσον τους αναφερετσι οτι το θελετε για καποια προκυρηξη, κυριως να αναγραφει απο που εχει φυγει καποιος, που ορκιστηκε που απολυθηκε κτλ.)

Για διπλωμα αυτοκινητου(απλο) 100 μορια [για τα υπολοιπα διπλωματα(Γ, Δ, Ε) ειναι +100-200 μορια περιπου], για του οδηγους μοτοποδηλατου(50ρι) ειναι 100 μορια, για οδηγους μοτοσηκλετας(125 ή απεριοριστου) ειναι 300 μορια. Για οσους εχουν πτυχιο αγγλικων(Β2-οπως το michigan, το κρατικο κτλ.) ειναι 100 μορια[το michigan για παραδειγμα που ειναι πτυχιο απο το εξωτερικο θελει μεταφραση, το κρατικο αναγραφεται και στα ελληνικα και στα αγγλικα αρα δεν χρειαζεται](για τα υπολοιπα πτυχια που ειναι ανωτερα απο το Β2 ειναι παλι +100-200 μορια). Για τριτεκνια που ειναι 200 μορια πηγαινετε στο ΚΕΠ και ζητατε πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης(οσοι ειστε 30 και σπουδαζετε την δικαιοθστε, οσοι δεν σπουδεζετε οχι, εκτος αν ειστε κατω απο 25). Για πολυτεκνια ειναι 300 μορια και πηγαινετε στους πολυτεκνους και ζητατε το ιδιο απο οσο ξερω και δεξ υπαρχουν οριο εκει. Για το ΙΕΚ ασφαλειας ειναι 200 μορια.

Για τα χαρτια που πρεπει να παρουσιασετε: Θελει φωτογραφιες(βγαλτε φωτογραφιες ταυτοτητας και οσες χρειαστει τις δινετε), ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ αστυνομικης ταυτοτητας, διπλωματος οδηγησης, αγγλικων(οσο δεν χρειαζονται μεταφραση), οικογενειακης καταστασης, απολυτηριου λυκειου.

{ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ:

-ΑΠΟΛΥΤΗΡΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ:17

-ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ:5

-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ:3

-ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:1

-ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ(ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 125):3

-ΙΕΚ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:2

ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΜΟΡΙΩΝ:17+5+3+1+3+2=31Χ100=3100}

Πιστευω οτι εχω καλυψει σχεδον τα παντα με οσα γνωριζω σχετικα με την προκηρυξη. Σχετικα παντως τα πιο βασικα πραγματα τα εχω αναφερει και αναλυσει οσο καλυτερα μπορουσα. Ενημερωστε, πληροφορηστε και δειξτε το σε οποιον δεν ξερει αυτο εδω το πραγμα. Φτανει με τα ιδια και τα ιδια συνεχεια. Η προκηρυξη εφτασε κυριοι αγχωθειτεεεε!!

Poliths

Δημοσίευση από Poliths »

REDMAN316 έγραψε:Παλικαρι μην παρεκτρέπεσαι, είμαι αθλητής στιβου σε ακόντιο και εμπόδια από τα την εφηβεια μου και έχω δώσει πανελλαδικές 3 φορες για αστυνομία συγκεκριμενα στην αστυνομία το χιλιάρι το βγάζω σε 4.05 όταν το κάνω προπόνηση. Αυτά που γράφω τα γράφω γιατί είδα στις πανελλαδικες να κόβουν μόνο όσους σταμάτησαν να τρέχουν! Επίσης και εγώ θέλω να ειναι δικαιοι θα είμαι εξωτερικός φρουρος και θέλω να εμπιστεύομαι τον συνάδελφο που κρατα όπλο ότι είναι μάχιμος και όχι υπέρβαρος! Δεν καταλαβαίνω όμως την νοοτροπία του νεοέλληνα που λέει θα ελέγξω τον χρόνο με κάμερα, χρονόμετρο κτλπ. Το κρατος είναι το μόνο που μπορεί να κάνει τους ελέγχους και αν κάποιος έχει πρόβλημα να κινηθεί νομικα και όχι τσαμπούκα θα βάλω κάμερα στο γηπεδο. Επίσης θεωρώ καλυτερη επιλογη να έχω δυνεδελφο καταρτισμενο από ΙΕΚ και ας κάνει το χιλιάρι 4:25 πάρα αθληταρα που δεν έχει τις ανάλογες γνωσεις για αυτο επικροτω μια λελογισμένη επιεικεια στους επιτυχόντες στα προσωρινα.

Στο θέμα καταρτησμενος θα γελάσω κάνω στο ΤΕΙ ίδια μαθήματα με το ιεκ και τα αντικείμενα που δεν κάνω στο ΤΕΙ τα έκανα στην θητεία μου

Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από teooyk »

DOKIMOS 334 έγραψε:Θα προσπαθησω να αναγραψω τα παντα εδω οσον αφορα την μοριοδοτηση και οσοι το δουν αυτο ας λενε στους νυχτομενους να ερχονται στην σελιδα 302 και να βλεπουν το σχολιο του DOKIMOU 334. Καθε υποψηφιος πρεπει να εχει εκπληρωσει την στρατιωτικη του θητεια στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ωστε να μπορει να δηλωσει συμμετοχη στην προκυρηξη. Κυριως αυτοι που εχουν παει Ειδικες Δυναμεις μοριοδοτουνται με 500 μορια, αυτοι που ηταν Εφεδροι με 500 μορια , αυτοι που πηγαν και Εφεδροι και Ειδικες Δυναμεις 1000 μορια, αυτοι που ηταν Προεδρικοι Φρουρα 500 μορια, οι υπολιποι 0 μορια. Αυτοι που ηταν λοιπον Ειδικες Δυναμεις θα πανε στο ΚΕΠ ή στην στρατολογια και θα ζητησουν πιδτοποιητικο τυπου Α(αυτοι ξερουν τι θα σαε δωσουν εφοσον τους αναφερετσι οτι το θελετε για καποια προκυρηξη, κυριως να αναγραφει απο που εχει φυγει καποιος, που ορκιστηκε που απολυθηκε κτλ.)

Για διπλωμα αυτοκινητου(απλο) 100 μορια [για τα υπολοιπα διπλωματα(Γ, Δ, Ε) ειναι +100-200 μορια περιπου], για του οδηγους μοτοποδηλατου(50ρι) ειναι 100 μορια, για οδηγους μοτοσηκλετας(125 ή απεριοριστου) ειναι 300 μορια. Για οσους εχουν πτυχιο αγγλικων(Β2-οπως το michigan, το κρατικο κτλ.) ειναι 100 μορια[το michigan για παραδειγμα που ειναι πτυχιο απο το εξωτερικο θελει μεταφραση, το κρατικο αναγραφεται και στα ελληνικα και στα αγγλικα αρα δεν χρειαζεται](για τα υπολοιπα πτυχια που ειναι ανωτερα απο το Β2 ειναι παλι +100-200 μορια). Για τριτεκνια που ειναι 200 μορια πηγαινετε στο ΚΕΠ και ζητατε πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης(οσοι ειστε 30 και σπουδαζετε την δικαιοθστε, οσοι δεν σπουδεζετε οχι, εκτος αν ειστε κατω απο 25). Για πολυτεκνια ειναι 300 μορια και πηγαινετε στους πολυτεκνους και ζητατε το ιδιο απο οσο ξερω και δεξ υπαρχουν οριο εκει. Για το ΙΕΚ ασφαλειας ειναι 200 μορια.

Για τα χαρτια που πρεπει να παρουσιασετε: Θελει φωτογραφιες(βγαλτε φωτογραφιες ταυτοτητας και οσες χρειαστει τις δινετε), ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΑ αστυνομικης ταυτοτητας, διπλωματος οδηγησης, αγγλικων(οσο δεν χρειαζονται μεταφραση), οικογενειακης καταστασης, απολυτηριου λυκειου.

{ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΟΡΙΩΝ:

-ΑΠΟΛΥΤΗΡΕΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ:17

-ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ:5

-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ:3

-ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ:1

-ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ(ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 125):3

-ΙΕΚ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:2

ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΜΟΡΙΩΝ:17+5+3+1+3+2=31Χ100=3100}

Πιστευω οτι εχω καλυψει σχεδον τα παντα με οσα γνωριζω σχετικα με την προκηρυξη. Σχετικα παντως τα πιο βασικα πραγματα τα εχω αναφερει και αναλυσει οσο καλυτερα μπορουσα. Ενημερωστε, πληροφορηστε και δειξτε το σε οποιον δεν ξερει αυτο εδω το πραγμα. Φτανει με τα ιδια και τα ιδια συνεχεια. Η προκηρυξη εφτασε κυριοι αγχωθειτεεεε!!

Έφτασεεε; Η τσάμπα περιμένουμε γιατι από λόγια εχουμε χορτάσει..

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Ξανθε εχεις εικονα τη γινεται με αυτους που υπηρετουν τωρα ειδικες δυναμεις; θα παρουν τα μορια σαν πολιτες η οχι;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλησπέρα σας παρακολουθώ συχνά το Φόρουμ και βλέπω ότι αρκετοί έχουν πάρα πολα μόρια άρα 2150 μόρια ούτε επιλαχών δεν ελπίζω
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Εφτασε κομαντο! Μην αγχωνεσαι...
Exciter
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Exciter »

teooyk έγραψε:Έφτασεεε; Η τσάμπα περιμένουμε γιατι από λόγια εχουμε χορτάσει.

http://www.astynomia.gr/newsite.php?&lang= Ανανέωση σε αυτή την σελίδα και θα το μάθεις μόλις βγεί επίσημα.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Λοιπόν για όσους λένε για το ι του ότι θα το αλλάξουν αν δείτε καλυτερα την προκυρηξη θα δείτε ότι λέει τι ; Ότι ας πας εσυ με κομπίνα το γιοτα σου να λει γιοτα1. Μετά αυταπαγγελτα κοιτάνε ποινικό μητρώο...1 εκπληρώσει της στρατιωτικής θητείας 2; Οπότε καντετο να γελάσουμε 🤣 χαχ
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Βγηκε ΦΕΚ με αύξηση των Οργανικών θέσεων ΕΦ, κατά 1.115 θέσεις. Καταργήθηκαν κάποιες οργανικες αστυφ και συνοριακων.

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Διασωστης31 έγραψε:Βγηκε ΦΕΚ με αύξηση των Οργανικών θέσεων ΕΦ, κατά 1.115 θέσεις.Καταργήθηκαν κάποιες οργανικες αστυφ και συνοριακων.

Διασώστη πόσα μόρια έχεις αν επιτρέπεται;

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Τι εννοείς φίλε μ
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34