Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Οσο για τους βαθμους κανεις δεν σε χαριζει... υπαρχουν κ στον οαεδ επας απολυτηρια του τυπου 13 κ 10 και 12.. οχι μεγαλα ολοι!!! χαρες κανεις δεν πιστευω να σ κανει!!! τουλαχιστων τοτε δεν εκαναν σε εμας.. αλλα ουτε κ στο επαλ που πηγα εκαναν..
Ο. Π. Κ. Ε
Καλησπερα θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα αν μπορουσατε να με βοηθησετε ειμαι στης ενοπλες δυναμεις και θελω να συμετασχω στην προκυρηξη ξερει μιπος καποιος αν δηλωνω ετσι η πρεπει να παραιτηθω πρωτα ευχαριστω πολυ
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Μάγκες εγώ γαμηθηκα για να βγάλω 19.5 που δεν είχα διαβάσει ποτέ στην ζωή μου και έβγαλα ΕΠΑΛ με 10.4 αλλά το χρειαστηκα κάπου και ήξερα ότι θέλω τεράστιο βαθμό ... δεν μου τον χάρισαν άλλοι από την τάξη μου το πήραν με 11 και 12... αλλά σίγουρα βοηθάνε στον ΟΑΕΔ δεν αντιλεγω... αλλά εγώ προσωπικά γαμηθηκα στο διάβασμα γτ νόμιζα ότι λειτουργούν σαν λυκειο
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Και ΟΑΕΔ πήγα γτ χρειαστηκα αυτό το χαρτί το συγκεκριμένο αλλιώς ούτε που θα παταγα... πήγα και έλεγα τι κάνω πάλι στα θρανία... όπως ειπε και ο φίλος ξανθός ότι χαρτί εχεις είναι καλό ... και το κωλοχαρτο χρειάζεται 

Εννοειτε πως οτι εχεις καλο ειναι.. πχ για δημο λεμε τωρα αν εκανες τα χαρτια σου το δεχοντε.. κανεις δεν σ χαρηζει τιποτα.. δεν μπορουμε κ δεν γινεται ολος ο κοσμος να παει λυκειο πρωινο.. δεν εχουν ολοι αυτη την δυνατοτητα προς θεου.. παντος οτι εχεις σημρτα απο χαρτι καλο ειναι.. ισως στους φρουρους να μην κανει αλλα για καπου αλλου ναι.. ειναι σαν να λεμε τα αει κ τει που δε τα πιανουν ειναι αχρηστα που δεν μοριοδοτουντε!!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Τι εννοεις Κωστα; Οτι εισαι μεσα σαν σειρα ΕΠΟΠ ή ΟΒΑ ή οτι απλα υπηρετεις;
Ναι φσαφα αυτα τα γνωριζω κ ευχαριστω. απλα ειπα μηπως μ αυτα ζητησουν κ το ι η τυπου α
Ο. Π. Κ. Ε
Σαν οβα αν γνωριζει καποιος
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
ΕΓΏ ΠΉΡΑ ΤΟ ΤΎΠΟΥ Α ΣΉΜΕΡΑ.. ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΑΛΛΆ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΊΧΕ ΕΚΤΥΠΏΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΈΑ ΠΆΝΩ.. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΡΕΕΕΕ
Guppie έγραψε:ΕΓΏ ΠΉΡΑ ΤΟ ΤΎΠΟΥ Α ΣΉΜΕΡΑ.. ΕΓΡΑΦΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΑΛΛΆ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΊΧΕ ΕΚΤΥΠΏΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ EMAIL ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΈΑ ΠΆΝΩ.. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΡΕΕΕΕ
εσείς που με το τύπου α έχετε πάει δεα και ειδικές δυνάμεις ή το περνουμε όλοι;
O μισθός των αστυνομικών είναι για γέλια. Με το ενιαίο μισθολόγιο οι μισθοί ειδικά των αποκαλούμενων Βιτάδων (δλδ μελλοντικά οι Ε. Φ) είναι τραγικοί. Όσοι δεν είναι από Αθήνα θα δυσκολευτούν πολύ και το λέω εκ πείρας μιας και είμαι από επαρχία και ήδη στο σώμα. Τα πρώτα 2-3 χρόνια ειδικά θέλει υπομονή. Γι αυτό κάντε από τώρα οικονομία ώστε αν περάσετε να βγουν τα πρώτα έξοδα (ενοίκια, αγορά στολών και εξοπλισμού). Μην σας φαίνονται όλα υπερβολικά γτ θα εκπλαγείτε.Guest έγραψε: Ρε μάγκες χαλαρώστε, ζήτημα είναι να ειναι 12-15 ευρώ η διαφορά μεταξύ Ε. Φ και αστυφύλακα. Μια χαρά βγαίνει με το μισθό στην Αθήνα και σιγά σιγά ανεβαίνει και ο μισθός με τα κλιμάκια
Στρικε τζαμπα τα λες.. υποτιθετε οτι τα λεω για να μην κανουν αιτησεις επειδη εχω λιγα μορια.. εμ βοηθας σε λενε κ μαλακα... ο καθε ενας ας τραβηξει το δρομο του οπως αυτος γουσταρει!!
Ο. Π. Κ. Ε
Για διαβάστε λίγο εδώ...http://www.bloko.gr/2019/07/blog-post_480.html?m=1
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες