Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Μάγκες με απολυτήριο ΕΠΑΛ πάω Α κατηγορία;
Καλα δεα πβ γαμησεμας φιλε.. οτι πεις... δεν ζαλιζουμε πληροφοριες δινουμε για καπιους τσοπανιδες σαν εσενα. οσο για τον αλλον παραπανω να μπω επειδη εχω λιγα μορια τι να πω; δεν κλαφτικα ποτε κ μιλαω ανοιχτα κ ειπα κ τα μορια μου κ ουτε κλαφτικα σε κανεναν... λεω την αληθεια οπως εχει!!! απλα σε μερικους η αληθεια δεν αρεσει αλλα ουτε κ η βοηθεια!! ηρθατε τωρα 2 παιδακια να μας κανετε μαθημα κ να μ πειτε εσεισ συγκεκριμενα σε εμενα τι; ειδικα μεσα απο εδω... να μ. πεις τι ρε μεγαλε πολιτη; κανε μ την χαρη φιλε μην μ βαλεις σε τπτ διαδικασιες.. δεν θα ανεχτω κ πολλα εδω μεσα με την βλακεια σας επειδη καποιος πρεπει να ξεστραβωθει κ να μαθει την αληθεια.. κ επειδη εγω φανηκα κακος αυτα κανονικα επειδη γραφουν ειδη παιδια μεσα απο το σωμα θα επρεπε να ποσταρουν μια φορα ακριβος το τι παιζει να εχουν ολοι γνωση.. εγω οτι ξερω κ οτι μαθαινω το λεω.. δεν εχω μαθει να κραταω τπτ για την παρτυ μ αλλα να βοηθαω οσο μπορω..
Ο. Π. Κ. Ε
Μάγκες 25 ετων πολυτεκνος, πιανεται η πολυτεκνια; Επίσης επειδή διαβάζω μέρες αυτό το άρθρο μεχρι και για μισθούς εχω δει να γράφουν και όχι τα σημαντικότερα οπως τι δικαιολογητικά θα πρέπει να αρχίσουμε να μαζέυουμε. Ξέρει καποιος τι χαρτιά χρειάζεται ακριβώς που ειναι πολύτεκνος, εχει λοουερ, διπλωμα αυτοκινητου-μηχανης, έχει υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις;
- Asdorf
Ευχαριστώ πολύ ξανθο
- Asdorf
Έχεις ξεκινήσει καμιά προπόνηση για το 1χλμ; Είναι πολύ λίγα τα 4.20; Αύριο θα ξεκινήσω...
Αν δεν κανεις γενικοτερα ισως σου φανει καπως.. το καλυτερο ειναι να πας ειδη σε γηπεδο με διαδρομο στηβου.. γιατι αν μετρησεις 1 χιλ πχ σε δρομο κ το κανεις θα σ φανει μπορει κ ευκολο περα απο κανενα καψιμο στα ποδια αν εισαι αγυμναστος κ απο πνευμονια αν καπνιζεις.. οταν θα πας στο γηπεδο ομως που ειναι 2,5 στροφες αν. δεν κανω λαθος θα σου φανει βουνο.. εγω το εκανα κ το ειπα προχθες κανω απο καιρο γιατι ηθελα για οεα λιμενικο δεν περιμενα να βγει εδω.. παρολα αυτα 4 λεπτα το εβγαλα με την ψυχη στο στομα.. αλλες φορες κ παραπανω η κ λιγο λιγοτερο αναλογα την κουραση που θα εχω.. τωρα εχω μερες να παω βεβαια.. μη το μετρας αμεσως κανε 3 4 προππονησεις χωρις μετρηση οσο αντεχεις.. κ μετα σιγα σιγα.
Ο. Π. Κ. Ε
O wolver εχει δικιο.. νομιζω πως μ το ειπε παιδι απο το 11 αυτο.. ισως στα πκε να ξαναζητησουν τυπου α με το Ι κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα!!
Ο. Π. Κ. Ε
Xanthos έγραψε:O wolver εχει δικιο. Νομιζω πως μ το ειπε παιδι απο το 11 αυτο. Ισως στα πκε να ξαναζητησουν τυπου α με το Ι κατι τετοιο αν θυμαμαι καλα!
Δεν ζητάνε. Στις ΠΚΕ και συγκεκριμένα στις ιατρικές θα σας ζητήσουν να κάνετε μια σειρά από εξετάσεις (ακτινογραφία, γενικές εξετάσεις αίματος και ηλεκτροκαρδιογράφημα.
- Asdorf
Δλδ παίζει να σε κόψουν αν δεν γράφει Γιώτα πάνω... δεν έπρεπε να το αναφέρει στην προκήρυξη;
Οχι δεν θα σε κοψουν εννοειτε!! αν πηρες το τυπου α ειτε το λεει ειτε οχι εισαι ενταξει!! δεν χρειαζεται τιποτα αλλο
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Οσοι ρωτανε αν με τα 2500+ μορια ειστε ενταξει. Ή θελετε να τρολλαρετε ή θελετε να φλεξαρετε τα μορια οπως λεει και η νεολαια ή απλα ειστε ελαφρομυαλοι, με το συμπαθειο κιολας. Δεν νοειται 20+ παλικαρι να θελει να μπει σε ενα σωμα οπου θα εχει αμεση προσβαση σε επικοινωνιακο επιπεδο με τον πολιτη και να βαριεται ή να μη καταλαβαινει τι διαβαζει (αν διαβαζει τη προκηρυξη του 11) . Μη τα περιμενετε ολα ετοιμα, ζοριστειτε λιγο ψαχτειτε και ρωτηστε αλλα ρωτηστε πραγματα που ειναι οντως αποριες και οχι αερολογιες τυπου (τι χαρτια πρεπει,2600 μορια εχω ελπιδες κτλπ) , το λεει το ΦΕΚ αν ειναι δυνατον... ΦΙΛΙΚΑ...
- Asdorf
Τι να πούμε και εμείς με 2340 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες