Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Δελτας έγραψε:Τι 950 ρε πάτε καλά. Ο αδελφός μου ειδικός φρουρός 800 κατοσταρικά με βραδυνα τα πρώτα 3 χρονια. Πλέον 10 χρόνια και περνάει 1050 άγαμος. Και να μιλήσω ανοιχτά γιατί μένω Αθήνα. Σπίτι κάτω από 250 δεν βρίσκεις και αυτό χάλασμα. Ένα σπίτι να ζήσεις αξιοπρεπές είναι στα 400. Τώρα αν θες σε μπουντρούμια και να πλημμυρίζεις σε κάθε βροχή επιλογή σου στα 200 ποιο κάτω δεν... Και όσο μιλάμε για επιβίωση δεν εννοούμε για νεκρούς μιλάμε για πόσο θα αντέξεις με μισθό 800 ευρώ που τα βραδυνα τα δίνουν 1 στους 3 μήνες. Εγώ με μισθό αυτή την στιγμή 750 ευρώ χωρίς ενοίκιο μάγκες και μου μένουν 200 στην άκρη. Θα σας πω ένα μέσο ορο.300 ενοίκιο 200 ΔΕΗ κοινόχρηστα νερά ίντερνετ βενζίνες (και λίγα λέω) 100για έξοδα σπιτιού σου μένουν 200 καθαρά για να βγεις έξω να φας στην δουλειά να πας για κανέναν ποτό ρε αδερφέ. Και μάγκες επειδή έχω ζήσει επαρχία έχω ζήσει και Αθήνα να ξέρετε η Αθήνα δεν είναι επαρχία θέλει χρήμα. Προσπαθώ να αποτρέψω κάποια άτομα πού δεν είναι σίγουρα γιατί μόνο κακό θα κάνουν την προκήρυξη. Τέρμα τα ψέματα σκεφτείτε καλά πριν κάνετε τα χαρτια σας η οκ κάντε τα χαρτιά σας να δείτε που βρίσκεστε αλλά μετά αφήστε τις θέσεις σε αυτούς που ενδιαφέρονται και μπορούν. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια και όποιος διαφωνήσει ας μου γράψει από κάτω γιατί είμαι σίγουρος οποίος μένει Αθήνα ξέρει ότι αυτά που γράφω μόνο αλήθεια ειναι

Εντάξει. Υπερβολικός, σε όλα.

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Όσοι είναι 3 τέκνοι Κ φοιτητές καταθέτουν κ την βεβαίωση σπουδών η θέλει κάτι άλλο ;
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Xanthos έγραψε:Εχει κ σφραγιδα και υπογραφη. Κ παραδιπλα απο αυτα εχει κ ενα που γραφει μαριος τζικουλας κ κατι αλλα στα αγγλικα. Λογικα αυτο πρεπει να το καθαρισω.

Το. Εκανα κομπλε το ανοιξα word... Δεν αναγραφει Ι... Είμαστε κομπλε;

εισαι πιπιλα. Στους περισσότερους δεν το γράφει ου τε σε μενα που ειμουν ΔΕΑ

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

PAPAXITOS έγραψε:
Xanthos έγραψε:Εχει κ σφραγιδα και υπογραφη. Κ παραδιπλα απο αυτα εχει κ ενα που γραφει μαριος τζικουλας κ κατι αλλα στα αγγλικα. Λογικα αυτο πρεπει να το καθαρισω. Το. Εκανα κομπλε το ανοιξα word... Δεν αναγραφει Ι... Είμαστε κομπλε;

Εγώ που το πήρα από την στράτολογια μ Ρώτησαν αν θέλω να φαίνεται το Ι μου.. και το αναγράφει μεσα
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Dea pz έγραψε:
PAPAXITOS έγραψε:
Xanthos έγραψε:Εχει κ σφραγιδα και υπογραφη. Κ παραδιπλα απο αυτα εχει κ ενα που γραφει μαριος τζικουλας κ κατι αλλα στα αγγλικα. Λογικα αυτο πρεπει να το καθαρισω. Το. Εκανα κομπλε το ανοιξα word... Δεν αναγραφει Ι... Είμαστε κομπλε;

Εγώ που το πήρα από την στράτολογια μ Ρώτησαν αν θέλω να φαίνεται το Ι μου. Και το αναγράφει μεσα

ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ι1 ΚΑΙ απο κεπ Ν ΚΑΝΕΙς ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ. ΤΟ ΖΗΤΗΣΑ 3 ΦΟΡΕς ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥς ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ.

Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Jackal »

Είσαι πένα. Κ γω από τη στρατολογια που το πήρα σε φωτοτυπία μου το έδωσαν.

Δλδ η σφραγίδα κ η τζίφρα ήταν από φωτοτυπικό μηχάνημα.

Ομάδα ΔΙ. ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Εισαι πολυ καλα υποψιφιε!
Ο. Π. Κ. Ε
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Δεν χρειάζεται η αναγραφή της Σωματικής Ικανότητας.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ γω τους ειπα να αναγραφει.. μ λεει δεν παιζει ρολο φαινεται αφου ησουν εδ λεει.. αν κ το ξαναζητανε λεει αυτοι απο μεσα μονοι τους!! ναι απο φωτοτυπια ειναι κ εμενα
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

papaxitos έγραψε:

αυτονοητο ειναι οτι ειμαστε ι1 και απο κεπ ν κανεις αιτηση σου στελνουν το χαρτι χωρις αναγραφει. το ζητησα 3 φορες τους τελευταιους μηνες και σε ολα δεν το αναγραφει.

δεν είναι αυτονόητο... μπορεί να μπήκες ι1 αλλά στην πορεία να είχες μεταβολέσ... όποτε τ αναγράφει όλα. δεν ξέρω τ να σ πω. εμένα πάντως τ λεει
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Dea pz έγραψε: Δεν είναι αυτονόητο... Μπορεί να μπήκες Ι1 αλλά στην πορεία να είχες μεταβολές... Όποτε τ αναγράφει όλα. Δεν ξέρω τ να σ πω. Εμένα πάντως τ λεει

Δεν κοιτάνε το Ι... Ποιος σου είπε πως μπαίνουν μόνο οι έχοντες Ι1 στην αστυνομία;

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

dea pz έγραψε:δεν είναι αυτονόητο... Μπορεί να μπήκες ι1 αλλά στην πορεία να είχες μεταβολέσ... Όποτε τ αναγράφει όλα. Δεν ξέρω τ να σ πω. Εμένα πάντως τ λεει
θεωρω οτι αν υπηρχε μεταβολη ισως το εφραφε. Αλλα η απολυση μου ειναι εφ. Ανθυπολοχαγος πυροβολικου με ειδικοτητα κλπ κλπ. Δεν νομιζω να υ[αρχει κανενα προβλημα γιατι το ιδιο εδωσα και για πυροσβεστικη πριν 2 μηνες και ηταν οκ.

Μπάμπης

Δημοσίευση από Μπάμπης »

Πολύ τριτεκνια παίδες πολύ δεα ειδικών και πολλές αιτήσεις βλέπω η βάση να πηγαίνει 2 700 ρε ***** το... αν σκεφτείς θα κάνουν πολλοί και λόγω ότι έχει να βγει χρόνια στο 3011 είχε βγάλει και το 2010 και το 2008 και είχαν σπάσει κάπως... λετε να ανεβεί η βάση στο θεό; μπειτε και γράψτε μόρια να κάνουμε μια σύγκριση τόσα άτομα ημαστε
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Μην τρελενεστε για το αν το πιστοποιητικο αναφερει το Ι. Στο φεκ καταρχας δεν λεει πουθενα να αναγραφεται το Ι μας! Αυτο υπαρχει μια περιπτωση να μας το ζητησουν οι επιτροπες οσοι με το καλο παμε να περασουμε ΠΚΕ!
Μπάμπης

Δημοσίευση από Μπάμπης »

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=19781&PN=8 Εδώ γράφουμε τα μόρια μας
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες