Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
1000 κοντά στο χρόνο... φίλος διας από αστυφυλάκων 9 χρόνια υπηρεσία παντρεμένος με Παιδί 1150
Άλλο μισθολόγιο οι αστυφύλακες! Ειδικός φρουρός συνάδελφος του πατέρα μου , μου είπε ότι κάτω από τα 950 δεν έπεσε πότε κ πριν ακόμα πάρει τον βαθμό του αστυφύλακα
Επίτηδες τον κάνουν νομίζουν θα τρομαξουν 2 άτομα δεν θα τα κάνουν για να μπούνε αυτοί με χαμηλά μόρια Α ρε κατακαημενη μοίρα
Basa εσυ προσωπικα κ οσοι με ξερουν εδω δεν εχουν λογο να πουνε οτι φοβιζω κοσμο καταλαβες μαγκα μου; ξερω πολυ καλα τι γινεται κ τι δεν γινεται.. λεω τα πραγματα με το ονομα τους.. ειναι κακο; δεν ξερω αν γνωριζεις αλλα δεν ειμαστε ολοι απο πλουσια ***** καταλαβες; ξερω πολλοι καλα ποσοι ειναι στην αθηνα κ πως τα βγαζουν περα.. τωρα αν εσυ μενεις εκει κ εισαι μεσα η μπεις κ εχεις σπιτι μαγκια σου... εγω νιωθω υποχρεωμενος να πω 2 κουβεντες περι χρηματων να ξερουν τι παιζει κ τι θα αντιμετωπησουν... γιατι καλα να μπεις αλλα. υλαρχει κ το μετα δεν ειναι μονο το τωρα... δεν σου ειπα να σκοτωθουν... εσυ μιλησες γιαυτο.. κ οσο το σκοτωθουν ειναι σχετικο με τον καθε ασχετο.. εχω φιλο αστυφιλακα πηγε διας κ με το οδηγω π ειχε εμαθε να πεφτει σαν την γατα ειπε..20 ατυχηματα σε 5 μηνες.. παραδειγματα; πολλα... εστελνα επι 1 χρονο σε φικο του 11 δανεικα να μπορει να ερθει στα ισια του με ολα του τα εξοδα... αυτο δεν ισχυει για ολους... μιλαω ομως γιαυτους π ειμαστε απο φτωχες οικογενειες κ δεν εχουμε ατομα απο πισω να τσονταρουν.. αν εσυ το βλεπεις παραλογο να το λεμε εδω τι γινεται μαγκια σου... αλλα διαβασε απο την αρχη π μπημα τα ποστ μ κ μην μ λες εμενα οτι φοβιζω κοσμο!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Αν ηθελα να φοβιζω κοσμο με 15 το ελαχοστω ημερησιος προσωπικα μηνυματα να μ λενε αν κανουν τα χαρτια τους κ μ ελαχιστα η πολλα μορια λες κ κρεμμοντε απο εμενα θαβτο ειχα κανει.. μπορουν να σου πουνε κ αυτοι π εστειλαν σε εμενα προσωπικο κ ακοκη κ μεσα σ ολους το τι εχω πει.. οποτε πηγαινε για καφε εσυ κ ειναι κερασμενος απο τον ξανθο!! φιλακια!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Ρε μάγκες χαλαρώστε, ζήτημα είναι να ειναι 12-15 ευρώ η διαφορά μεταξύ Ε. Φ και αστυφύλακα. Μια χαρά βγαίνει με το μισθό στην Αθήνα και σιγά σιγά ανεβαίνει και ο μισθός με τα κλιμάκια
10/10 με διορθωση η χωριςDea pz έγραψε:Ερώτηση να μ Πείτε την γνώμη σας. Φοράω γυαλιά. Είμαι αρκετά κάτω. Από το όριο μιλάμε γ αστιγματισμό 0,75 και 1,50. Ωστόσο έχω οπτική οξύτητα στο ένα 10/10 κ στο άλλο 8/10 και στα δυο μαζί βλέπω άψογα 10/10... Στα υγειονομικά λέει να έχεις σ κάθε οφθαλμό 10/10 ... Τ λέτε; Να είναι τόσο αυστηροί ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 16
Άμα παρουν μόρια και οι πανω των 25 ετων τριτεκνοι θα γελασουν πολλοι και θα κλαψουν πολλοι!
Δεν υπάρχει περίπτωση.. ότι ορίζει ο νόμος θα ισχύσειΤσακαλος έγραψε: Άμα παρουν μόρια και οι πανω των 25 ετων τριτεκνοι θα γελασουν πολλοι και θα κλαψουν πολλοι!
Τι 950 ρε πάτε καλά.. ο αδελφός μου ειδικός φρουρός 800 κατοσταρικά με βραδυνα τα πρώτα 3 χρονια.. πλέον 10 χρόνια και περνάει 1050 άγαμος.. και να μιλήσω ανοιχτά γιατί μένω Αθήνα.. σπίτι κάτω από 250 δεν βρίσκεις και αυτό χάλασμα.. ένα σπίτι να ζήσεις αξιοπρεπές είναι στα 400.. τώρα αν θες σε μπουντρούμια και να πλημμυρίζεις σε κάθε βροχή επιλογή σου στα 200 ποιο κάτω δεν... Και όσο μιλάμε για επιβίωση δεν εννοούμε για νεκρούς μιλάμε για πόσο θα αντέξεις με μισθό 800 ευρώ που τα βραδυνα τα δίνουν 1 στους 3 μήνες.. Εγώ με μισθό αυτή την στιγμή 750 ευρώ χωρίς ενοίκιο μάγκες και μου μένουν 200 στην άκρη.. Θα σας πω ένα μέσο ορο..300 ενοίκιο 200 ΔΕΗ κοινόχρηστα νερά ίντερνετ βενζίνες(και λίγα λέω)100για έξοδα σπιτιού σου μένουν 200 καθαρά για να βγεις έξω να φας στην δουλειά να πας για κανέναν ποτό ρε αδερφέ.. Και μάγκες επειδή έχω ζήσει επαρχία έχω ζήσει και Αθήνα να ξέρετε η Αθήνα δεν είναι επαρχία θέλει χρήμα.. Προσπαθώ να αποτρέψω κάποια άτομα πού δεν είναι σίγουρα γιατί μόνο κακό θα κάνουν την προκήρυξη.. Τέρμα τα ψέματα σκεφτείτε καλά πριν κάνετε τα χαρτια σας η οκ κάντε τα χαρτιά σας να δείτε που βρίσκεστε αλλά μετά αφήστε τις θέσεις σε αυτούς που ενδιαφέρονται και μπορούν.. Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια και όποιος διαφωνήσει ας μου γράψει από κάτω γιατί είμαι σίγουρος οποίος μένει Αθήνα ξέρει ότι αυτά που γράφω μόνο αλήθεια ειναι
Ρε παιδιά έλεος... Εντάξει. Έχει βγει το ρημάδι το ΦΕΚ... Ορίζει τα πάντα εκεί μέσα. Και μερικοί επιμένετε να λέτε τα δικά σας... Δηλαδή οκ. Σταματήστε το, στο τέλος θα ειπωθούν άσχημες εκφράσεις του τύπου "γυρίστε πίσω στο δημοτικό να μάθετε από την αρχή γραφή και ανάγνωση" και θα παρεξηγηθείτε κιόλας.
Τώρα αν το κάνετε επίτηδες. Το λιγότερο είστε για λύπηση.
Xωρίς καμία δόση φιλικότητας τα λέω όλα αυτά. Μερικοί το κοντέρ της ανοησίας το τερματίσατε, βρείτε άλλο παιχνίδι να ασχοληθείτε.
Τώρα αν το κάνετε επίτηδες. Το λιγότερο είστε για λύπηση.
Xωρίς καμία δόση φιλικότητας τα λέω όλα αυτά. Μερικοί το κοντέρ της ανοησίας το τερματίσατε, βρείτε άλλο παιχνίδι να ασχοληθείτε.
Xanthos έγραψε:Γιαυτο λεμε κ ξαναλεμε περα απο τα εξοδα που εχουμε γενικα σκεφτειτε πριν κανετε τα χαρτια σας.. ψαξτε το... το κρατος θεωρητικα κ μια μερα να κατσεις κ να φυγεις σου λεει οτι χαλαει χρημα για παρτυ σου... ετσι θα σε αφησει; τιποτα δεν ειναι τζαμπα.. περα απο το οτι θα στερησεις πχ μια θεση απο εναν που μπορει!! αλλα θα επιβαρυνεις τον εαυτο σου κ κυριος την τσεπη σου αν κανει καποιος κατι τετοιο.. κ απο οσο γνωριζω ηταν αρκετοι αυτοι π εκαναν ενα βημα που το θεωρησαν για καλο τις ζωης τους αλλα τελικα βγηκε μονο σε κακο κ σε ενα ψυχοφθωρο βημα!!! μεγαλα παιδια ειστε σκεφτειτε.. ποσα θες να φας εσυ ποσα θες για σπιτι για εξοδα για για για.. κ κυριος αν το τομαρι σας αντεχει σε ενα μερος οπως ειναι η αθηνα που βλεπουν κ τρωνε τοσο σκατο!!! κοιταξτε πρωτα το ΕΣΑΣ κ μετα τα αλλα...
παιδιά μην κάνετε τα χαρτιά σας για να έχει ο xanthos ελπίδες να μπει
Ξέρει κανείς Κάνα νέο για την αύξηση του ορίου ηλικίας;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Xanthos Αστους αδερφε. Οσο ζεις (οχι εσυ, γενικα) με την μαμα και τον μπαμπα εχεις αποψη για τα παντα. Τα βλεπεις ολα ροδινα και καλα. Οταν φυγεις απτον τοπο σου ομως και ακομη και το ψωμι σου εσυ Το πληρωνεις τοτε να δεις πως θα αρχισουν να αναθεωρουν πολλοι.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
Ρε παιδες ηρεμα λιγο. Να βγει η προκηρυξη και μετα ολα τα υπολοιπα. Ηδη εχετε φτασει μερικοι στον μισθο, στα βραδινα και στις αδειες. Μην γραφετε καθε μερα τις ιδιες βλακειες και αερολογιες γιατι οι σελιδες αυξανονται χωρις λογο και τζαμπα διαβαζουμε 7 σελιδες την μερα χωρις να βρισκουμε ενα νεο απο καποιον. Και οσο για το αλλο, οι νομοι ειναι νομοι και το φεκ ειναι φεκ και τα λεει ξεκαθαρα, οσοι εχουν αποριες και δεν μπορουν να δουν πως πιανετε μια πολυτεκνια και τι διαδικασιες εχει το τατου και τα σχετικα, απορω πως θελουν να μπουν στο σωμα και να βγουν αυριο στον δρομο και να εχουν και διαπλικτισμο με πολιτες. Ντοματες μονο θα φευγουν. Χαλαρωστε λιγο απο το ***** αγχος, πηγαινετε προπονηθειτε λιγο, βολταρετε και οτι να γινει θα γινει. Τωρα οποιος τρεχει να σωθει δεν σωνεται ολα εχουν παρει τον δρομο τους. Προσευχες και προπονηση μονο πλεον, φτανει καθε μερα την ιδια κασετα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες