Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΕΦ

Δημοσίευση από ΕΦ »

Dea Pz ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... πάντως εγώ που πήρα και τηλέφωνο τον ΑΣΕΠ μου είπαν ότι αυτό ισχύει για τους τριτεκνους. Δεν ξέρω βέβαια που εμείς θα είμαστε χωρίς ΑΣΕΠ...
Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Dea pz έγραψε:
ΕΦ έγραψε: Καλησπέρα, είμαι τέκνο πολυτέκνων αλλά 26 ετών μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
Μόνο μέχρι 25 .. εκτός κ αν σπουδάζεις σε κρατικό ίδρυμα έως 30

Τα παιδια πολυτεκνων εχουν την ιδιοτητα του πολυτεκνου μεχρι να πεθανουν και οι 2 γονεις τους για την τριτεκνια ισχυει μεχρι τα 25 εκτος και αν σπουδαζουν η κανουν την στρατιωτικη τους θητεια...

Νίκος

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλημέρα Σας.

Εγώ που διανύω το 2019 το 25 έτος της ηλικίας μου, πιάνομαι για τριτεκνος; (Γενέθλια τον Μάρτιο) Ισχύει παλι οτι γεννήθηκε κάποιος 31/12;

Ευχαριστώ!

Έλενα

Δημοσίευση από Έλενα »

Τίποτα... Αν θελετε και κάτι άλλο μπορείτε να με ρωτήσετε... Να ξέρετε το ύψος το μετράνε και την δεύτερη και την τρίτη μέρα Επίσης όταν σας ζυγίζουν ρωτήστε τους τα κιλά πρώτου να τα δώσουν στον γιατρό... Βασικά θα κάνει τον υπολογισμό μπροστά σας ο βοηθος του

Τέλος θα σας πω για τα κορίτσια... Βοήθεια σας...

Το χιλιαρι τότε που ήμουν φιτ το έκανα 2 δευτερόλεπτα παραπάνω τερμάτισα δεύτερη από την ομάδα των 40 περίπου ατόμων και ακούω ξαφνικά : ΚΟΠΗΚΑΤΕ...

Ανεξαρτήτου φύλου καλό είναι στο μήκος να πηδηξετε από το σημάδι που πρέπει γτ αν πηδηξετε από πιο πισω δεν τους νοιάζει κ πολύ να σας βάλουν παραπάνω μέτρα... Αυτά

Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Jackal »

Καλημέρα παίδες, καλό μήνα να έχουμε κ να πάνε όλα καλά γι αυτούς που το θέλουν πραγματικά. Dea pz, ένα ταττου δε σβήνει εύκολα.

Θελει τουλάχιστον 8 φορές.

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Nickpap91 έγραψε:Δεν έχω πολλά μόρια ρε φίλε αλλά η ελπιδα πεθαίνει τελευταία 1950 εχω

Η ελπίδα αρχηγέ χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω ή να φανώ κακός. Πέθανε... Με αυτά τα μόρια έμπαινες το 2007... Το 2019 και 3000 άτομα να πάρει δεν μπαίνεις.

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Η τριτεκνία μου είπαν ότι πιάνετε μέχρι και το 28ο έτος σε αυτήν την προκυρηξη. Μου τα είπαν από τα αρμόδια υπηρεσία τρίτεκνων.
DeaED317
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από DeaED317 »

Καλήμερα! Κάντε για πλάκα μια έρευνα για ενοικίαση σπιτιού στην Αθήνα να δείτε! Δεν υπαρχει τιποτα! Ολα τα κανουν AirBNB και αυτα που μενουν ειναι κατι χρεπια τον 300-400 ευρω, τα υπολοιπα 150-200 ευρω ειναι κατι υπογεια-ισογεια στην ομονοια και στο μεταξουργειο ! Μονό Αθηναίοι θα ανταπεξελθουν και αυτοί αν έχουν την οικογένεια τους Αθήνα. Για όσους το θέλουν πάρα πολύ που μόνο αυτοί θα μείνουν μέσα, βάλτε λεφτά στην ακρη!! Οι υπολοιποι που πανε για τον σιγουρο μισθο και μονο, θα πανε θα δουνε ισως περασουν αν περασουν θα φυγουν.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

HELLENICROWER έγραψε:
Dea pz έγραψε:
ΕΦ έγραψε: Καλησπέρα, είμαι τέκνο πολυτέκνων αλλά 26 ετών μπορώ να το χρησιμοποιήσω;
Μόνο μέχρι 25 .. εκτός κ αν σπουδάζεις σε κρατικό ίδρυμα έως 30

Τα παιδια πολυτεκνων εχουν την ιδιοτητα του πολυτεκνου μεχρι να πεθανουν και οι 2 γονεις τους για την τριτεκνια ισχυει μεχρι τα 25 εκτος και αν σπουδαζουν η κανουν την στρατιωτικη τους θητεια...

Συγγνώμη λάθος μ.. αυτό π έγραψα ισχύει για τους τρίτεκνους
DeaED317
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από DeaED317 »

Jackal έγραψε:Καλημέρα παίδες, καλό μήνα να έχουμε κ να πάνε όλα καλά γι αυτούς που το θέλουν πραγματικά.Dea pz, ένα ταττου δε σβήνει εύκολα.

Θελει τουλάχιστον 8 φορές.

Υπάρχουν πλέον πολλά λέιζερ που κάνουν την δουλειά πολυ πιο γρήγορα, βεβαία εξαρτάτε από το Μελάνι το δέρμα και αν στο έκανε επαγγελματιας Η όχι, δεν μπορει κανεις να πει ποσες συνεδρίες θα χρειαστουν αυτο στο λεω διοτι εχω αρχισει ηδη την διαδικασια ειμαι στην δευτερη συνεδρια ελπιζω να προλαβω αλλες 2-3 σιγουρα πριν εξεταστουμε. Τωρα αν με ρωτατε δεν ξερω αν αξιζει και τι θα προλαβει να γινει τουλαχιστον εγω θελω να ξερω οτι εκανα οτι μπορουσα για να μπω.

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

DeaED317 έγραψε:Καλήμερα! Κάντε για πλάκα μια έρευνα για ενοικίαση σπιτιού στην Αθήνα να δείτε! Δεν υπαρχει τιποτα! Ολα τα κανουν AirBNB και αυτα που μενουν ειναι κατι χρεπια τον 300-400 ευρω, τα υπολοιπα 150-200 ευρω ειναι κατι υπογεια-ισογεια στην ομονοια και στο μεταξουργειο ! Μονό Αθηναίοι θα ανταπεξελθουν και αυτοί αν έχουν την οικογένεια τους Αθήνα. Για όσους το θέλουν πάρα πολύ που μόνο αυτοί θα μείνουν μέσα, βάλτε λεφτά στην ακρη! Οι υπολοιποι που πανε για τον σιγουρο μισθο και μονο, θα πανε θα δουνε ισως περασουν αν περασουν θα φυγουν.

Έρευνα για σπίτια προφανώς και δεν κάνεις μόνο από την χρυσή ευκαιρία και από το ίντερνετ. Αν δεν κατέβεις Αθήνα και ψάξεις μόνος σου δεν θα βρεις τίποτα.

Προσωπικά μένω κοντά στον Άρειο Πάγο σε 2αρι με 220 ευρώ νοίκι. Προφανώς δεν είναι μεζονέτα ούτε σπιταρώνα. Αλλά είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του.

Υ. Γ Μην απογοητεύεται τον κόσμο που δεν μένει Αθήνα. Επιλογή τους είναι, δεν έχουν μεγαλώσει όλοι σε βίλες και πισίνες.

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Δυστυχώς το οικονομικό είναι ένας πολύ σημαντικός ρόλος ο οποίος. Μ κανεί να σκέφτομαι πολύ έντονα την απόφαση μ αν πιάσω τ μόρια παρ όλο που τ θέλω παρά πολύ ... κακά τ ψέμματα πάμε γ κάτι καλύτερο.. κ όχι το αντιθέτο.. αυτό σημαίνει με έναν μισθό δεν θα μένει τπτ...
Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από teooyk »

Παιδιά καλημέρα έχουμε κανενα νεο;
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

teooyk έγραψε: Παιδιά καλημέρα έχουμε κανενα νεο;
καλημερα και καλο μηνα απο την επομενη ευδομαδα τα νεα
NICK1978

Δημοσίευση από NICK1978 »

Καλημέρα και καλό μηνα παιδιά. Οντως Το οικονομικό είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, το οποίο πρέπει να το λάβετε υποψην διότι τόσα χρόνια που είμαι στην αστυνομία ακομα και σημερα ειναι αρκετά λίγα τα χρήματα για να πληρώνεις ενοικιο κτλπ. Επόμενη εβδομαδα θα βγει και η προκύρηξη. Οσον αφορα την βαση περιπου θα ειναι στα 2400 προσωπικη μου αποψη. Με Υπουργο χρυσοχοιδη, πρεπει να εχεις τον ιδιο τον Μητσοτακη για να σε περασουν. Καλη επιτυχια σε ολους.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες