Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Liontarina »

Jackal έγραψε:Liontarina πες μας τις εμπειρίες σου γύρω απ αυτά αν θελεις, περι ερωτήσεων κτλ
Τίποτα παιδιά βερι ιζι τα ψυχοτεχνικα... εμένα μου άρεσαν πολύ. Ειδικά εκεί με τις ερωτήσεις. Εμείς μπαίναμε σε ομάδες 10 ατόμων και μιλούσαμε ένας ένας. Ρωτάνε πολύ απλά πράγματα. Να είστε χαλαροί, σαν να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον καθηγητή σας ας πούμε.

Δεα πβ

Δημοσίευση από Δεα πβ »

Παιδιά δυστυχώς έχει πολλές διαφορες με το 11 το ένα είναι το τατου το άλλο είναι ότι δεν τρέχει άλλη προκήρυξη ταυτόχρονα και έχει πολύ καιρό να βγει κάποια το μόνο θετικό είναι ο αριθμός είναι αρκετά μεγάλος άλλο 1200 και άλλο 1500 μικρή διαφορά μεν αλλά αισθητή στο να είναι η βάσεις μεταξύ του 2400 με λίγο παραπάνω
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από Asdorf »

Εγώ δεν αγχώνομαι καθόλου σε αυτά απαντάς με την λογική σου σαν ανθρωπος... Το θέμα είναι να σε διαλέξουν για να τα περάσεις αυτά ο θεός ας βάλει το χέρι του για όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Στελιος44 φιλε δεν ειναι κ σιγουρο οτι θα παρεις τα λεφτα σου καθε μηνα ειδικα τους πρωτους 3 μηνες.. αν κ τα λεφτα δεν ξεπερνανε τα 270 με 280 ευρω.. μπορει να τα παρεις αργοτερα μαζεμενα.. γενικα μπορει να το γουσταρουμε μπορει μπορει μπορει αλλα ολα τα κοιτας.. ειτε εχεις οικογενεια ειτε εισαι μονος... γιατι αν δεν εχεις ευρω στην ακρη το πιο πιθανο ειναι να κοιμομαστε σε παγκακι!! κ δεν ειναι αστειο το εχω πει πολλες φορες καντε αποταμιευση!!! οταν θα νοικιασετε σπιτι ζητανε ενοικια. μπροστα θες εξοπλισμο αν δεν εχεις κ αν εχεις μια μετακομιση πχ θεσσαλονικη αθηνα!! ολα κοστιζουν!!! συν τα προσωπικα σου εξοδα!!! ειναι δυσκολα γενικα αλλα θα το πω ακομη μια φορα.. αν γουσταρεις κατι πολυ κ το κυνηγησεις δεν ειναι τιποτα ακατορθωτο!!! αποταμιευση κ γυμναστικουλα προς το παρων!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Nickpap91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Nickpap91 »

Θέλω και εγώ να το αφαιρέσω αλλά τώρα δεν προλαβαίνω με τίποτα!!Thanks ρε φίλε για την ενημέρωση, κοιτάξω μηπως καταφέρω να το καλύψω και εγω και ο Θεός βοηθός!!!

Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Jackal »

Xanthos από Αθήνα;
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Παιδιά το βάρος μας το μετράνε στο τμήμα μαζί με ύψος όταν καταθέτουμε ή στο ΠΚΕ;
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά ειμαι αθηναίος πατησιωτης ψάχναμε με την δικιά μ σπίτι 8 μηνες ολα 350 παλια μεσα χωρίς έπιπλα χρεπια με το rbnb έχει γίνει χαμός έχουμε βρει 40 τετραγωνικά Γαλάτσι με 350 ευτηχος ανακαινισμένο και ήθελε 2 ενοίκια μπροστά 700 ευρο σιν επιπλα αστο... οπότε προσέχετε θα είναι δυσκολα
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Nickpap91 έγραψε: Θέλω και εγώ να το αφαιρέσω αλλά τώρα δεν προλαβαίνω με τίποτα!!Thanks ρε φίλε για την ενημέρωση, κοιτάξω μηπως καταφέρω να το καλύψω και εγω και ο Θεός βοηθός!!!

Ποσά μόρια έχεις φίλε ;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Tilemos έγραψε: Παιδιά το βάρος μας το μετράνε στο τμήμα μαζί με ύψος όταν καταθέτουμε ή στο ΠΚΕ;
Μόνο το ύψος
Στέλιος44

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Ευχαριστώ Xanthos Ευτυχώς έχω βάλει στην άκρη μερικά για αυτόν το λόγο αλλα απ ότι βλέπω εδώ μέσα και πάλι θα είναι δύσκολα, τουλάχιστον να μας πάρουν και σιγά-σιγά θα βρούμε την άκρη!!!

Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Παιδια μονο αν εχεις παει για κακουργιμα δν μπενης αν εκρεμη πλημελιμα δν ειπαρχη θεμα ετσι; Ας πει καποιος σιγουρα
ΚΩΣΤΑΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ »

ΜΕ τα πτυχία Αγγλικών ξέρει κανείς τι γίνεται; Απλά τα καταθέτουμε;
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Terminator »

Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όσοι δεν έχουν καταδικασθεί τελεσίδικα, για τέλεση ή απόπειρα κακουργήματος ή των εγκλημάτων ανυποταξίας, λιποταξίας, προσβολών του πολιτεύματος, προδοσίας της χώρας, προσβολών κατά της πολιτειακής εξουσίας, κατά της ελεύθερης άσκησης των πολιτικών δικαιωμάτων, παραχάραξης, κιβδηλίας, πλαστογραφίας, ψευδορκίας,ψευδούς καταμήνυσης, ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, απιστίας περί την υπηρεσία,παράβασης καθήκοντος, ανθρωποκτονίας εκτός της προερχόμενης από αμέλεια,κατά της γενετήσιας ελευθερίας και οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής,συκοφαντικής δυσφήμισης, κλοπής, υπεξαίρεσης, εκβίασης, απάτης, απιστίας,επαιτείας, αλητείας, δωροδοκίας, καταπίεσης, ναρκωτικών, ζωοκλοπής, ζωοκτονίας,περί αλλοδαπών, λαθρεμπορίας ή οποιουδήποτε άλλου εγκλήματος από δόλο τελεσθέντος, για το οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών.
Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Jackal »

http://sinidisi.gr/michalis-chrysocho-dis-gs-tis-poasy-tha-dechtho-kommatikes-paremvaseis-oi-eidikoi-froyroi-moni-lysi-ayti-ti-stigmi/
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες