ΥΕΑ: Τι μισθό παίρνουν οι Δόκιμοι;
Γειά σας παιδιά, μήπως ξέρετε αν μπεί ένας ΥΕΑ, αν έχει την δυνατότητα να μισθώνεται Ήδη απο τους πρώτους μήνες; 

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
geo_opus έγραψε:Γειά σας παιδιά, μήπως ξέρετε αν μπεί ένας ΥΕΑ, αν έχει την δυνατότητα να μισθώνεται Ήδη απο τους πρώτους μήνες;
βεβαίως!8,62 (οταν ήμουν εγώ, σειρά 299) εκτός αν είσαι σε άλλη ειδική περίπτωση που έπαιρναν γύρω στα 30 !)
Ευχαριστώ Υπολοχαγέ, και κάτι άλλο, μετά τους 4 μήνες εκπαίδευσης τα ποσά είναι πάντα υα ίδια; Δηλαδή γύρω στα 9 ή 30 σε ειδικές περιπτώσεις! Στο λέω γιατί οικονομικά είμαι μηδέν στο πηλίκον και επειδή μπαίνω Μάη δεν ξέρω πως θα την παλέψω!

-
- Επικοινωνία:
Φίλε απλά δες σε αυτή τη σελίδα τα δικά μου 2-3 ποστς και θα καλυφθείς.
βασικά από που είσαι;
ξέρω οτι 4 μηνες με μισθό 9 ευρω, δεν κανεις τιποτα αν δεν έχεις κ καποιο χαρτζηλίκι.
εννοειται όμως οτι δεν προκειται ποτέ να πεινάσεις.
για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσεις να με ρωτήσεις !
βασικά από που είσαι;
ξέρω οτι 4 μηνες με μισθό 9 ευρω, δεν κανεις τιποτα αν δεν έχεις κ καποιο χαρτζηλίκι.
εννοειται όμως οτι δεν προκειται ποτέ να πεινάσεις.
για οποιαδήποτε απορία, μη διστάσεις να με ρωτήσεις !
Ναι μόλις είδα τα psot σου είναι αρκετά διαφωτηστικά. Απο Κέρκυρα είμαι, απλώς μου έχει λήξει η αναβολή στης 31/12/08 λόγο σπουδών και δίνω για πτυχίο στης 23 απρίλη, και είμαι 28 χρονών.
Πήρα τηλέφωνο στην στρατολογία πριν λίγες μέρες και μου είπανε ότι σίγουρα θα πάω με την σειρά του Μάη. Ακόμα περιμένω το χαρτί αν και θα έρθει στις επόμενες μέρες, σκέφτηκα σε περίπτωση που θα ήταν ΥΕΑ αν αξίζει πραγματικά να πάω, σκεφτηκά επίσης και σε καμία παραμεθώριο (π. Χ. Εβρο-νησιά).
Βασικά αν και θέλω πολύ να μπω Μάη οικονομικά δεν παίζει τίποτα,(δεν ξέρω αν έχεις σπουδάσει και συ θα με καταλαβαίνεις απόλυτα), έτσι δεν ξέρω αν μπορώ να πάω Μάη και ΥΕΑ ή σε διαφορετική περίπτωση να μπω με την σειρά του Αυγουστου. Επίσης τον Νοέμβριου θα μπεί και ο αδελφός μου.
Ευχαριστώ
Πήρα τηλέφωνο στην στρατολογία πριν λίγες μέρες και μου είπανε ότι σίγουρα θα πάω με την σειρά του Μάη. Ακόμα περιμένω το χαρτί αν και θα έρθει στις επόμενες μέρες, σκέφτηκα σε περίπτωση που θα ήταν ΥΕΑ αν αξίζει πραγματικά να πάω, σκεφτηκά επίσης και σε καμία παραμεθώριο (π. Χ. Εβρο-νησιά).
Βασικά αν και θέλω πολύ να μπω Μάη οικονομικά δεν παίζει τίποτα,(δεν ξέρω αν έχεις σπουδάσει και συ θα με καταλαβαίνεις απόλυτα), έτσι δεν ξέρω αν μπορώ να πάω Μάη και ΥΕΑ ή σε διαφορετική περίπτωση να μπω με την σειρά του Αυγουστου. Επίσης τον Νοέμβριου θα μπεί και ο αδελφός μου.
Ευχαριστώ
-
- Επικοινωνία:
Ακόμα σπουδάζω φίλε!
για μένα αξίζει κ με το παραπάνω.
ψαξτο κι εσυ (εχουμε ωραια ποστς!)
για μένα αξίζει κ με το παραπάνω.
ψαξτο κι εσυ (εχουμε ωραια ποστς!)
Α και κάτι άλλο, ίσως να φαίνετε λίγο παράλογο. Υπάρχει πιθανότητα, για έναν που έχει υπηρετήσει ως ΥΕΑ, για κάποιο επίδομα αργότερα όταν βγει στην σύνταξή.
Ευχαριστώ και πάλι.

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
δεν νομιζωωω. Αυτο ειναιθ λιγο τρελο.geo_opus έγραψε:Α και κάτι άλλο, ίσως να φαίνετε λίγο παράλογο. Υπάρχει πιθανότητα, για έναν που έχει υπηρετήσει ως ΥΕΑ, για κάποιο επίδομα αργότερα όταν βγει στην σύνταξή.Ευχαριστώ και πάλι.

Να ρωτησω και εγω κατι... Αν πας για ΔΕΑ Ε. Δ... Εκει τι παιζει; Μισθοι κτλπ... Ειναι τα ιδια ποσα με αυτα που προαναφερθηκαν;
Παιδια, θελω καποιος που να ηταν προσφατα δοκιμος να γραψει αναλυτικα για τα χρηματα που λαμβανε. Ειδα προηγουμενες δημοσιευσεις, αλλα θελω κατι ποιο προσφατο
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδια εχω ακουση πος μετα το τελος τη θειτιας ως εφεδρος αξιωματικος πληρονεσε 150Ευρο το μηνα για μια ζωη ισχυει αυτο;
επισης τωρα που η θειτια ειναι 9 μηνες οποιος παει για εφεδρος αξιωματικως ποσο θα κανει;
επισης τωρα που η θειτια ειναι 9 μηνες οποιος παει για εφεδρος αξιωματικως ποσο θα κανει;
-
- Επικοινωνία:
Φίλε αυτό με τα 150 ευρω είναι απλά αστείο.
Για σας παιδια... Να ρωρησω κατι. Οταν πας για δοκιμος ποσο πληρωνεσαι πλεον. Και τα μορια που παιρνεις ως δοκιμος ειναι τα ιδια αν πας ειδικες δυναμεις...
Γεια σας παιδια. Σορρυ αλλα επειδη το θεμα θητεια ΥΕΑ εχει κλειδωσει θα ηθελα να ρωτησω κατι εδω και αν θελετε μου απαντατε. Μηπως γνωριζει καποιος τι παιζει με τα λεφτα που παιρνει ενας δοκιμος;
Δεν έχει κλειδώσει ούτε η συζήτηση για τον μισθό των ΥΕΑ , αλλά ούτε και το άρθρο .
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες