Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Αντε να πιασεις και κανα δεσμο Αθηνα, μετα ο μισθος δεν θα Φτανει ουτε για τσιχλες

Παιδιά πέρα ότι είναι ακριβά τα νοίκια.. Δεν υπάρχουν κ σπίτια.. Κ ότι υπάρχει είναι τρωγλες..
Δεν ξέρω αν μπορεί να μείνει κάποιος παρέα με συνάδελφο για αρχή.. Αλλά γνκ οποίος είναι από επαρχία θα ναι δύσκολα δυστηχως... Γτ ούτε λεφτά στην άκρη δεν μένουν με το μισθό.
Δεν ξέρω αν μπορεί να μείνει κάποιος παρέα με συνάδελφο για αρχή.. Αλλά γνκ οποίος είναι από επαρχία θα ναι δύσκολα δυστηχως... Γτ ούτε λεφτά στην άκρη δεν μένουν με το μισθό.
Δεν ξέρω αν αναφέρετε στον ιδιοκτητη ότι είστε αστυνομικοί.. Έτσι ίσως να σας κάνει καλύτερη τιμη.
Dea pz έγραψε:Ερώτηση να μ Πείτε την γνώμη σας. Φοράω γυαλιά. Είμαι αρκετά κάτω. Από το όριο μιλάμε γ αστιγματισμό 0,75 και 1,50. Ωστόσο έχω οπτική οξύτητα στο ένα 10/10 κ στο άλλο 8/10 και στα δυο μαζί βλέπω άψογα 10/10... Στα υγειονομικά λέει να έχεις σ κάθε οφθαλμό 10/10 ... Τ λέτε; Να είναι τόσο αυστηροί ;
Μα δεν διαβάζετε σωστά ρε μάγκες.
10/10 να έχεις με τα γυαλιά οράσεως.
Το όριο μυωπίας είναι 4,5 βαθμοί σε κάθε μάτι.
-
- Αντιστράτηγος
Θα σε παω μεσα να του πειτε αν κανει τον δυσκολο. 

Παιδιά υπάρχουν και νορμαλ σπίτια με λιγότερα από 300 ευρώ και χωρίς κοινόχρηστα.. τώρα αν θέλετε σπιταρώνα με τα λεφτά που θα παίρνετε ως αστυνομικοί... τότε θα πρέπει να αλλάξετε σκεπτικό.
Παιδιά σας παρακαλώ απαντήστε μου για το πιστοποιητικό τύπου Α αν χρειάζεται να γράφει το Ι σου ή όχι. Το παρέλαβα σήμερα από το ΚΕΠ και δεν γράφει κάπου το Ι. Απαντήστε γιατί αγχώνομαι, αν είναι να πάω να ζητήσω να γράφει το Ι.
Και αν με το καλό μας πάρουν τους 3 μήνες της εκπαίδευσης πληρωνόμαστε; διότι όπως λέτε και εσείς τα οικονομικά είναι χάλια!! Ξανά λέω αν πρώτα ο Θεός μπούμε!
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Xanthos έγραψε:Επειδη το εψαξα πολυ αν περνεις πχ 900 ευρω στην καλυτερη με 300 συν το σπιτι να ειναι κ κοντα κ μιλανε για σπιτια χρεπια κυριολεκτικα συν κοινοχρηστα νερο ρευμα φαγητα προσωπικα σου εξοδα ισως κ να μν φτανουν.. ισως κ τσινα τσιμα.. τοσο πολυ τσιμα π ισως μενεις αθηνα κ δεν εχεις κ την ευκαιρια να την δεις περα απο τις υπηρεσιες σου!! χαχχαχα
Συμφωνώ απόλυτα. Μένω ηδη σε ενα σπίτι στην αθηνα με την γυναικα μου και δινουμε 500?
Και μιλαμε για μικρο σπίτι. Καναμε 7 μηνες για να βρουμε κατι φθηνο
Απο 400 και πανω και σίγουρα οχι κατι το ουαου. Δε βάζω τα αλλα εξοδα εκτος απο τα προσωπικά
-
- Αντιστράτηγος
Δυστυχως παντου ειναι ετσι αλλα λογω του οτι η Αθηνα ειναι η πρωτετουσα και δυστυχως ή ευτυχως μονο εκει πλεον ανοιγουν καποιες θεσεις εργασιας πανε τις τιμες στα υψη. Τι να πεις ομως αλλοι ζουνε μονο απο αυτα ως εισοδηματιες... Καταντια Ελλαδας, αλλα ας μην αρχισω γιατι θα ξεφυγουμε πολυ απτο θεμα μας.
capten fan έγραψε:Xanthos έγραψε:Επειδη το εψαξα πολυ αν περνεις πχ 900 ευρω στην καλυτερη με 300 συν το σπιτι να ειναι κ κοντα κ μιλανε για σπιτια χρεπια κυριολεκτικα συν κοινοχρηστα νερο ρευμα φαγητα προσωπικα σου εξοδα ισως κ να μν φτανουν. Ισως κ τσινα τσιμα. Τοσο πολυ τσιμα π ισως μενεις αθηνα κ δεν εχεις κ την ευκαιρια να την δεις περα απο τις υπηρεσιες σου! Χαχχαχα
Συμφωνώ απόλυτα. Μένω ηδη σε ενα σπίτι στην αθηνα με την γυναικα μου και δινουμε 500?
Και μιλαμε για μικρο σπίτι. Καναμε 7 μηνες για να βρουμε κατι φθηνο
Απο 400 και πανω και σίγουρα οχι κατι το ουαου. Δε βάζω τα αλλα εξοδα εκτος απο τα προσωπικά
Σε ποια περιοχή μένεις; Και πόσα τμ είναι το σπίτι; Λογικά είναι και καινούργιο.
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-pote-i-dimosiopoiisi-tis-prokiryxis
Παλικαρια εσεις που περιμενετε λιμενικο... έρχεται συντομα!
PAPAXITOS έγραψε:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-pote-i-dimosiopoiisi-tis-prokiryxis
Το workenter παίδες δεν έχει καμία ενημέρωση.. αν διαβάσετε αυτό το ποστ είναι κυριολεκτικά λες και μιλάει η Πυθία με γρίφους.. ανέκαθεν αυτό το site παραπληροφορεί για να παίρνει κλικ. Δείτε για την προκήρυξη των ΕΦ. Η κυβέρνηση έχει βγάλει 2 ανακοινώσεις και το workenter 15...
Καλά μάγκες βλέπω να κάνει αιτήση μέχρι και η Κούτση Μαρία..30-40 χιλιάδες αιτήσεις αυτόματος καθυστέρηση των αποτελεσμάτων.
Ο τελευταίος στην Α κατηγορία βλέπω να έχει 2400 μόρια...
Κάτι άσχετο μάγκες οι θέσεις είναι Αθήνα με μισθό 7 κατοσταρικά.. ενοίκιο 250 το λιγότερο 200 ευρώ έξοδα του Σπιτιού το μήνα μένουν 250 για τον μήνα.. Παιδιά τα γράφω γιατί και πολύ δεν θα την παλέψουν και θα χαθούν οι θέσεις αλλά και πολύ λόγο του μισθού θα φύγουν.. Σκεφτείτε καλά τη θα κάνετε γιατί είναι κρίμα να χαθεί η θέση σε έναν που μένει στην Αθήνα και το γουστάρει να μπει.. Αναγκάζομαι να πω αυτά γιατί βλέπω από τους 1500 να μένουν 500 τον Δεκέμβριο του 2020..
Ο τελευταίος στην Α κατηγορία βλέπω να έχει 2400 μόρια...
Κάτι άσχετο μάγκες οι θέσεις είναι Αθήνα με μισθό 7 κατοσταρικά.. ενοίκιο 250 το λιγότερο 200 ευρώ έξοδα του Σπιτιού το μήνα μένουν 250 για τον μήνα.. Παιδιά τα γράφω γιατί και πολύ δεν θα την παλέψουν και θα χαθούν οι θέσεις αλλά και πολύ λόγο του μισθού θα φύγουν.. Σκεφτείτε καλά τη θα κάνετε γιατί είναι κρίμα να χαθεί η θέση σε έναν που μένει στην Αθήνα και το γουστάρει να μπει.. Αναγκάζομαι να πω αυτά γιατί βλέπω από τους 1500 να μένουν 500 τον Δεκέμβριο του 2020..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης