Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Xanthos Νταξει και μενα αν μου ελεγε κοπηκες απο αυτο δεν ξερω πως θα αντιδρουσα, παιζει να τις παιζαμε εκει μεσα. Γιατι για κατι τετοιες καυλες που εχουν μερικοι στην επιτροπη για τον Α, Β λογο (δεν εχει ορεξη, δεν του αρεσει η φατσα σου, δεν γ@@@@ το βραδυ) σε κοβει και πανε χαμενα τα λεφτα και τα χρονια που σπαταλησες τοσο καιρο. Γι αυτους δεν ειναι τιποτα αλλα για σενα ειναι καταθεση ψυχης εκεινη τη στιγμη.
Εαν εγινε οντος αυτο ειναι χαζομαρα.. δεν μπορουσε να το αναφερει καπου; να τους πει τι πραγματα ειναι αυτα.. εγινε αυτο κ αυτο.. δεν θεωρω πως ηταν λογος να κοπει!!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντιστράτηγος
Οχι, καθαροτατο και ντομπρο παλικαρι ηταν και μαλιστα μπηκε μια χαρα το 11 Ε. Φ. Απλα ειναι αυτο που λενε επεσε σε στραβο και αναποδο.
-
- Αντιστράτηγος
Αποσο θυμαμαι γιατι περασανε και χρονια και χαθηκαμε λογω της δουλειας του και της δικιας μου ειχε παει νομιζω αλλα δεν ειχε την οικονομικη δυνατοτητα τοτε για δικηγορους και τρεχαματα.
Ναι φιλε. ενταξει μιλαμε για τραγηκα πραγματα.. να. με. κοψει για κατι λογικο ρε φιλε ναι.. αλλα γιαυτο; αυτο ειναι φιλε να τρελενεσαι..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντιστράτηγος
Ενταξει δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα στη φετινη προκηρυξη. Ολοι ξουραφια ειμαστε εδω

Liontarina λες να μη με πειράζει αν με κοψουν; Το ότι δε θα περάσω ας πούμε δε σου πέρασε απ το μυαλό ξέρω γω
Καλα το τι βλεπεις εδω με τι ισχυει στην πραγματικκτητα εχει αποκληση!! αλλα οι περισσοτεροι ειναι κομπλε.. αλλα ενταξει θα υπαρξει κ αλλος κοσμος τωρα εδω ειμαστε π μιλαμε 50 ατομα το πολυ κ αλλοι 20 περαστικοι!
Ο. Π. Κ. Ε
Ξανθε ένα μικρό στο καρπό έχω!
-
- Αντιστράτηγος
Παντως και η κουτση μαρια θα κανει αιτηση, θα κοπει κοσμακης. Πηγα το πρωι στον φουρνο και δουλευει ενα παλικαρι εκει 22-23 ετων και μου λεει " ακουσες για τη προκηρυξη Ε. Φ " του λεω οχι ρε για εξηγα και μου λεει ναι θα παρουν και θα κανω κι εγω " του λεω εχεις ολα τα προσοντα ; " και μου λεει ναι βρε μηχανακι αυτοκινητο εχω, στρατο δεν πηγα αλλα Εβγαλα γυμνασιο. Καλη επιτυχια λεω...
Ρε παιδιά τελικά τι παίζει με το πιστοποιητικό τύπου Α ξέρει κάποιος με σιγουριά; Χρειάζεται να γράφει το Ι σου ή όχι; Το παρέλαβα και εγώ σήμερα από το ΚΕΠ και δεν γράφει κάπου το Ι.
Παιδιά ποτε θα βγει γνωρίζετε ακριβώς έχετε κάποιο νέο;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Αρχηγός σχολήςLefteris 2αμαλ έγραψε: Παντως και η κουτση μαρια θα κανει αιτηση, θα κοπει κοσμακης. Πηγα το πρωι στον φουρνο και δουλευει ενα παλικαρι εκει 22-23 ετων και μου λεει " ακουσες για τη προκηρυξη Ε. Φ " του λεω οχι ρε για εξηγα και μου λεει ναι θα παρουν και θα κανω κι εγω " του λεω εχεις ολα τα προσοντα ; " και μου λεει ναι βρε μηχανακι αυτοκινητο εχω, στρατο δεν πηγα αλλα Εβγαλα γυμνασιο. Καλη επιτυχια λεω...
Ναι ισχύει και εδώ που είμαι εχει αρκετούς που θέλουν αλλα εντάξει τουλάχιστον η πλειοψηφία έχει ειδικές δυνάμεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες