Δν εννοώ τίποτα. Διαβασε το και βγάλε συμπέρασμα. Εγώ σου έδωσα να διαβάσεις το π. δ για να μη ρωτάς από εδώ κ από κει.Tilemos έγραψε:Liontarina εννοείς ότι θα έχω πρόβλημα;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Θάνο πιστεύω θα τις κάνουμε εκεί γιατί όταν έδωσα για πυροσβεστική πριν λίγες εβδομάδες που ήθελε να πάλι υπεύθυνη δήλωση γιατί κάτι με έβαλαν και τη συμπλήρωσα μπροστά τους αλλα μη σε πάρω στο λαιμό μου
να ρωτησω κατι. Την υπευθυνη δηλωση και την αιτηση συμμετοχης σου τα δινουν να τα συμπληρωσεις οταν θα πας στο τμημα να καταθεσεις τα χαρτια ή τα εκτυπωνεις εσυ και τους τα πας ετοιμα...
wolver έγραψε:Δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ακομα ατομα που πιστευουν εν ετη 2019 οτι 300-600 θεσεις θα ειναι πιασμενες απο βυσματα, χωρις αυτοι να εχουν τα απαραιτητα μορια! Το μονο βυσμα που μπορει να βαλει καποιος ειναι να πεσει κανενα τηλεφωνο στα ΠΚΕ. ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ! Ολα τα αλλα ειναι να εχουμε να λεμε!
Wolver εδώ αν οδηγείς χωρίς δίπλωμα και σε γράψει η αστυνομία, αν βγάλεις το δίπλωμα πριν γίνει το δικαστήριο, αθωώνεσαι. Τι να λέμε τώρα. Αν κάποιος έχει καλό βύσμα, γίνονται τα πάντα. Τα πάντα και παντού.
Οτι μορια κ να εχεις φιλε κανε τα χαρτια σου.. εμεις εδω δεν ειμαστε ουτε. μαντης ουτε φακιρηδες ν ξερουμε την βαση κ ποσοι θα κοπουνε!! κανουμε απλες υποθεσεις... ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΑΣ... αν υποθετεις πως δεν εχεις ελπιδες με 2000 μορια κ πες μια στο τοσο κατι γινεται κ πετσοκοβουν κοσμο κ ερθει εκει τι θα λες μετα; το ειπα κ το ξαναλεω.. η ελπιδα πεθαινει τελευταια.. κ θα πεθανει αφου εχεις κανει τα χαρτια σου κ εισαι στην αναμονη ειτε μεσα ειτε σαν επιλαχων... θα χασεις μονο αν δεν κανεις την αιτηση.. γιατι αμα την κανεις δεν χανεις!! απλα ελπιζεις κ περιμενεις!! συγνωμη για το μεγαλο μηνυμα καλησπερα στην ομαδα κ απο εμενα!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 34
τα ορια ηλικιας για τριτεκνους λετε να ισχυουν; Γιατι στον νομο τριτεκνων αναφερει οτι ειναι μεχρι 25 και αν φοιτουν μεχρι τα 30 για προσληψεις μεσω ασεπ. Οι ειδικοι φρουροι δεν ειναι μεσω ασεπ τι λετε να ισχυει;
Παιδιά έχω μια ουλη πάνω από την παλάμη σε μέγεθος φυστικιου. Υπάρχει θέμα για κάτι τέτοιο;
Γνκ κοιτάνε εξωνυχιστηκα τα σημεία του σωματος;
Δλδ αν έχει κάποιος μικρο τατου στο χέρι κ το καλύψει επαγγελματικά θα το καταλάβουν;
Δλδ αν έχει κάποιος μικρο τατου στο χέρι κ το καλύψει επαγγελματικά θα το καταλάβουν;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Jackal ουτε καν φιλε, δεν παιζει τετοιο θεμα. Μια χαρα θα σε περασουν.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Και να σε κόψουν για κάτι τέτοιο όπως αυτή η ουλη τι Μ αυτό; Φυλακή θα σε πάνε;Jackal έγραψε:Παιδιά έχω μια ουλη πάνω από την παλάμη σε μέγεθος φυστικιου. Υπάρχει θέμα για κάτι τέτοιο;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 34
Καποιος αν γνωριζει για την τριτεκνια οπως αναφερα πιο πανω να μου απαντησει.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Για το τατοο ομως στο χερι αν ειναι σε εμφανη σημειο και καταλαβουν οτι εβαλες make up τοτε κανε τον σταυρο σου

Καλό είναι από άλλους να παιχτεί δίκαια η συμμετοχή .. γιατί όπως δεν θα θέλατε να σας φάνε θέση με Πονηριά έτσι θα έπρεπε να σκεφτόμαστε κ Εμείς.. δίκαια κ Οποίος τ καταφέρει
Jak εκοβαν υο 2011 αλλα το γραφει κ τκ φεκ.. αλλα οχι για μεγεθπς φυστικιου αλλα πολυ μεγαλη κ παρα μα παρα πολυ εμφανες... εκτος αν το φυστικη που λες ειναι απο το τσερνομπιλ κ ειναι γιγαντας.. οσο για τα τατουαζ το λεει ρητα απαγορευεται σε εμφανει σημεια.. αλλα ισως κ να μη δωσουν τοσο βαση εκει γιατι αν ειναι να φανει θα φανει!!! σε πιο σημειο εχεις?
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Δν υπάρχει πρόβλημα... Εγώ έχω μια ουλη εσωτερικά τ χεριού... Τ κοίταξε με ρωτάει μηχανάκι?; Και έφυγε... Γενικά και άλλοι 2 3 με ουλές δν είχαν προβλημα
Για την ουλή δεν θα έχεις θέμα.. με το Τατόυ όμως αν είσαι σε αυστηρή επιτροπή ... δύσκολα.. μην ξεχνάτε πως άλλαξε ο νόμος.. δλδ έπιτρεπονται αλλά όχι σε εμφανή με την στολή .. η επιτροπή δεν είναι χαζή .. πολλοί θα προσπαθήσουν να καλύψουν Τατόυ με Σκοπό να ξεγελάσουν... αλλά ... μπορεί να υπάρχει αυστηρός έλεγχος... ότι πιστεύει. Π καθένας κ με. Τις οποίες συνέπειες πάντα.. γιατί η εξαπάτηση δεν είναι απλή κατηγορία...Jackal έγραψε: Παιδιά έχω μια ουλη πάνω από την παλάμη σε μέγεθος φυστικιου. Υπάρχει θέμα για κάτι τέτοιο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 14 επισκέπτες