Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ενοιτε μακαρι να βγαίνω λαθος εγώ με 2400 νομίζω ειμαι εξω παντος γτ λίγοι θα έχουν πολλά μόρια το Πολύ 500 άτομα μετα θα κολησει στο 2600 2500 αν γίνουν 30 Χιλ αιτησεις και πανω λογικο είναι τεσπα να δουμε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Η προκήρυξη του Λιμενικου το 2015 έγινε όπως θα γίνει τν φρουρών δηλαδή με εποπτεία ασεπ. Ξέρετε ότι έγινε κανονικά έλεγχος δικαιολογητικών και βρέθηκε πλαστό πτυχίο αγγλικών?; Φυσικα τν διώξανε αμέσως... Δν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται τόσο μεγάλο θέμα. Επίσης στα αθλήματα ήταν άνθρωπος του ασεπ και μετρούσε μια μια τς έλξεις... Μην φέρνετε τν πανικό
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Ρε Bill το οτι στελνω εναν συνδεσμο να ενημερωσω Δεν σημαινει οτι δεν συμφωνω με οτι λεμε εδω μεσα, ενημερωτικα το στελνω αν ειναι δυνατον. Σε παρακαλω διαβασε αυτο που εγραψα.
Παιδιά στην τριτεκνια υπάρχουν ηλικιακά όρια η την πιάνεις ανεξάρτητα από την ηλικία την δική σου και των αδελφών σου ; Πχ αν είναι 26-27 ετών ο αδελφός μου και αν είναι παντρεμένος για παράδειγμα την παίρνω ; Μέσα στο ΦΕΚ δεν γράφει κάτι για όριο ! Άμα ξέρετε παρακαλώ απαντήστε μου !!!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Λευτέρη αυτά τα άρθρα κάνουν μόνο κακό... Ακούει ο άλλος που δν ξέρει τι παίζει το χωρίς ασεπ και νομίζει οτ είναι μπατε σκύλοι αλέστε... Αν με το καλούμε μπούμε αύριο μεθαύριο βύσματα θα μας ανεβάζουμε βύσματα θα μς κατεβάζουνε
Bill931 τι εννοείς με αυτό;
Εγω θελω να πιστευω βαση 2300 με την διαφορα θεσεων που υπαρχει δεν θα πανε ολοι οι αριστοι ειδικοι φρουροι, ουτε πανε ολοι ειδικες δυναμεις για να χουν μορια, πανε εκεινες οι εποχες, εγω εχω ηδη φιλους που πηραν απαλλαγη γιατι το θεωρουν χασιμο χρονου. Οι αριστοι με τα μεγαλα απολυτηρια ειναι ηδη αστυφυλακων. Μην αναφερθω σε αλλους θεσμους που εχουν απορροφησει κοσμο π. χ σωφρονιστικοι, οβα, εποχικοι κτλ. Ααα και κατι ακομα κολλητα παιζει μπαλα και το λιμενικο. Μπειτε εσεις με τα πολλα εδω, να παμε εμεις εκει... ;) 2340
Έναν ισχύουν αυτά όσο αναφορά ρ άτομα Να είναι τον Δεκέμβρη έξω... πιστεύω με το που μπει Αύγουστος βγαίνει προκ για να προλάβουν προθεσμίες
Α ρε Θάνο μην είστε τόσο σίγουροι ρε συ. Εγώ ξανά πα το 11 τα 3-4 γκρουπ που δίναμε εκείνη την μέρα, τα δώσαμε ΌΛΑ υπό βροχή. Ο αστάθμητος παράγοντας που λέμε. Ξέρεις πόσοι γλιστρούσαμε στα βατήρα; Ξέρεις τι είναι να τρέχεις με κόντρα άνεμο και βροχή; Επίσης δεν ξέρεις με πιο άθλημα θα ξεκινήσει το γκρουπ.Θανος2468 έγραψε: Παιδια το μηκος ειναι γελειο αρκει οντος να πηδηξετε χωρις φοβο και να πεσετε χωρις τα χερια να ακοπησουν γιατι θα χασετε ποντους το 1000αρι ειναι το πιο δυσκολο λογο οτι κουραζεσε 4 προπονισι το βγαζω 3.30μετα απο απο προπονησει με στοχους για μποξ μισις ωρας.3 προπονησεις και θα το βγαλετε ηρεμηστε τα μορια πρεπει να πιασουμε
Τα πολλά... Θα κάνουν τα χαρτιά τους και για τις 2 προκηρύξεις. Όταν βγουν και στις 2 τα αποτελέσματα, όπως και το 11 θα προτιμήσουν το λιμενικό για τους λόγους που ξέρετε και καταλαβαίνετε. Το 11 90% (για να μην πω όλοι και φανώ υπερβολικός) όσων είχαν μπει ακόμα και στη σχολή σαν ΕΦ, με το που μάθαιναν ότι περνούσαν λιμενικό, έφευγαν τρέχοντας.Lion έγραψε: Εγω θελω να πιστευω βαση 2300 με την διαφορα θεσεων που υπαρχει δεν θα πανε ολοι οι αριστοι ειδικοι φρουροι, ουτε πανε ολοι ειδικες δυναμεις για να χουν μορια, πανε εκεινες οι εποχες, εγω εχω ηδη φιλους που πηραν απαλλαγη γιατι το θεωρουν χασιμο χρονου. Οι αριστοι με τα μεγαλα απολυτηρια ειναι ηδη αστυφυλακων. Μην αναφερθω σε αλλους θεσμους που εχουν απορροφησει κοσμο π. Χ σωφρονιστικοι, οβα, εποχικοι κτλ. Ααα και κατι ακομα κολλητα παιζει μπαλα και το λιμενικο. Μπειτε εσεις με τα πολλα εδω, να παμε εμεις εκει... ;) 2340
Καλημέρα παιδιά έχω δίπλωμα για μέχρι 400 μηχανή χωρίς συμπλέκτη. Πόσα μόρια παίρνω για αυτό?; Ευχαριστώ πολύ!
300 μορια για μοτοσυκλετα μετραει
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Τελικά πόσο θα είναι η βάση ρε παιδιά έχω 2340
Asdorf έγραψε:Τελικά πόσο θα είναι η βάση ρε παιδιά έχω 2340
Την βαση την διαμορφωνει ο 1ος και το 1500ος δεν υπαρχει στανταρ βαση, αν σε βοηθαει η βαση του 2011 για 1500 ατομα στην Α κατηγορια ηταν 2250. Στην β κατηγορια για 300 ατομα 2608,333. Τα ατομα που πηραν βεβαια τοτε ηταν λιγοτερα
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 106
Κατάλαβα εκτός θα μείνουμε κριμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης