Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Αν γινει κατι βυσματικο δεν θα το καταλαβει κανεις. Να ξερετε και τα περισοτερα γινοντε σε αθληματα και ΔΜΣ θα διτε κατι ατομα στη σχολη και θα λετε μα αυτος δν κοπικε ετσι γινοταν παντα ετσι θα γινετε και τωρα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Αν γινει κατι βυσματικο δεν θα το καταλαβει κανεις. Να ξερετε και τα περισοτερα γινοντε σε αθληματα και ΔΜΣ θα διτε κατι ατομα στη σχολη και θα λετε μα αυτος δν κοπικε ετσι γινοταν παντα ετσι θα γινετε και τωρα
Για να περασει ενα βυσμα καποιον κ να τον βοηθησει πχ στο δμσ που λετε.. βυσμα παει να πει οτι τον ξερεις.. δεν το ξερει απλα ο κουμπαροκουνιαδος της 3 μ ξαδερφης απο μια φιλη που τον ηξερε απο το χωριο!!! θα ρισκαρει!!! θα ρισκαρει να ειναι σε φυσιολογικα πλαισια.. αν ειναι 1,70 120 κιλα φυσικα κ δεν θα ρισκαρει!!! ενα απλο με τα δικα μου πιστευω λεω εγω τωρα.. τωρα να ειναι λιγο παραπανω αλλα οχι τοσο εμφανες για κανα τατουαζ αλλα κ παλι οχι να παει σκετος εννοειτε καλυμενο!! εκει ισως κατι γινει... κ εγω ξερω δικο μου ατομο καλο που το 2007 καπου εκει εσκασε με τα τατουαζ ουτε καλυψη ουτε τπτ ασε που δεν επερνε καλυψη ειχε ολη την πλατη κ μεχρι τα 2 του μπρατσα.. απλα εκει τον περασανε απο τους τελευταιους!! οποιος θελει το πιστευει οποιος οχι!!! τωρα επειδη πολυ χαλαρα τα παρουσιαζουμε με τα βυσματα γιατι κ εμενα μ χαλαει κ δεν κρυβομαι ολοι εχουμε απο καποιον αλλος μεγαλο αλλος μικρο αλλος απο γνωστο.. προσοχη το ειπα κ τις προαλλες.. απο το 2009 και 2010 ηταν πιο ελαστικοι!! ετσι πηγαν ολοι το 2011 κ τους πετσοκοψαν στην κυριολεξια!!! μπορει να εφυγαν πολλα ατομα γιατι ετρεχαν 3 προκυρηξεις αλλα πετσοκοψαν κ κοσμο... να το εχετε στο νουσας!!! ευχομαι να πετσοκοψουν ετσι κ φετος κ ακομη χειροτερα!!! να μπει οχι μονο αυτος που το θελει περισσοτερο.. αλλα κ αυτος που το αξιζει!!! μιλαω για αθληματα ψυχοτεχνικα κτλπ!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Κ 2η προβλεψη μου επειδη εχω χρονια να παιξω στοιχημα.. επειδη οι αιτησεις κ τα ατομα θα ειναι πολλα μα παρα πολλα.. οποιος κανει το λαθος να βαλει βυσμα ειδικα σ κατι αθληματα κ παρει χαμπαρι κανεις οτι τον περασανε εκεινη την ωρα κ γινει σουσουρο σε τοσο κοσμο με την ζητηση που θα εχει το πιο πιθανο ειναι αρκετοι να κανουν παραπονα κ πολλοι εκρικτικοι τυποι να τον λιντσαρουρ... θα παει η φαπα γονα... εν ετη 2019!!
Ο. Π. Κ. Ε
Γεια σου ρε fsasa και σε εσένα!
Γεια σου ρε fsasa και σε εσένα!
Εγω θα σας πω οτι φετος στο μηκος στην αστυφυλακων, απλα τα παιδια περναν φορα και τους λεγανε περασες! Δεν εκοψαν κανεναν και δεν ειπανε σε κανεναν και ποσο πηδηξε!
***** πραγματα... το ακουσα κ απο αλλους οτι ηταν οτι νανε γενικα!!! στο λικενικο παντος τους ξευτιλησαν!!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Στο λιμενικό μετρούσαν και σου έλεγαν τν χρονο
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Σορρυ την τν απόσταση που πηδηξες
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Πάντα έτσι ήταν στην αστυφυλακων τόσα χρόνια που θυμάμαι. Παιδιά που δίνανε για σμυ, ευελπιδων κλπ κοβοντουσαν αλλά αστυφ περνούσαν. ΘΑΥΜΑ!
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-elas-pote-i-nea-prokiryxi-eidikoi-froyroi?fbclid=IwAR0mdRhCb9TGpdCtYHw4pI3bv3ubyZ_sftMZOYYdYPM12AsKJwVxYhg-Xlc
Παιδιά βλέπω ότι αρκετοί λέτε για το μήκος ότι είναι δύσκολο και προπόνηση κλπ.. ένας άνθρωπος, μόνο τα πόδια του αν ανοίξει ακίνητος είναι περίπου 1,5 μέτρο... Ακίνητος να πεις να πηδήξεις, πηδάς τουλάχιστον 2-2,5 μέτρα... Μην το κάνετε τόσο τραγικό...
330 Α ΜΑΚ έγραψε:https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-elas-pote-i-nea-prokiryxi-eidikoi-froyroi?fbclid=IwAR0mdRhCb9TGpdCtYHw4pI3bv3ubyZ_sftMZOYYdYPM12AsKJwVxYhg-Xlc
Χωρις ΑΣΕΠ πιθανοτατα λοιπον
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες