Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Κανονικά μπορούν. Μεσα στην σχολή ξαναπερνας εκπεδευση στα οπλα
Αυτό που λες δεν γίνεται ρε φίλε ότι θέλει λέει ο καθένας εδώ μέσα πως θα πηδηξει θέσεις ένας επιλαχον θα του βάλουν περισσότερα μόρια αν είναι έτσι θα το κάνουν εξαρχής πράγμα που δεν γίνεται η προκήρυξη είναι φουλ αξιοκρατικη οποίος λέει το αντίθετο μάλλον δεν ξέρει από προκηρύξεις και είναι κανένας πιτσιρικάς
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Φρασεις του τυπου " ληγει εδω " θα τις απευθυνω εκει που θελω εγω. Το οτι εισαι στο σωμα θα σου ελεγα αγαπητε που το γραφω αλλα ειναι λεπτη η θεση μου. Τα ποσα μορια συγκεντρωνω σαφως και δεν σε ενδιαφερουν. Δεν αγχωνω κανεναν μεγαλα παιδια ειναι δοξα το θεο ιντερνετ υπαρχει να ψαξει ο καθενας οτι θελει και ολοι μας εχουμε εστω και καποιον αστυνομικο να μας πληροφορει τι εγινε και πως παλιοτερα (οχι μονο σε προκηρυξεις). Ο καθενας εχει την αποψη του και τις εμπειριες του. Δεν θα κατσω να γραψω 100 μηνυματα εδω μεσα και να λεω τα ιδια και τα ιδια, τα παιδια δεν φταινε σε κατι να διαβαζουν χαζομαρες. Καλη σου μερα λοιπον και καλη συνεχεια.
Κρίμα που το θέμα του φόρουμ έχασε το νόημα και γίνεται κουβέντα για χσζομαρες
Τι αοπλο ρε φίλε εσύ τι θέλεις κανένα γραφείο στην γαδα να σηκώνεις τηλέφωνα
Πάντως δεν θα τις απευθύνεις σε εμένα εφόσον έχεις μια άποψη και εγω έχω μια άλλη. Τα"λήγει εδώ"και περί"σπασίματος" στα φιλαράκια σου. Ολες οι ανθρώπινες σχέσεις είναι αμοιβαίες και καλό θα ηταν να απεδιδες τον σεβασμό που σου απέδωσα προσέχοντας τους χαρακτηρισμούς σου και όχι να γίνεσαι αγενής διότι δεν συμφωνούμε. Ομοιως στα τρυφερά μου σε υπολογίζω για όταν θα καταφέρεις ποτέ να καταταχτεις στο σώμα. Ξανα λέω ο μόνος λόγος που σου είπα όλα αυτά που σου είπα ήταν για να σε καλύψω στο αν"σπαζομαι". Καλή σου μέρα και σε εσένα.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Δεν εγινα καθολου αγενης Σωτηρη. Δεν εχω με κανεναν τιποτα εδω μεσα και ουτε ξερω κανεναν. Απτη πρωτη μερα ειμαι αυτος που λεω σε ολους να κανουν τα χαρτια τους και να εχουν ελπιδα και πιστη στις δυνατοτητες τους, ακομη κι ας εχουν λιγα μορια. Σε κανεναν δεν κανω επιθεση προσωπικη. Το ληγει εδω και το σπαζονται ξερεις πολυ καλα πως το εννοω μεγαλο παλικαρι εισαι. Απο κει και περα λεμε εμπειριες και τι ακουμε απο δικους μας ανθρωπους. Τωρα στο θεμα με τους χαρακτηρισμους μου σαφως και μιλησα με τον τροπο που μιλησα διοτι εσυ μου " επιτεθηκες " με τροπο " εγω ειμαι στο σωμα και αμοιβομαι τοσο " . Παντα φιλικα μιλαω εδω μεσα και γ αυτο και δεν μαλωνω με κανεναν. Μακαρι να μπουνε ολοι εδω μεσα να μη μεινει κανενας εξω. Καλο απογευμα και παλι.
Αρχικά πρόσεχε πως απευθύνεσαι σε μένα.. δεύτερον βρίσκεσαι ατην Ελλάδα. Αν θες πάνε σε άλλη χώρα που σε βολεύει.. δεν είναι μόνο αυτό π γίνετε διαφορετικό ατην χώρα μας αλλά Πολλά άκομα.. όσο για το ανθυβλακας.. δεν σχολιάζω.. τουλάχιστον εγώ είμαι. Μέσα στην ηλικία.. εσυ σαν γνήσιος βλάκας χωρίς βαθμό καλά ν είσαι !Rad. έγραψε: Dea pz.
Είσαι πανιβλακας ή ανθυβλακας μάλλον με βαθμο.
Διορθώνεις και το ποστ σου και πάλι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψα. Τόσο βλακας. Δες και αυτο μπας και ξυπνησειςΚύπρος όριο ηλικίας 35
Γερμανία 32
Γαλλία 35
Αγγλία 18-57
Ισπανία 35
Ελλάδα 28
Ρε παιδιά μην τσακώνεστε. Βύσμα δεν χωράει στα μόρια, ούτε γίνεται κάποιος να ανέβει στους πίνακες 800 θέσεις έτσι απλά βάζοντας βύσμα. Όλα είναι αξιοκρατικά. Όσοι έχετε τα μόρια, δεν έχετε τατουάζ σε εμφανή σημεία, και περάσετε τα αθλήματα, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Μην αγχώνεστε και μην δημιουργείτε καταστάσεις. Τα βύσματα σε κάποιους θα πιάσουν τόπο μόνο όταν εισέλθουν στο σώμα, σε υπηρεσιακούς τομείς (αποσπάσεις - μετακινήσεις κτλ).
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
7 με 10 Αυγούστου η προκυρηξη παιδιά από αρκετά καλή πηγή. Άντε να δούμε
Dea pz έγραψε:όσο για το ανθυβλακας. Δεν σχολιάζω. Τουλάχιστον εγώ είμαι!Rad. έγραψε: Dea pz.
Οκ, το ότι το παραδέχεσαι μου φτάνει.
Οκ, το ότι το παραδέχεσαι μου φτάνει.Dea pz έγραψε:όσο για το ανθυβλακας. Δεν σχολιάζω. Τουλάχιστον εγώ είμαι!Rad. έγραψε: Dea pz.
[/QUOTE Εγώ είμαι μέσα Στην ηλικία γράφω.. εσένα δεν σ φτάνει τπτ... καλό αγώνα !!!
Rad. έγραψε:Οκ, το ότι το παραδέχεσαι μου φτάνει.Dea pz έγραψε:όσο για το ανθυβλακας. Δεν σχολιάζω. Τουλάχιστον εγώ είμαι!Rad. έγραψε: Dea pz.
[/QUOTE Εγώ είμαι μέσα Στην ηλικία γράφω. Εσένα δεν σ φτάνει τπτ... Καλό αγώνα !
Πήγαινε διόρθωσε το πόστ σου, γιατί έχεις (.) και ξεκινάς με κεφαλαίο.
Επιβεβαιώνεις το βαθμό σου.
Μάθε τα σημεία στίξης πριν μπεις στο σώμα τουλάχιστον.
Και για να κλείσω.
Είσαι ο μόνος που θίχτηκε με το 1 ποστ που έκανα.
Οι υπόλοιποι είπανε τη γνώμη τους, είτε θετική είτε αρνητική προς εμας, ευχήθηκαν και τέλος.
Κοιταξε το αυτό.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Θέλει i1 για ντην προκυρηξη παιδιά;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Αρα αν βγει 7 με 10 οι ετισης ανοιγουν μετα τον 15αυγουστο και τελειωνουν αρχές σεπτεμβρη σωστα μαγκες μ ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης