Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΦ11

Δημοσίευση από ΕΦ11 »

Ολοι εσεις που λετε αν δω κατι περιεργο στα αθληματα η στις εξετασεις για καποιον αλλον θα το αναφερω, να το πειτε να πειτε εσεις στον εκπαιδευτη πως να κανει την δουλεια του η στον γιατρο ενω ειναι μπροστα αλλοι μελλοντικοι συναδελφοι σας. Μεσα στην σχολη περνατε καλα μετα εσεις! Σας θυμουνται πολυ καλα εσας του ειδους σας. Σας θυμομασταν το 11!
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Δεν θα μπω καν στην διαδικασία να προσπαθήσω να σε πείσω για το αντίθετο lefteris. Κατσε και βράσε στο ζουμί σου μη τυχών σου φάει την θέση κανένας επιλαχών. Αφου το επιτρέπεις εσύ στον εαυτό σου πρόβλημα σου.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από ARN »

Η εκπαίδευση τον Ε. Φ θα γίνει Κομοτηνή στην αστυφυλακων;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Και έχω χειροπιαστό περιστατικό το 11 που ένα παιδί με όλα τα προσόντα σωματικά κτλπ απλά ήταν τελευταίος με τα μόρια μπήκε στην Επιτροπή του είπαν άνοιξε το παράθυρο το άνοιξε και του λένε κοβεσαι αν σου πούμε να πηδήξεις θα το κάνεις; για να καταλαβαίνετε ότι όταν υπάρχει βύσμα πάντα βρίσκουν τρόπο απλά επειδή υπάρχει αξιοκρατία σε αυτές τις προκηρύξεις μπορούν μόνο να τα μαγειρέψουν στους επιλαχόντες όσοι έχετε μόρια μην φοβάστε τίποτα! Κάντε προπόνηση και μην αγχώνεστε
Δεα347εδ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Δεα347εδ »

Ρε παιδιά... Τι φοβάστε; ένας που έχει μόρια πείτε μ τι να φοβηθεί; πες ότι βάζουν βύσμα κ εκτός επιλαχών... Αν ο άλλος έχεις πάνω από 2700 μόρια πειτε μα το θεο πως θα τον πετάξουν έξω... ; αυτά που λέτε δεν γινοντε ούτε στο σινεμά... Στο μόνο που θα γίνονταν να μπει βύσμα είναι αν πέσεις σε ίδια βαθμολογία... Μ λεει ένας φίλος μ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος... Του λέω εγώ προσωπικά με 3030 μόρια πες μ πως θα μ φάει τγν θέση; έλεος δλδ... Μην ανχωνεστε... Το πραγματικό ανχγος θα είναι όταν περιμένουμε τα αποτέλεσματα να δούμε αν περάσαμε...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Εγω διξα το θεο τα εχω τα μορια μου αλλα που κολλαει αυτο που μου λες ; Δεν βραζω καθολου στο ζουμι μου και δεν με ενδιαφερει τι γινεται και πως γινεται. Απλα λεμε καποια πραγματα που γινονται για να μη νομιζουν καποιοι πως δεν γινονται μαγειρεματα. Τωρα αν εσυ και ο καθε εσυ σπαζεται με αυτο τοτε δεν ειναι δικο μου προβλημα και ουτε θα με νοιαξει και ποτε. Απλα πρεπει να σταματησει καποτε η ραδιο αρβυλα οτι ολα πια ειναι αξιοκρατικα.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Και μιλαω παντα ΜΟΝΟ για τους επιλαχοντες στο τελος οπως λεει και ο SLADE . Ειπα κ πριν οσοι εχουν τα μορια ( οι 1500) δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα !
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Rad. »

Dea pz.

Είσαι πανιβλακας ή ανθυβλακας μάλλον με βαθμο.

Διορθώνεις και το ποστ σου και πάλι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψα.
Τόσο βλακας.
Δες και αυτο μπας και ξυπνησεις
Κύπρος όριο ηλικίας 35

Γερμανία 32

Γαλλία 35

Αγγλία 18-57

Ισπανία 35

Ελλάδα 28

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Διακρίνω ότι είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και χωρίς να γνωρίζεις καν μεταδίδεις άγχος στους υπόλοιπους υποψηφίους που ελπίζουν για επιλαχόντες. Τωρα αν σπαζομαι εγώ τι να σου απαντήσω; Ότι έχω σχεδόν 8 χρόνια στο σώμα, ότι έχω μονιμοποιηθεί η ότι αμοίβομαι με 1100?; Πίστεψε με μόνο σπασμένος δεν νιώθω.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι τώρα που δεν υπάρχουν πολλά άτομα από επαλ δεν θα ανεβεί η βάση στην α κατηγορία ; στην β δεν βλέπω να δηλώνει κανείς βλέπω να πέφτει η βάση παρά πολύ έχετε κάποια γνώμη;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Rad μπράβο για τις γνώσεις σου... Εμείς τ μπορούμε να κάνουμε; Κάνε προσφυγή στο ΣτΕ και καλή σου τύχη.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Αγχος υπαρχει παντου και παντα , και τα παιδια και ολος ο κοσμος γνωριζουν πως μαγειρεματα γινονται στους επιλαχοντες , το ποσοστο δεν το γνωριζω. Οσο για το αν εισαι στο σωμα και αν αμοιβεσαι 1100? δεν με ενδιαφερει καθολου και ειναι τουλαχιστον τραγικο να μου το αναφερεις.
Billystr2019
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Billystr2019 »

Παιδιά με άοπλοι μπορούν να δηλώσουν στις προκυρηξεις;
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Άρα αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι μόνο σπασμένος δεν μπορώ να νιώθω. Γι αυτό και μόνο σου επισημανα τους παραπάνω λόγους. Ισως να το έκανα λίγο αγαρπα αλλά μη μου λες εμένα αγαπητέ για σπασίματα κτλπ επειδή ανέφερα ότι δεν παίρνει βύσμα. Φρασεις του τύπου"και λήγει εδώ" αλλού αυτά. Θες να πιστεύεις ότι παίρνει βύσμα; Κάντο απλά οι άλλοι τι σου φταίνε; Δεν ξέρω πόσα μόρια συγκεντρώνεις και αν νιώθεις ασφαλής και αδιαφορώ και παντελώς αλλά κάποιος που είναι οριακά γιατί να τους αγχωνεις; Είναι κρίμα. Δεν το καταλαβαίνεις;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Σου εξήγησα γιατί δεν μπορεί στους 360 πρώτους επιλαχοντες τουλάχιστον, να παίξει βύσμα. Σαφέστατα και υπάρχουν βυσματα άλλα είναι ελάχιστο ποσοστό πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν σε όλες τις προκηρύξεις. Πρόσεξε δεν μιλάω για βύσμα στο 1000ρι ή στο υψος... Λέω για κάτι επιλαχοντες που από τν 800 θέση πάνε στη 200... Αλλά αυτοί με τόσο δυνατό δόντι είναι 2 αντε 3 το πολύ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες