Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από marine575 »

Παίδες μου καλησπέρα. Ελπίζω το ηθικό σας να είναι υψηλό σε όλους χρειάζεται υπομονή και κουράγια. Όλα καλά θα πάνε. Λοιπόν μια ερώτηση γνωρίζει κάποιος αν στα αγωνίσματα επιτρέπεται παπούτσι στίβου με καρφιά spikes για τα 100m και το μήκος; Σας ευχαριστώ
Themisvg
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Themisvg »

Φίλος μου για αστυφυλακων με παπούτσι στίβου πήγε και δεν του είπαν τίποτα
Άβαταρ μέλους
GiannisDEA328
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από GiannisDEA328 »

Ρε παίδες εγώ καταλαβαίνω ότι και το πρώτο 10ημερο να βγει οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν καμία βδομάδα μετά άρα θα πανε μέχρι Το πρώτο 10ημερο του Σεπτεμβρίου. Γνώμη μου πάντα. Επίσης χωρίς ΑΣΕΠ βλέπω ναι μεν τους 1500 αξιοκρατικα αλλά από εκεί και πέρα οποίος κόβεται κάπου θα γίνεται της τρελής με τους επιλαχόντες στο βύσμα.. Τι λέτε;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Εποπτεια του ασεπ σημαίνει ότι το αρμόδιο υπουργείο βγάζει αυτό τν προκήρυξη με τα κριτήρια που θέλει, το ίδιο έγινε το 2011 το ίδιο έγινε στο λιμενικό το 2015 και είναι αξιοκρατικοτατο απλά δεν αργεί. Αν τν έπαιρνε εξ ολοκλήρου ο ασεπ θα ήθελε 10 μήνες για να βγει αποτέλεσμα και επιπλέον μοριοδοτηση σε θητείας και διπλώματα δεν θα υπήρχαν.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Μπιλ αξιοκρατικα θα μπουν οι 1500 , στους επιλαχοντες παντα γινεται ο κακος χαμος, μαγειρεμα στο φουλ.
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Μπιλ αξιοκρατικα θα μπουν οι 1500, στους επιλαχοντες παντα γινεται ο κακος χαμος, μαγειρεμα στο φουλ.

και πως μπορει να παρουν αξιοκρατικα τους επιλαχοντες;

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Και στν Ευελπίδων και στην αστυφυλακων και παντού γίνεται ετσι... Εχεις κάποιο περιστατικό; Εμένα φίλος μου το 2011 ήταν 240 επιλαχών και τν φώναξαν κανονικά.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Μόνο στους πίνακες των μορίων θα είναι ένας σύμβουλος του ΑΣΕΠ. Ούτε ΠΚΕ, ούτε ενστάσεις.

Στου 2011 είχε τις ενστάσεις ο ΑΣΕΠ και αναφέρει επίσης :

Επισημαίνεται ότι στους υποψηφίους παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν τους λοιπούς συνυποψήφιους, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα προσβολής των σχετικών αποφάσεων ή πινάκων, σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία.

Το φεκ έμεινε ίδιο με του 2011 αλλά το παραπάνω και η παράγραφος ότι ο αστυνομικός που θα επιβεβαιώσει λάθος υψομετρηση θα έχει κυρώσεις, εξαφανίστηκαν δια μαγείας...

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Προσωπικο περιστατικο δεν εχω , απλα απο γνωστους κ παρεες που εχω ακουσει παντα λενε στους επαχοντες ειτε ειναι ΕΛΛΑΣ ειτε Λιμενικο ειτε ΕΠΟΠ γινεται ο κακος χαμος. Αλλα τους 1500 δεν τους κουναει κανεις οποτε εσεις με τα μορια μη φοβαστε τιποτα !!
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Στις πκε υπάρχει άτομα από το ασεπ μαζί με τους αστυνομικους
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Παιδιά δν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα οσοβτα λέτε... Εστω ότι εγώ είμαι στους 360 επιλαχοντες που θα καλέσουν... Κάθε μέρα με το πέρας κάθε εξέτασης ανακοιωνονται είτε μέσω ίντερνετ είτε έξω από το κτίριο επιτυχόντες κ αποτυχοντες οπότε μπορώ κάλλιστα να δω πόσοι κοπηκαν. εξαλλου πάνω από 300 με 400 επιλαχοντες δύσκολα να είναι σε αυτή τν προκήρυξη. Επίσης άμα έχεις βύσμα και η επιτροπή ασεπ μπορεί να κάνει τα στραβά μάτια στα αθλήματα.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Λοιπόν για να τελειώνουμε με την ράδιο αρβύλα τα μόρια είναι αξιοκρατικά από εκεί και πέρα ΟΠΟΙΟΣ μπει επιλαχών και έχει τεράστιο βύσμα σίγουρα θα κόψουν κάποιους στα ψυχοτεχνικα που δεν έχουν βύσμα ΑΠΟ ΤΟΥΣ τελευταίους εννοείται με τα λίγα μόρια ώστε να μπουν οι βυσματιες επιλαχόντες τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο όσοι λοιπόν μπείτε στο όριο βρείτε βύσμα καλού κακού
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Bill931 »

Σύμφωνο αλλά αυτό μπορεί να γίνει και με τν επιτροπή ασεπ και μέσω πανελλήνιων και παντού και πάντα... Είναι αναπόφευκτο
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Ξεκολλατε επιτέλους με τα βύσματα ρε μάγκες. Δεν παίρνει βύσμα ούτε στους επιλαχόντες ούτε στα αθλήματα ούτε πουθενά η μάλλον σχεδόν πουθενά(ίσως στα τατουάζ και στο ύψος)και στα αθλήματα αν είναι όπως του 11'οι εξεταστές θα είναι δόκιμοι υπαστυνόμοι(4ετης). Συγκεντρωθειτε στα αθλήματα λοιπόν και μην πνιγεστε σε μια κουταλιά νερό. Επισης μην ψαρωνετε με Δεκεμβριανά κτλπ. τα τελευταία χρόνια δεν ανοίγει ρουθούνι.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Οπως τα ειπε ο Slade !! Οι 1500 θα μπουν αξιοκρατικα οι επιλαχοντες πλεον που δεν θα μπορεις να κανεις ενσταση θα μπουν βυσματα και μιλαμε για χοντρα βυσματα , ειτε το πιστευουν μερικοι ειτε οχι και ληγει εδω !!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες