Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδιά κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και μην βοηθάτε... οποίος δεν μπορεί να συμπληρώσει μια αίτηση για διαγωνισμό δεν του αξίζει να μπει στην Αστυνομία. Τέλος.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Καλημέρα αυτό με την πιστοποίηση από το ΙΕΚ το γράφει κάπου ; Ή με βάση την λογική ; Εννοώ δεν το αναφέρει ξεκάθαρα όπως τα μόρια του στρατού
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Θέλω να πω ότι μπορεί να μετράει και το απολυτήριο της σχολής
Πραγματικά δεν ξέρω τι θέλει αλλά εγώ θα βάλω και πτυχίο και απολυτήριο για να είμαι σίγουρος..
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/asep-elas-pote-i-nea-prokiryxi-eidikoi-froyroi?fbclid=IwAR0mdRhCb9TGpdCtYHw4pI3bv3ubyZ_sftMZOYYdYPM12AsKJwVxYhg-Xlc
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Εγω βλεπω καθυστερηση.. καποιοι λενε οτι λογω αντιδρασεων της Ποασυ εχει στακαρει ο Χρυσοχοιδης!
Καλησπέρα παιδιά και εμένα κάτι δεν μου αρέσει... Θα βγε, ι το θέμα είναι ποτέ... Και επίσης είναι λίγο επικυνδινο να βγάλει όσους από εμάς επιτύχουμε στο δρόμο το Δεκέμβρη είναι πολύ νωρίς και δεν πιστεύω να είμαστε τόσο καλά εκπαιδευμένοι
Καμια καθυστερηση! Ειχανε πει μεσα στον αυγουστο, τρεχουν τωρα να την βγαλουν το πρωτο 10ημερο! Κανενας δεν υπολογιζει την ποασυ! Ολοι θελουν 1500 ατομα τον δεκεμβριο στον δρομο!
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Το αρθρο μεσα λεει οτι ο Ασεπ δεν εμπλεκεται στην εκδοση των αποτελεσματων. Τι σημαινει αυτο; Οτι δε θα υπαρχει καθολου εποπτεια ασεπ;
Ιμάκ σημαίνει 1000 άτομα με μόρια και 500 με βισμα... Εντάξει εγώ ξέρω τον 5-6 βουλευτές χαχαχαχα
Από μέρα σε Μέρα θα βγει Απλά γράφει χωρίς την επίβλεψη τ ΑΣΕΠ κ αυτό μ φοβίζει φ έχει να γίνει
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Αν ειναι διχως ΑΣΕΠ που εψαξα και ειδα κι εγω τοτε μη κοιτατε καν τα μορια αλλα βρειτε βυσμα 

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Αφού τν προκήρυξη τν αναλαμβάνει τ υπουργείο πως περιμένετε να εμπλέκεται το ασεπ; Το ασεπ εμπλέκεται στις πκε και στην γνησιότητα τν δικαιολογητικών. Πάντα έτσι ηταν
Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι πως τα μόρια θα βγουν αξιοκρατικά, επειδη θα είναι και ένας στην επιτροπή από τον ασεπ αλλά ψυχοτεχνικα αθλήματα θα περάσουν αν όχι όλοι το 95% τουλαχιστον
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Λευτέρη και το 11 έτσι ήταν και ήταν αξιοκρατικοτατο με ανάρτηση όλων τν μορίων όλων τν υποψηφίων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες