Αγορι μ μην το ξαναπεις 27 ειναι μην λεμε τα ιδια κουραζειςGuppie έγραψε: Αυτό με τον Δ. Μ. Σ έχει κουράσει.. ας απαντήσει κάποιος που είναι ήδη στο σώμα 27 Είναι?
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Εμείς που δεν έχουμε fb πως μπορούμε να ενημερωθούμε;Rad. έγραψε:5o ετεθ έγραψε:ξέρει κάποιος εάν εμας του 1990 μας πιάνει η προκήρυξη;
Eσυ που εισαι του 90 ελα εδω.
https://www.facebook.com/groups/317909672464545/
SOVER έγραψε:Καλησπερα! Ειμαι ο τελευταιος απο 5μελη πολυτεχνη οικογενεια ηλικια 27. Δικαιουμαι την πολυτεχνικη ιδιοτητα και παιρνω τα μορια η οχι;
Τα παιρνεις τα μόρια ναι.
Καλησπέρα Κάνε τ χαρτιά σ δεν χάνεις τπτ.. όσο για να προλάβεις πχ μηχανής θές πάνω από μήνα Συν να το έχεις στα χέρια σ.. προσωπική μ άποψη δεν θα προλάβεις έχεις όμως χρόνια μπροστά σ μάζεψε μόρια από τ τώρα !!SOVER έγραψε: Καλησπερα! Ειμαι ο τελευταιος απο 5μελη πολυτεχνη οικογενεια ηλικια 27. Δικαιουμαι την πολυτεχνικη ιδιοτητα και παιρνω τα μορια η οχι; εκτος απο αυτο εχω 1970 μορια! Να φανταστω ουτε καν σαν επιλαχων σωστα; μολις εμαθα για την προκηρυξη και σκεφτομουν αν προλαβαινω να ξεκινησω διπλωμα μηχανης για να παρω τα 300 μορια και να φτασω 2.270 αλλα να φανταστω δεν προλαβαινω; ας μου απαντησει οποιος μπορει! Ευχαριστω
Όσοι και έσες είστε πάνω απο το όριο ηλικίας,
μπείτε εδω, έχουμε πολλά θέματα, και είμαστε σε πολύ καλο δρόμο
μπείτε εδω, έχουμε πολλά θέματα, και είμαστε σε πολύ καλο δρόμο
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
SOVER εννοειται πως να κανεις τα χαρτια σου.
Νομίζω πως δεν έχετε κάμοια θέση εδώ στο συγκροτημένο νήμα ανοίξτε ένα με τα δικά σας να ασχολήθειτε Το βιολί βιολάκι μερικοί ακόμα Κ τώρα !Rad. έγραψε: Όσοι και έσες είστε πάνω απο το όριο ηλικίας, μπείτε εδω, έχουμε πολλά θέματα, και είμαστε σε πολύ καλο δρόμο
Έχεις περάσει το όριο ηλικίας που ζητάει το κράτος ; Δεν έχεις τ προσόντα που ζητάει το κράτος ; Μην φοβάσαι τπτ.. εδώ ήμαστε εμείς !!! Θα τ αλλάξουμε όλα γιατί μας αξίζει !!!Rad. έγραψε: Όσοι και έσες είστε πάνω απο το όριο ηλικίας, μπείτε εδω, έχουμε πολλά θέματα, και είμαστε σε πολύ καλο δρόμο
καλησπερα σας ! Αρχικα θελω να ρωτησω εγω χωρισ το διπλωμα μηχανης βγαζω 1690 με το διπλωμα αν προλαβω 1990 ! ηθελα να ρωτησω το εξης αν με επιλεξουν να περασω ολα τα τεστ αθληματα κ. ο. κ και τα περασω τι γινεται? Επισης μερικοι που διαβαζω εδω μεσα λετε οτι δεν κοβουν στα αθληματα κ αυτα κανετε λαθος τον φιλο μου το 2011 τον κοψανε στο 1000αρι για 1 δευτερολεπτο ! Αρα μη λετε οτι δεν κοβουν !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Ρε dea pz μην τσιμπάς υπάρχει φεκ, υπάρχει ανακοίνωση από το υπουργείο για μια προκήρυξη και 1500 άτομα. Οποιαδήποτε αλλαγή απαιτεί προϊόν ρουσφετολογιας...
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
RAD Δεν νομιζω η κυβερνηση να δωσει σημασια στα αιτηματα σας, τουλαχιστον σε αυτη τη προκηρυξη διοτι ειναι ηδη στο " δρομο ". Τωρα να προσπαθησετε κατι για μελλοντικη προκηρυξη μετα χαρας, αλλα για τη συγκεκριμενη δυσκολα να κανετε κατι. Οπως και να χει καλη επιτυχια.
Ευχαριστω φιλε! Εχω χρονια αλλα οχι για τους Ε. Φ απο οτι καταλαβα.20 σεπτεμβρη γινομαι 28 και μετα ξεπερναω το οριο ηλικιας για την αστυνομια.
Ρε dea pz μην τσιμπάς υπάρχει φεκ, υπάρχει ανακοίνωση από το υπουργείο για μια προκήρυξη και 1500 άτομα. Οποιαδήποτε αλλαγή απαιτεί προϊόν ρουσφετολογιας... [/QUOT Δεν τσιμπάω αδερφέ Απλά διαπιστώνω τι λάος ήμαστε ώρες ώρες κ πως δεν δεχόμαστε κάποια πράγματα.. να βγάλουμε Το μάτι τ άλλου... λες κ οι άλλοι είναι μακακες..
Ρε παιδιά να ρωτήσω!! Το πιστοποιητικό στρατολογική κατάστασης το καταθέτουμε εμείς; Για λέει ότι το βρίσκει η αστυνομία αυτό το χαρτι
Εμείς σαν δικαιολογητικό... η υπηρεσία θα βρει το ποινικό σου μητρώο πχfanis96 έγραψε: Ρε παιδιά να ρωτήσω!! Το πιστοποιητικό στρατολογική κατάστασης το καταθέτουμε εμείς; Για λέει ότι το βρίσκει η αστυνομία αυτό το χαρτι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης