Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tonydea
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από tonydea »

Μια ερωτηση που δεν θυμαμαι να εχει απαντηθει... Την πολυτεκνια την κανει χρηση ενας η και τα δυο αδερφια αν κανουνε μαζι τα χαρτια τους?
tomi

Δημοσίευση από tomi »

Εγω πηγα στα κεπ διοτι η στρατολογια ειναι μακρια και ειπα στον υπαλληλο να αναφερεται και η σωματικη μου ικανοτητα και μου ειπε σε πεντε εργασιμες μερες να ξαναπερασω να το παρω
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Xanthos έγραψε: Καλα αυριο μεθαυριο οταν θα εισαι σε θεμα μαχης το τατουαζ περισσευει. Στρικε ξερεις πολυ καλα αφου εισαι μεσα ποσοι εχουν τατουαζ κ ειναι σε θεση μαχης κ φαινεται! Ο αλλος ο ματατζης φωτω με μπογδανο εχει μανικια κ στα 2 χερια πλακα μας κανετε
Ρε συμφωνώ. Εγώ λέω τι λέει η προκήρυξη. Ας μπουν οι συνάδελφοι ας περιμένουν 5 χρόνια να γίνει η μονιμοποίηση και μετά ας κάνουν και στο μάτι.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Σε αυτο που λες συμφωνω κ εγω.. αλλα εμφανης σημειο δεν θεωρειτε απο τον ομο κ κατω οπως ειπε ο φιλος παραπανω!! ειναι αλλου παπα ευαγγελιο αυτα.. απλα να λεμε κατι αλλα να το γνωριζουμε.. λεει ρητα κ καθαρα.. απαγορευόντέ τατουαζ σε εμφανη σημεια.. αλλιως θα ελεγε μεχρι ομο!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν φτανει το τατουα σου μεχρι τον αγκωνα σιγουρα θα κοπεις... μεχρι υο μανικη τις μπλουζας κ παλι οχι ολα.. κυριος τα εξω θα τα κοβουν!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Όλες οι απορίες θα λυθούν στη. Επίτροπη.. ας πιάσουμε τ μόρια γιατί εκεί θα γίνει πανηγύρι μεγάλο κατά την ταπεινή μ Άποψη
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Xanthos έγραψε: Σε αυτο που λες συμφωνω κ εγω. Αλλα εμφανης σημειο δεν θεωρειτε απο τον ομο κ κατω οπως ειπε ο φιλος παραπανω! Ειναι αλλου παπα ευαγγελιο αυτα. Απλα να λεμε κατι αλλα να το γνωριζουμε. Λεει ρητα κ καθαρα. Απαγορευόντέ τατουαζ σε εμφανη σημεια. Αλλιως θα ελεγε μεχρι ομο!
Φίλε μου λέει σε εμφανή σημεία από θερινή και χειμερινή στολή. Δεν ξέρω πόσο ελαστικοί θα είναι σε αυτό. Έχεις πει ότι έχεις ένα μικρό και δεν φαίνεται, μακάρι να πιάσεις και τα μόρια, να τα περάσεις όλα και να μπεις. Κουβέντα κάνουμε.(Αυτό το ομο είναι που πλένουμε τα ρούχα;Εικόνα ).
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Xanthos έγραψε: Καλα αυριο μεθαυριο οταν θα εισαι σε θεμα μαχης το τατουαζ περισσευει.. στρικε ξερεις πολυ καλα αφου εισαι μεσα ποσοι εχουν τατουαζ κ ειναι σε θεση μαχης κ φαινεται!!! ο αλλος ο ματατζης φωτω με μπογδανο εχει μανικια κ στα 2 χερια πλακα μας κανετε
Φίλε xanthos συμφωνώ μαζί σ απόλυτα.. για το μετά δεβ μιλ εγώ μιλ για την επιτροπή .. πολλά μπορούν να επικαλεστούν αν θέλουν να κόψουν. Κ να καλύπτονται από τον νομο
SWAT.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από SWAT. »

Οποτε σε οποιον θελει να μπει αξιοκρατικα σε ολα μορια, ψυχοτεχνικα, υγειονομικα και αθλητικα μας συμφερει να καθυστερηση η αποφαση των επιτυχοντων-επιλαχοντων γιατι σημαινει οτι το εψαξαν το θεμα και οποιος δεν πληρουσε της προυποθεσεις να μπει ο αμεσως επομενος, για το σωμα της αστυνομιας μιλαμε, οποιος δεν κανει, εξω ο αμεσως επομενος χωρις καμια χαρη και ***** . Οποτε ας τα κοιταξουν ολα καλα ο ασεπ ας βαλει ο κοσμο να τα ψαξει ολα και να ειναι δικαια, τουλαχιστον να ξερουμε οτι χασαμε την θεση απο καποιον ποιο πανω και οχι απο χαρες και βυσματα. Οποτε ας αργησουν λιγο και να ειναι ολα δικαια, παρα γρηγορα και να μπει μεχρι και δρακουμελ.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Χαχαχαχχα ναι για το χερι... ναι εχω κ εγω... οτι ειναι να γινει θα γινει.. κ απο μεριας μ θα γινει αξιοκρατικα κ οπως πρεπει... οποιος καταλαβε καταλαβε!!
Ο. Π. Κ. Ε
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Θα πέσει κλάμα με τα τατουάζ... πολύ κρίμα να έχεις τα μόρια. και να κοπεις από τατου
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Βλεπω να τρεχει κ λιμενικο μαζι!!
Ο. Π. Κ. Ε
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Το να μπεις ειναι το δυσκολο οπως και στισ Ενοπλες δυναμεις. Απο εκει και περα στο θεμα του ταττοο μπορεις να κανεις οτι θελεις. Οσοι απο δω περα ηταν 2αμαλ το 13' θα ειχαν δει φωτοπουλο μονιμο με μανικι και λαιμο οπως και αλλοι τοσοι στην αστυνομια και λιμενικο. Αν μπεις κανεις δεν θα σου πει τιποτα για το ταττοο, καμπανες ναι θα φας και θα στη λενε αλλα μεχρι εκει. Δεν σε κουναει κανεις μετα.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Παίδες τ μόρια να σας νοιάζουν για αρχή τ αλλά έρχονται με προετοιμασία και τ γνωστά ΜΟΡΙΑΚΙΑ !!!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Το θέμα στα μορια εμεις που έχουμε 2400 να μην υπάρχουν πολλοί γιατί θα φύγουμε ακλαυτοι νομιζω θα γίνει χαμός από αιτησεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες