Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Καλησπερα παιδια θελω να συμμετασχω στην προκυρηξη αλλα εχω ενα τατουαζ στην εσωτερικη πλευρα του μπρατσου. Γενικα δυσκολα φαινεται γιατι ειναι εσωτερικα και ειδικα με κοντομανικη φαινεται λιγο. Να μπω στη διαδικασια να συμμετασχω στην προκυρηξη; Θα με κοψουν πιστευετε ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Πάνω από 300 δεν πρόκειται να κοπούν από τους 1200 επιτυχόντες, υπάρχουν 360 καβατζα άρα θέλω να λπιστευω οτ θα είναι αξιοκρατικά κάπως
360 επιλαχόντες θα δώσουν αθλήματα ωστόσο θα κόψουν μέχρι 360 άτομα για επιτάχυνση τις διαδικασιας και αυτοί οι 360 που θα κοπούν θα έχουν κάνει τελείως χάλια χρόνους, άποψη μου πάντα έτσι μπορεί να πέσουμε όλοι έξω! Το θέμα είναι να βγει μέσα στη βδομάδα να τελειώνει το άγχος όλων σας εδώ μέσα
Ρε παιδιά μην λέτε ότι θέλετε... άνετα θα προλάβουν να βγουν τα αποτελέσματα κ ούτε καθυστερηση θα υπάρχει Μ επιλαχόντες γτ πολύ απλά θα τους έχουν καλέσει ήδη
Εννοείτε θα είναι αξιοκρατικά, αλλά πχ η απόφαση του Στε για τα τατου, το ότι δεν τρέχει άλλη μεγάλη προκήρυξη κλπ μειώνει αυτόματα τις πιθανότητες αυξημένων επιλαχόντων.Bill931 έγραψε: Πάνω από 300 δεν πρόκειται να κοπούν από τους 1200 επιτυχόντες, υπάρχουν 360 καβατζα άρα θέλω να λπιστευω οτ θα είναι αξιοκρατικά κάπως
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Slade συμφωνώ αλλά αμα κοπούν 360 άτομα σημαίνει 100 μόρια τουλάχιστον κάτω δεν είναι άσχημα
- GiannisDEA328
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 31
Οι επιλαχόντες μπαίνουν αξιοκρατίκα πιστεύετε; Που ξέρω εγώ πχ πόσοι κόπηκαν σύνολο και πόσους επιλαχόντες τράβηξε. Που ξέρει κάποιος αν ένας επιλαχών που είναι ποίο χαμηλά από αυτόν του πήρε την θέση κάποιο τηλέφωνο?
Το πιστοποιητικό τύπου α μπορει να δειχνει ι1 αρκεί να το γραψετε στην αιτηση που κανετε. εγω πήγα σήμερα ρουφ και μου το εκαναν έτσι.
πφφφ Αφού θα θα βγει η λίστα με τα μόρια αναλυτικά. Από τον 1ο βάση μορίων μέχρι τον τελευταίο. Έτσι όταν έρθει η σειρά των επιλαχόντων θα λέει καλούμε από τον αριθμό 1200 εως 1500. Επίσης στα Ιατρεία θα υπάρχει λίστα των κομμένων ατόμων και δίπλα σε αυτούς ο λόγος (πχ τατου, Δμς κλπ).GiannisDEA328 έγραψε: Οι επιλαχόντες μπαίνουν αξιοκρατίκα πιστεύετε; Που ξέρω εγώ πχ πόσοι κόπηκαν σύνολο και πόσους επιλαχόντες τράβηξε. Που ξέρει κάποιος αν ένας επιλαχών που είναι ποίο χαμηλά από αυτόν του πήρε την θέση κάποιο τηλέφωνο;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Teooyk εκεινη την ωρα στο εδωσαν ε;
- vasilis_hsks13
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπερα εχω τατου μεχρι πανω αοο τον αγκωνα αλλα εχω πολλα μορια. Θα κοπω?
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Teooyk εκεινη την ωρα στο εδωσαν ε;
Ναι έκανα αιτηση και ειπα γίνεται να φαινεται η σωματική ικανότητα. μου λεει γραψτο στην αίτηση και περίμενα καμια ωρα να την πάρω και λεει πάνω όντως ι1
Καλη τυχη σε ολους. Εχω 2300 πιστευω θα μπω σαω επιλαχων
Θα κοπείς γιατί απαγορεύετε σε εμφανή σημεία.. τ λέει ξεκάθαρα.. τζάμπα τ έξοδα που θα κανείς.. ότι είναι από τον ώμο κ κάτω φαίνεται
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 21
Dea pz έγραψε:Θα κοπείς γιατί απαγορεύετε σε εμφανή σημεία. Τ λέει ξεκάθαρα. Τζάμπα τ έξοδα που θα κανείς. Ότι είναι από τον ώμο κ κάτω φαίνεται
Τι απο τον ωμο και κατω ρε φιλε; Να μην φαινεται με θερινη στολη λεει η προκυρηξη μη λετε οτι θελετε
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες