Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Κατω απο 15 μερες δε μπορει να δωσει... παντως για να τα λενε ολα τοσο γρηγορα σημαινει οτι η προκυρηξη θα βγει μεσα σ αυτη τη βδομαδα! Αλλιως δε βγαινουν τα κουκια!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

δημητρης98 έγραψε:
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Μπορει σε μια βδομαδα να βγαλουν τα αποτελεσματα... Το θεμα ειναι μεχρι να γινουν οι ΠΚΕ, οσοι κοβονται θα πρεπει να καλουν τους αντιστοιχους επιλαχοντες, ολα αυτα παιρνουν χρονο! Δε ξερω πως μπορει να γινει αυτο.

να πω κατι αλλα μην με κραξετε

υπαρχει περιπτωση να μην κοψουν καθολου στα πκε ωστε να μην παρουν επιλαχοντες και αργη οι διαδικασια;

θα κόψουν μόνο αυτούς που στα αθλήματα ειδικά είναι ακραία εκτός ορίων όσοι είναι πχ για 5 10 δευτερόλεπτα 20 30 εκατοστά ύψος κτλπ ΔΕΝ πρόκειται να τους κόψουν για να επιταχυνθεί η διαδικαδια και όσο για τα ψυχοτεχνικα όποιος είναι τρελός
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Μπατε σκυλοι αλεστε η διαδικασία... Ούτε ένας δε θα κοπεί στα αθλήματα.

Θα σκαει ο άλλος 120 κιλά, κρίμα το παιδί μη το κόψεις έχει 4.500 μόρια, δε πειράζει που έκανε το 1000αρι 9,5 λεπτά.

Με αντίγραφο της κάρτας μέλους ΟΝΝΕΔ, δε θα περνάνε καν ΠΚΕ.

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Αφού το 30 τοις εκατό από τους επιτυχόντες θα δώσει και αυτό αθλήματα... Δηλαδή 360 άτομα. Δν αργεί η διαδικασια
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Κανονικα μια τετοια προκυρηξη που προοριζει τα ατομα για Διας και Δελτα, θα επρεπε να εχει ως απαραιτητο προσον το διπλωμα μηχανης. Υπαρχουν πολλοι που θα κανουν τα χαρτια τους χωρις διπλωμα μηχανης και εχουν καλα μορια. Φανταστειτε απο τους 1500 οι μισοι να μπουν χωρις διπλωμα!
Θα είναι οι συνοδηγοί των μηχανών. Έτσι κ αλλιώς και δίπλωμα να χεις δεν σε κάνει καλό οδηγό.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτο δεν ειναι σωστο ομως... θα φανε τη θεση καποιου αλλου ολοι αυτοι! Εγω προσωπικα στα αθληματα οτι περιεργο δω θα το αναφερω! Αμα εγω ας πουμε ειμαι επιλαχοντας αρκετα ψηλα και περιμενω τη σειρα μου, γιατι να μου φαει τη θεση αυτος που εκανε 10-20 δευτερολεπτα παραπανω και τελικα τον περασαν; Εγω λαλακας ειμαι που κανω 3.30 λεπτα το 1000αρι;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

360 επιλαχοντες θα δώσουν αθλήματα οπότε και να κοπούν επιτυχοντες θα υπάρχει αριθμός από πίσω
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και αν παθει κατι ο οδηγος τι. θα την. κανουν τη μηχανη; Θα τη παρουν στον ωμο; Ολοι πρεπει να ξερουν να οδηγουν τη μηχανη! Δε λεω να σαι Χορχε Λορενθο.. απλα να ξερεις να την οδηγας!
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Γινεται αυτο. Αλλα αμα καποιος επιτυχοντας εχει ας πουμε τατουαζ στο χερι και φαινεται; Ή καποιοι μπορει ας πουμε να εχουν αυξημενη μυωπια ή οτιδηποτε αλλο! Αμα κανει 5 λεπτα το χιλιαρι θα τον περασουν;

ενταξει το τατουαζ ειναι εμφανες και αποκλειται να το περασουν, αλλα για αλλα που δεν φαινονται οπως η μυωπια με το καταλληλο τηλεφωνο κατι γινεται

μπορει να δειξουν ανοχη σε ολους με τα αθληματα

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Και εγω αυτο σκεφτομαι! Οτι μπορει να μην κοψουν κανεναν στα ΠΚΕ παρα μονο καραμπινατες περιπτωσεις!
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

basayevgr έγραψε: Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό. Ειδικά στους ΕΦ. Στα σώματα ασφαλείας αστυνομία στρατό Πυροσβεστική, δεν θέλουν γυναίκες. Και προσπαθούν να τις κόψουν με την κάθε ευκαιρία. Έχω δώσει 3 φορές για αστυνομία και στρατό πανελλαδικές και είδα πως ήταν. Λίγες καταφέρνουν να φτάσουν στα αθλήματα και όσες φτάσουν τις περνάνε από σταγονόμετρο
Όπως τα λες είναι. Δείτε το 2011 οι γυναίκες ήταν κάτω από 40 στα 1200 άτομα.
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

wolver έγραψε:Και εγω αυτο σκεφτομαι! Οτι μπορει να μην κοψουν κανεναν στα ΠΚΕ παρα μονο καραμπινατες περιπτωσεις!

δεν θα γινει ντορος μετα, οτι δεν πηραν καθολου επιλαχοντες; Ψωμοτυρι για τους δημοσιογραφους θα ειναι

τωρα εσεις τσακωνεστε για το αν το διπλωμα μηχανης πρεπει να ειναι υποχρεωτικο, ενταξει βγαζεις μεσα στην σχολη δεν ειναι και μεγαλο θεμα

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Και αν παθει κατι ο οδηγος τι. Θα την. Κανουν τη μηχανη; Θα τη παρουν στον ωμο; Ολοι πρεπει να ξερουν να οδηγουν τη μηχανη! Δε λεω να σαι Χορχε Λορενθο. Απλα να ξερεις να την οδηγας!
Σου στέλνουν αντικαταστάτη. Εγώ προσωπικά 8 χρόνια μόνο συνοδηγός. Δεν έχω δίπλωμα για μηχανή καν.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ξερω παιδια που ειναι στην διας και μπηκανε χωρις διπλωμα μηχανης, απλα ως συνοδηγοι! Τρυπες θελουν να κλεισουν. Λετε να τους νοιαξει εαν εμεις σακατευτουμε με τις μηχανες?...
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

wolver έγραψε: Κουλά μου ακουγονται ολα αυτα! Ποτε θα προλαβει να βγαλει αποτελεσματα μεχρι τελη σεπτεμβριου;
Άνετα γίνεται, όλα θα τρέξουν πιο γρήγορα. Το λέω μέρες τώρα. Το 2011 υπήρξε τεράστιο πρόβλημα διότι έτρεχαν 3 προκηρύξεις ταυτόχρονα. Δεν θα υπάρξουν τόσοι επιλαχόντες όσοι το 11 κρατήστε το αυτό.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες