Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ετσι θα το κανω λεφτερη.. καλα κατσε να με καλεσουν πρωτα απλα κουβεντα να γινεται... αν κ δεν νομιζω να ειμαι ο μονος ειδικα αυτα τα χρονια π ζουμε αλλα. μαλλων ντρεποντε να μιλησουν!!
Ο. Π. Κ. Ε
Ευχαριστω φσαφα guppie ευχαριστω κ σωστος!! θα το εχω για καλο κ για κακο. αυτο το κομματι
Ο. Π. Κ. Ε
Αδερφέ το ταττου στο κάλυψε τελιος και τ χρωμα δέρματος φενοταν διπλα κανονικο ; Με προιν cover κατι λεγόταν?
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Γενικα ομως και εγω δεν νομιζω να σε κοψουν εφοσον δεν φαινεται, δηλαδη πρεπει να ειναι πολυ αγυριστο κεφαλι ο αλλος τι να πω. Μακαρι να μην υπαρξει προβλημα φιλαρακι μου.
βαλαντης έγραψε:ΣΤΡ ΠΖ 329 έγραψε:Το μόνο μαγείρεμα που γίνετε είναι λιγο στο υψος λίγο στα αθλήματα
και λιγο στα απολυτήρια λυκειου 1.64 γινεται 1.70
9.5 γινεται 17.85
αποκλείεται
Ποτε μην λες ποτε. Συμβαινουν και στης
καλυτερες οικογενιες.
Ναι θανο... πρωτα βαζουν ενα καλυπτικο κοκκινο σ χρωμα.. μετα make up ιδιο με το δερμα μετα σκονη πουδρα.. κ μετα ενα σπρει αντοχης κ αδιαβροχο κ για ν μην βγαινει στα ρουχα
Ο. Π. Κ. Ε
Και δεν φενετε τπτ; Πιο προιον; αν θυμάσαι γραψε μ
Θανο κ μονος μ το. καλυψα εκανα πειραματα σπιτι με τα ιδια πραγματα.. απλα δεν μπορουσα να κανω καλα το σβησιμο με το κανονικο δερμα.. ψιλοφενοτανε σε εμενα.. απλα αυτος το κανει κ δεν φαινεται τιποτα
Ο. Π. Κ. Ε
- ΔΕΑ 1993
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Δηλαδή ρε παιδιά εγώ που είμαι 1.71 στα αθλήματα θα με βγάλουν 1.69;
Αν θυμηθεις ονομα προιν πες μ
Θα στα στειλω αυριο ακριβος πως λεγοντε.. παντος αν πατησεις cryolan dermanland tha s βγαλει κ θα δεις!
Ο. Π. Κ. Ε
Πάντως το 11 ο 1200 ός είχε 2300 στην Α
Επειδή τρέχω περισσότερο σε διάδρομο, το γράφω μήπως βοηθήσει και κανέναν άλλο. Για να κάνεις 1 χιλιόμετρο σε 4:20, πρέπει να τρέχεις με ρυθμό 13.8 χλμ/ωρα (+-0.1). Οπότε εγώ για να δω άμα τα καταφέρνω το βάζω στο 14 και τρέχω για 4:20.Φυσικά δεν είναι το ίδιο με το να τρέχεις στον στίβο, και θα το κάνω και αυτό αργότερα, αλλά για την ώρα με καλύπτει ο διάδρομος.
Επίσης άλλη συμβουλή είναι να μην τρέχετε κάθε μέρα σαν ολυμπιονίκες από εκεί που δεν τρέχατε ποτέ, γιατί ο κίνδυνος τραυματισμού είναι μεγάλος. Τρέξτε 4 φορές την πρώτη βδομάδα, μετά 5 και πάει λέγοντας.
Επίσης άλλη συμβουλή είναι να μην τρέχετε κάθε μέρα σαν ολυμπιονίκες από εκεί που δεν τρέχατε ποτέ, γιατί ο κίνδυνος τραυματισμού είναι μεγάλος. Τρέξτε 4 φορές την πρώτη βδομάδα, μετά 5 και πάει λέγοντας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες