Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Κανονικα δε πρεπει να βοηθησουν, μιλαμε για μοριοδοτηση. Μπορει αυτον που θα βοηθησουν να φαει τη θεση απο αλλον! Εσυ δλδ αν δεις να βοηθανε καποιον δε θα αντιδρασεις;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τα κλασσικά ξεφτιλικια της αστυφυλακων. Ο ξάδερφος μου είχε περάσει το 1000αρι και ήταν 100 κιλα, μπορεί και 6 λεπτά... Ενώ λιμενικο φέτος που μπήκε πρώτη φορά τους έκοβαν αβέρτα. Ι ΜΑΚ δεν είναι ΑΣΕΠ.

Ενας σύμβουλος θα είναι μόνο στα μόρια. Μέχρι και οι ενστάσεις φύγανε από τον ασεπ που ήταν το 2011.

Ούτε στα αθλήματα θα υπάρχει εποπτεία.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

3 κατι πηδηξα χωρις να πεσω για να μη χτυπησω γιατι εκει θα πεσεις σε αμμο... απο την γραμμη ναι.. αλλα απο την γραμμη αρχιζουν μετραν τα μετρα;
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τοτε το 2011 πως κοπηκε τοσος κοσμος; Σημαινει οτι ηταν αυστηρα!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Γιαυτο λεμε ωρες κ φορες με το καταλληλο τηλεφωνο ολα λυνοντε.. ελλαδα ρε φιλε ελλαδα με την αξια τους ελαχιστοι!!! θανο κ κατι ακονη ο αλμα εις υψος; θα εχει στρωμα που θα πεφτουμε. ξερει κανεις;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 240

Δημοσίευση από Petros_Gnou »

Κόπηκαν όσοι δεν είχαμε Βύσμα
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ναι μωρε ευκολο ειναι πρεπει να εισαι πολυ χοντρος η ανικανος για να κοπεις εμενα τα μορια με νιαζουν μετα κατα 80 τις 100βπερασα
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Παιδια εγω σας λεω οτι μου ειπε φιλαρακι που εδωσε φετος πκε. Και με ειδικο φρουρο που μιλησα μου ειπε οτι τους περνουσανε για πλακα, οσοι κοπηκαν ηταν πολυ εκτος οριων! Δεν κοψανε κανεναν για 10 δευτερα η για 10-20 εκατοστα στο μηκος! Απο την προκηρυξη του 2009 ηταν ο συγκεκριμενος!
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Τιποτα δεν εννοειται σε μια προκυρηξη... πρεπει να αναφερει ακριβως ποιο χαρτι χρειαζεται για καταθεση.. στους σωφρονιστικους το ελεγε ξεκαθαρα, πιστοποιηση επιπεδου 5.

Και στους σωφρονιστικούς έλεγε επιπέδου 5 αλλά μπήκανε για δουλειά όσοι είχανε πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ επιπέδου χαμηλότερου του 5... Οπότε μην το ψάχνεις... Κεμεα δεν ζητούσε αλλά μπήκανε όμως... Όταν βγει η προκυρηξη πάρε τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ ή στον ΕΟΠΠΕΠ και θα σου πουνε εάν χρειάζεται ή όχι πιστοποίηση... Εγώ ξέρω ότι χρειάζεται

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

wolver έγραψε:Παιδια εγω σας λεω οτι μου ειπε φιλαρακι που εδωσε φετος πκε. Και με ειδικο φρουρο που μιλησα μου ειπε οτι τους περνουσανε για πλακα, οσοι κοπηκαν ηταν πολυ εκτος οριων! Δεν κοψανε κανεναν για 10 δευτερα η για 10-20 εκατοστα στο μηκος! Απο την προκηρυξη του 2009 ηταν ο συγκεκριμενος!

Το 2009 τα αθλήματα γινόντουσαν στο ΟΑΚΑ και όντως δεν έκοβαν στο 1000αρι αν πήγαινες με το μπούγιο... Το 2011 έκοβαν!

Γνώμη μου. Κάντε γυμναστική δεν βλάπτει. Να είστε εσείς σωστοί στις επιδόσεις.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι Πετρο δε διαφωνω με σενα.. λεω απλα οτι δε το αναφερει η προκυρηξη. Δηλαδη στους σωφρονιστικους δεχτηκαν την αδεια του κεμεα σα να ειναι η πιστοποιηση επιπεδου 5; Και μπηκανε αυτοι?

327 Α

Δημοσίευση από 327 Α »

Μάγκες υπάρχει περίπτωση να βγει η προκυρηξη μέσα στη βδομάδα;
Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ναι Πετρο δε διαφωνω με σενα.. λεω απλα οτι δε το αναφερει η προκυρηξη. Δηλαδη στους σωφρονιστικους δεχτηκαν την αδεια του κεμεα σα να ειναι η πιστοποιηση επιπεδου 5; Και μπηκανε αυτοι?

Ακριβώς και κόψανε πολλά άτομα που είχανε ΙΕΚ... Μερικοί μπήκανε..

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Με κεμεα μπήκαν όσοι είχαν ένσημα security, από Β επικουρικό. Αν κάποιος το δήλωσε σαν κύριο προσόν, και μπήκε καταλαθος , τώρα στα οριστικά θα τον κόψουν.

Petros_Gnou
Λοχαγός
Λοχαγός

Διασωστης31 έγραψε:Με κεμεα μπήκαν όσοι είχαν ένσημα security, από Β επικουρικό. Αν κάποιος το δήλωσε σαν κύριο προσόν, και μπήκε καταλαθος , τώρα στα οριστικά θα τον κόψουν.

Επηδη ΙΕΚ δεν έχουνε παρά πολλοί και κάποιοι δεν έκαναν τα χαρτιά τους θα καλυφθουνε θέσεις από άτομα Κεμεα πράγμα που για μένα είναι παράνομο να στο πω έτσι και θα έπρεπε να ακυρωθεί γι'αυτό τον λόγο... Εφόσον ζητάς στην Α επικουρία ΙΕΚ θα πρέπει να πάρεις ΙΕΚ...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες