Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Λοκ200

Δημοσίευση από Λοκ200 »

Αλλο ΒΕΚ άλλο πτυχίο που ζητάει η προκήρυξη. Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης. Πτυχίο είναι το χαρτί που παίρνεις όταν έχεις δώσει πιστοποίηση.
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Έσω εποχικοί πήγαμε και μας έφυγε ένα χιλιάρικο και δεν πληρωθήκαμε ακομη... έχει έξοδα η αλήθεια είναι και σκέψου μένω με την αδερφή μου δεν έχω νοίκι κρατήστε καβάτζα ένα 500 ευρώ για αρχη παίδες να περάσετε μπορεί και παραπάνω αν δεν έχετε σπιτι μέχρι να τελειώσουν διαδικασίες να ξεκινήσει σχολη
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Το τονιζω στρικε συνεχεια αυτο για την αποταμιευση.. τα. λεφτα δεν φτανουν.. κ θα σας πω ενα απλω παραδειγμα.. η αθηνα ειναι ακριβη μιλαμε για ακριβα ενοικια κ σπιτια χρεπια τα περισσοτερα.. οσο θα κανεις πρακτικη η αστυνομια εχει καποια καταληματα που τα δινει οσο ειστε σε πρακτικη.. οταν θα σε διωξει ομως που θα περασει ο καιρος τις πρακτικης θα πρεπει να εχεις ψαξει πιο πριν. σπιτι... συνηθως ζητανε 2 ενοικια μπροστα.. να ανοιξεις ρευματα ιστοριες επιπλα οποιος χρειαζεται η μετακομηση απο την πολη του κ συν το οτι τα λεφτα θα ειναι λιγα οσο εισαι 3 μηνες πρακτικη κ σχολη γυρω στα 260 ευρω το πολυ κ το κυριοτερο ειναι οτι μπορει να μην τα παρεις κ να τα παρεις μετα απο 4 μηνες μαζεμενα!! ειναι πολλα παιδια που το 2011 εφυγαν γιαυτο το λογο!!
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Xanthos έγραψε: Τί να πω ισως. Οτι ειναι να γινει θα γινει. Οι πινακες σε ποσες μερες βγαινουν δλδ;
Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια, αλλά μην ξεχνάς ότι μέσα σ όλα, πρέπει να βγάλουν οι συνάδελφοι και τα σχολεία για ΔΕΛΤΑ/ΔΙΑΣ άρα στην πρακτική τους 1 μήνα κατά ομάδες θα τα περνούν. Άρα όλα θα γίνουν πολύ γρήγορα απλά κράτα ότι πριν το τέλος Σεπτέμβρη θα είστε στις σχολές.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Θα ειναι πες... εγω σαν επιλαχων θα ανεμενω!!
theo

Δημοσίευση από theo »

Γνωμη για βασεις?
Exciter

Δημοσίευση από Exciter »

Καλησπέρα σε όλους. Με το καλό να μπείτε οι καινούργιοι συνάδελφοι γιατί πολλές οι ελλείψεις. Καλή επιτυχία σε όλους, μα πάνω απ'όλα σε αυτούς που το λαχταράνε, που περίμεναν χρόνια για αυτήν την στιγμή και προσπάθησαν να μαζέψουν όσα μόρια ειναι δυνατόν, ξέρω πως νιώθουν απο πρώτο χέρι. Κρίμα για κάποια παιδιά που λόγο ηλικίας δεν έχουν το δικαίωμα στην προκήρυξη. Ας ελπίσουμε κάποιοι απο εσάς να έρθετε και στα τμήματα αλλα κυρίως και στο μεταγωγών που ''πονάει''.
Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diogenis »

Θελω να με πειτε κατι παιδια βγαινει η προκηρυξη ωραια κανω την αιτηση μετα απο ποσο καιρο θα με φωναξουν για να κανω τις εξετασεις και τις αθλητικες δοκιμασιες;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ετσι οπως τρεχει η πρροκυρηξη θα ειναι γρηγορα.. εγω θα σ βαλω το μεγιστω.. απο την μερα τις αιτησης σου μετρα 25 μερες!! απο τα λεγομενα των παιδιων εδω.. μπορει να εβαλα κ πολλες η λιγο
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Παιδια δν γινοντε αυτα που λενε για τοσο αμμεσα πως ακριβος εγινε το 11 θα γινει και φετος πρωτα ο θεος
Σταυρος7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Σταυρος7 »

Ευχαριστω πολυ xanthe ετσι και αλλιως θελω να πεσω και αλλο τωρα ειμαι στο 26 . με δυσκολευει πολυ το μηκος χωρις καμια προπονηση πηδηξα 3 μετρα αλλα μου ειπαν οτι το 11 κοβανε παρα πολυ και για δμς και για αθληματα
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Xanthos έγραψε: Θα ειναι πες... Εγω σαν επιλαχων θα ανεμενω!
H ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Εδώ άλλοι ανέμεναν ότι στην προκήρυξη θα ανέβει το όριο στα 40. Οπότε υπομονή. Όσον αφορά τα χρήματα που είπες πιο πάνω συμφωνώ. Για την αρχή χρειάζεται κομπόδεμα. Μην ξεχνάς θες και εξοπλισμό, στην αστυνομία της Ελλάδας μπαίνεις όχι αλλού.
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Kirios έγραψε: Παιδια δν γινοντε αυτα που λενε για τοσο αμμεσα πως ακριβος εγινε το 11 θα γινει και φετος πρωτα ο θεος
Μα ήδη άλλαξαν οι μήνες πρακτικής από 2 σ έναν. Αυτόν τον ένα θα περάσουν όλοι τα σχολεία. Δεν θες όλοι; Ε το 70%. Το ζήτημα είναι να βγουν πριν το 19 άτομα. Αυτός ο υπουργός να γίνει ρεζίλι και κωλοτούμπας αποκλείεται. Οπότε άνετα γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ετσι ακριβος... οτι εχουνε τα παλικαρια τις ελας ειναι η απο την τσεπη τους η απο καποιες δωρεες που γινοντε!!! υπαρχουν παιδια που εχουν τοσα χρονια κ δεν τους φτανουν τα λεφτα ουτε για 2η στολη χειμερινη!! κ αναγκαστικα σε βροχη στεγνωνει πανω τους!!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Παρακαλω σταυρο.. υπομονη κ προσπαθεια.. εννοειτε οτι κοβουν σ ολα αλλιως δεν θα τα ειχαν.. το καλο με αυτα ειναι οτι εχεις 3 προσπαθειες!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες