Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Xanthos έγραψε: Diogenis απο οσο γνωριζω πριν οταν ειναι να σε καλεσουν θα σ ζητηθουνε να κανεις μονο σ καποιες εξετασεις εξω τι οποιες θα τις πας εκει! Εκει απλα θς τις δουνε θα σε τσεκαρουν με τον τροπο τους κ εννοειτε πως θα σε κοιταξουν!
Όπως τα λες είναι, δλδ καρδιογράφημα, αίματος, πλάκα κλπ. Θα λέει αναλυτικά η προκήρυξη.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Για να ειναι σχολες τοτε.. πρεπει αυτη τη βδομαδα να ανοιξουν οι αιτησεις κ παλι δεν προλαβενουν ρε παιδια.. ποτε θα γινουν οι αιτησεις ποτε να κανουν ενστασεις ποτε να περασουν γιατρους αθληματα.. ποτε θα γινουν ολα αυτα; μεχρι να βγουν πινακες ιστοριες... πολυ γρηγορο μ φαινεται ολο αυτο!! για να γινει ετσι τοσο γρηγορα θα λερασουν τους πρωτους 1500 κ τελειωνει το πανηγηρη εκει!!! ουτε επιλαχων ουτε αρχιδιες.. κ για να μπουνε σχολες τοτε αλλα κ για να βγουνε ολοι πριν το 20!!
Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Diogenis »

Xanthos οποτε δηλαδη θα με πουν να κανω τις εξετασεις απο γιατρους που εχω στην πολη και μετα θα παω τα χαρτια σε αυτους εκει στην αθηνα και θα με τσεκαρουν; Επισης οι αθλητικες δοκιμασιες αθηνα θα γινουν και αυτες ; Λιγο να μου εξηγησει καποιος αναλυτικα αν δεν βαριεται για να ξερω πως παει το μοτιβο.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Strike με αυτή τη λογική αύριο μεθαύριο πρέπει να βγει προκήρυξη και τν άλλη αιτήσεις...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Η προκυρηκη του 2011 ελεγε... αν κ αυτη το ιδιο θα λεει πανω σ αυτο το κομματι.. οσοι επιλεγοντε κ περνανε μοριακα οταν τους καλουν να περασουν ιατρικα ψυχοτεκνικα κ αθληματα μαζι που μπορει να ειναι 3 η 4 μερες κ ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ. Σου λεει.. πριν πας στους γιατρους να εχεις μαζι σου εξετασεις θωρακος με γνωματευση.. εξετασεις αιματος ουριας σακχαρου για απογορευμενες ουσιες ηλεκτροκαρδιογραφημα... με γνωματευση παντα απο γιατρο κ το πορισμα του!!! ειτε απο εξωτερικο ειιτε στο νοσοκομειο.. κ. οταν πας αθηνα στα ιατρια τις ελας θα εχεις μαζι σου αυτα...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Diogenis παντος αν δεν βαριεσαι δες το φεκ του 2011 πανω σ αυτα.. σεν θα αλλαξει τπτ σε αυτα να εχεις μια ιδεα τα λεει αναλυτικα!!
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Xanthos έγραψε: Για να ειναι σχολες τοτε. Πρεπει αυτη τη βδομαδα να ανοιξουν οι αιτησεις κ παλι δεν προλαβενουν ρε παιδια. Ποτε θα γινουν οι αιτησεις ποτε να κανουν ενστασεις ποτε να περασουν γιατρους αθληματα. Ποτε θα γινουν ολα αυτα; Μεχρι να βγουν πινακες ιστοριες... Πολυ γρηγορο μ φαινεται ολο αυτο! Για να γινει ετσι τοσο γρηγορα θα λερασουν τους πρωτους 1500 κ τελειωνει το πανηγηρη εκει! Ουτε επιλαχων ουτε αρχιδιες. Κ για να μπουνε σχολες τοτε αλλα κ για να βγουνε ολοι πριν το 20!
Λέω εγώ τώρα,1/8-15/8 αιτήσεις,10 μέρες για ενστάσεις και από την 26η άνετα μπορούν να ξεκινήσουν τα αθλήματα. Αν όλα έχουν τελειώσει 20 Σεπτεμβρίου (αθληματα κλπ) άνετα βγαίνει. Επίσης μην βγει κάποιος και πει ότι δεν λειτουργεί τπτ τον Αύγουστο ή ότι κλείνει η βουλή (άσχετο) γτ και το 2011 η προκήρυξη βγήκε 16 Αυγούστου.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Και γιαυτο ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ καντε ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ οσοι δεν ειστε απο αθηνα κ δεν εχετε να μεινετε καπου κ δεν εχετε πολυ καλη οικονοκικη δυνατοτητα... δεν ειναι μονο η σχολη κ το μετα τις σχολης φια σπιτια κτλπ.. ειναι κ αυτα τα εξοδα τα οποια για καποιον που δεν εχει ειναι αρκετα.. λεωφορια τρενα ξενοδοχεια κανα ταξι σιγουρα εκει γιατι αμα δεν ξερεις θα χαθεις!!
Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Θελει ολοκληρη διαδικασια να γινει και εγω μενω πολυ μακρια απο την αθηνα και εκτος αυτου ειναι να πληρωσω και το εισιτηριο 100 ευρω πανε ελα τωρα λιγο χαλαστηκα με αυτο θα επρεπε να καναμε εξετασεις και στην θεσσαλονικη τουλαχιστον. Επισης δεν εχω που να μεινω εκει περα στην αθηνα και ειμαι με 260 ευρω στην τραπεζα μεσα δυστυχως.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Τί να πω ισως.. οτι ειναι να γινει θα γινει.. οι πινακες σε ποσες μερες βγαινουν δλδ?
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Diogenis έγραψε: Θελει ολοκληρη διαδικασια να γινει και εγω μενω πολυ μακρια απο την αθηνα και εκτος αυτου ειναι να πληρωσω και το εισιτηριο 100 ευρω πανε ελα τωρα λιγο χαλαστηκα με αυτο θα επρεπε να καναμε εξετασεις και στην θεσσαλονικη τουλαχιστον. Επισης δεν εχω που να μεινω εκει περα στην αθηνα και ειμαι με 260 ευρω στην τραπεζα μεσα δυστυχως.
Άμα χαλάστηκες με αυτό που να δεις αν μπεις πόσο θα χαλαστείς τους πρώτους μήνες που είτε δεν θα πληρώνεσαι, είτε θα παίρνεις κάτι ψιλά. Όπως προείπε ο φίλος πιο πάνω κάντε αποταμίευση.
Πολιτης.

Δημοσίευση από Πολιτης. »

Strike13 έγραψε:
Xanthos έγραψε: Για να ειναι σχολες τοτε. Πρεπει αυτη τη βδομαδα να ανοιξουν οι αιτησεις κ παλι δεν προλαβενουν ρε παιδια. Ποτε θα γινουν οι αιτησεις ποτε να κανουν ενστασεις ποτε να περασουν γιατρους αθληματα. Ποτε θα γινουν ολα αυτα; Μεχρι να βγουν πινακες ιστοριες... Πολυ γρηγορο μ φαινεται ολο αυτο! Για να γινει ετσι τοσο γρηγορα θα λερασουν τους πρωτους 1500 κ τελειωνει το πανηγηρη εκει! Ουτε επιλαχων ουτε αρχιδιες. Κ για να μπουνε σχολες τοτε αλλα κ για να βγουνε ολοι πριν το 20!
Λέω εγώ τώρα,1/8-15/8 αιτήσεις,10 μέρες για ενστάσεις και από την 26η άνετα μπορούν να ξεκινήσουν τα αθλήματα. Αν όλα έχουν τελειώσει 20 Σεπτεμβρίου (αθληματα κλπ) άνετα βγαίνει. Επίσης μην βγει κάποιος και πει ότι δεν λειτουργεί τπτ τον Αύγουστο ή ότι κλείνει η βουλή (άσχετο) γτ και το 2011 η προκήρυξη βγήκε 16 Αυγούστου.

Το 11 βγήκε στις 8 Αυγούστου και ξεκίνησαν οι αιτήσεις στις 16 Αυγούστου!!! εσυ που μπήκες και το 11 και τα ξέρεις καλά

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δυστηχος diogeni ειναι πολλα τα παιδια λογου οικονομικου κ οου δεν τα γνωριζουν αυτα κ αυτες τις διαδικασιες που θα κανουν τα χαρτια τους κ οταν ερθει η ωρα κ τους καλεσουν δεν θα πανε... εχει γινει κ το 11 απο πολλα παιδια που γνωριζω κ τωρα θα ηταν μεσα!!
Diogenis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Αν ειχα αρκετα λεφτα στην ακρη δεν θα με πειραζε αυτο αλλα τωρα με 260 ευρω τι να κανω ειναι πολυ ασχημα τα πραγματα για εμενα.
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Δεν ξέρω απλά ρωτάω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες