Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Θα σαλταρουμε τελος... Ελεος ρε παιδια αν ειιναι το οριο 25 πρεπει να γινουμε στεκες!
ΠΑιδια όλα θα τα λέει η προκήρυξη μέχρι 27 είναι το όριο εγώ είμαι 110 κιλά και έχω πλακωθεί στην δίαιτα έχω χάσει 15 μέχρι στιγμής και θα πάω σε δασκάλο να μου κάνει τα αθλήματα από εβδομάδα Θεσσαλονίκη
Εγω ειδη εχω χασει 7 κιλα τα αλλα μ ειναι δυσκολο αλλα θα χασω κ αλλα
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Απο αθληματα πως τα πάτε; έχετε τεστάρει; Το άλμα εις ύψος είναι 1.05 χωρίς κονταρι.. το χιλιαρι θέλει σχετικά γρηγορο τρέξιμο.. Και το μήκος θέλει δουλειά και τεχνική.. επισης σφαίρα πως θα πετάξω με αριστερό Δεν ξέρω μου φαίνετε ξενο
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
27 είναι το όριο... Λογικά θα τ γράφει αναλυτικά η προκήρυξη
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Ποτε λετε να βγει ;
Το αλμα υψους εινσι το πιο ευκολο το 1000ρι το εκανα 3και 40σημερα η σφαιρα τελειος ευκολο για μενα το μηκος ειναι καπως δυσκολο και το 1000αρι αλλα ευκολα σιγα
Η προκηρηξη θα γράφει αναλυτικά τα πάντα.. και για τα διπλώματα.. πχ τι γίνετε όταν κάποιος έχει βεβαίωση. αλλα δεν έχει στα χέρια του το κανονικό.. επίσης για τους γιατρός. για όλα τ δικαιολογητικά. υπομονη ως έξι αυγουστου
Ρε παιδιά, χάστε κάνα κιλό και μην προσπαθείτε να είστε στο όριο. Ήμαρτον.
Καλησπέρα για δείκτη μάζα σώματος δεν λέει κάτι μέσα το όριο είναι 25 ξανθο μπορείς να κάνεις τεστακια έχει πολλά στο ίντερνετ
Και μενα το μηκος με δυσκολευει ρε ***** το...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Για το μήκος πατάς όπου θες ή πρέπει στο βατηρα(δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται); Αν πατας όπου θες και σου μετράνε από εκεί τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Λοιπόν θα μετρήσεις 50 παππουτσια από το σκάμα θα βάλεις σημάδι κάτι και θα ξεκινάς πάντα από εκεί. Θα δεις με ποιο πόδι πρέπει να ξεκινάς για να σου βγαίνει να πατήσεις το καλό σου στη γραμμή. Θα το έχεις άνετα καλή προπόνησηwolver έγραψε: Και μενα το μηκος με δυσκολευει ρε ***** το...
Παιδιά γνωρίζετε αν οι πίνακες με τα μόρια θαβγούνε γρήγορα; Η στο τέλος της διαδικασίας μετά τα αθλήματα;
Παίδες έρχομαι πάλι με νέες πληροφορίες... Θα βγει αν όχι την Δευτερα θα βγει την Τετάρτη η πέμπτη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες