Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδια εγω εχω μια βεβαιωση Απο στρατολογια που μου εδωσαν οταν απολυθηκα οτι υπηρετησα ειδικες δυναμεις και ποια καθηκοντα εκτελεσα. Μετραει;
Επισης ηθελα να προσθεσω πως εαν το πτυχιο αγγλικων σαν βρισκεται στην λιστα με τα αναγνωρισμενα πτυχια δεν χρειαζεται μεταφραση. Το φεκ ελεγε για βεβαιωσεις και πιστοποιησεις απο το εξωτερικο.
Πτυχιο ΙΕΚ παιρνεις μονο με πιστοποιηση αλλιως δεν μετραει τιποτα. Ειμαι σε ιεκ και εγω.
Επισης ηθελα να προσθεσω πως εαν το πτυχιο αγγλικων σαν βρισκεται στην λιστα με τα αναγνωρισμενα πτυχια δεν χρειαζεται μεταφραση. Το φεκ ελεγε για βεβαιωσεις και πιστοποιησεις απο το εξωτερικο.
Πτυχιο ΙΕΚ παιρνεις μονο με πιστοποιηση αλλιως δεν μετραει τιποτα. Ειμαι σε ιεκ και εγω.
Το Και πάνω τύπου α 1 ώρα κανει να στο βγάλει πηγα χτες το πρωί
Καλημερα στην παρεα. Μια απορια θα ηθελα να μου λυσετε αν γινετε παρακαλω... Σαν δεα ειδικων δυναμεων παιρνεις 1000 μορια η 500 μονο; Δλδ λεει μεσα ησουν το ενα ΚΑΙ το αλλο; Η η το ενα η το αλλο δεα ειδικες δυναμεις προεδρικη φρουρα
Περνεις 1000
Ευχαριστω παρα πολυ φιλτατε με βοηθησες αρκετα
Νασαι καλα παρακαλω!
Άντε από Δευτέρα να βγει !!!
- Φωτης_Ε.Δ_2.ΜΑΛ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 5
Καλημέρα να ρωτήσω κάτι από την στιγμή ανακοίνωσης της από της αστυνομίας ποτέ περίπου βγενουν η αίτηση; Ευχαρηστω
Ουστ παλιο γρουσουζι ασε να βγει ο αυγουστος να μας ερθουν τα διπλωματα... σε πειραζω οτι ειναι να γινει ας γινει καλη επιτυχια σε ολους παιδες!! ψηλα τα κεφαλια!!
Δεν καταλαβα ακριβος τι θες να πεις!!! βγηκε το φεκ τωρα απλα αναμενουμε επισημη ανακοινωση για ατομα προσληψης και ημερομινιες για αιτησεις!!
Εγώ π ήμουν ΔΕΑ κ πήρα το πιστοποιητικό. Αναγράφει το Ι1PAPAXITOS έγραψε: Γιατι εγω που ειμαι ΔΕΑ το χαρτι λεει τυπου Α' και δεν αναγραφει πουθενα για βαθμο 11 και τετοια. Ισως για τους απλους στρατιωτες να ισχυει αυτο. Γι αυτο ρωτησα μηπως δεν εχω το σωστο χαρτι.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αρα αμα παρουμε το πληρες τυπου Α, γραφει και το ι1 μεσα; Αυτη ειναι η διαφορα απο το απλο; Ποιο χρειαζονται τελικα; Μαλλον το πληρες;
Η τριτεκνια μέχρι τα 30 πιάνει μόνο αυτόν που σπουδάζει ή παίρνουν μόρια και τα υπόλοιπα αδέρφια; Δλδ το ένα να είναι 30, ο άλλος 28 και να σπουδάζει και ο άλλος 28 και να μην σπουδάζει...
Παίρνουν όλοι μόρια τριτεκνιας η μόνο ο ένας;
Παίρνουν όλοι μόρια τριτεκνιας η μόνο ο ένας;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Ούτε εμένα γράφει Ι1 άρα θα έχουμε το απλο
Όλοι εσείς οι ανορθόγραφοι εδώ μέσα θα κάνετε τα χαρτιά σας ; να ξέρετε μέσα στην σχολή δίνετε γραπτές εξετάσεις και σας κόβουν για πλάκα για την ορθογραφία ωστόσο καθίστε λίγο να μάθετε, όσο προλαβαίνετε δηλαδή
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες