Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδια εγω εχω γεννηθει στην αλβανια κοντα στα συνορα η κωμοπολη που γεννηθηκα αλλα δεν το εχουν στης ελληνικες μειονοτητες της αλβανιας δηλαδη δεν το αναγνωρισαν σαν ομογενεις, αλλα εχω την ελληνικη ιθαγενεια κατ'επεκταση και την ελληνικη υπηκοτητα, ομογενεις ξερω οτι υπαρχουν αρκετοι στο σωμα, γνωριζει καποιος κατι παραπανω επι του θεματος; εχω την ελληνικη ταυτοτητα και δεν αλλαζει σε κατι με αυτην του ελληνα. Στις προκυρηξεις απ'οτι ειδα στην αρχη λεει δικαιωμα στο διαγωνισμο εχουν ελληνες πολιτες ανδρες και γυναικες, και εγω ελληνας πολιτης δεν υπαγομαι με την ελληνικη ταυτοτητα;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Το 2011 μέχρι πόσο καιρό μετά την κατάταξη των πρώτων επιτυχόντων , καλούσαν επιλαχόντες για την σχολή?; Στο τωρινό φεκ λέει προς το τέλος, εντός 20 ημερών θα μπορούν να πάρουν επιλαχόντες λόγω παραίτησης κλπ.
Ίσως αυτό να είναι ένα σημάδι, ότι θα βγει και 2η προκήρυξη μέσα σ ένα χρόνο.
Ίσως αυτό να είναι ένα σημάδι, ότι θα βγει και 2η προκήρυξη μέσα σ ένα χρόνο.
Η καλοκαιρινή ενδυμασία της αστυνομίας συμπεριλαμβάνει κοντομάνικο, τα χέρια στην ανάταση ή στην έκταση καθιστούν τα τατουάζ εμφανή στον οπτικό ορίζοντα. Η καλοκαιρινή ενδυμασία στα ποδήλατα συμπεριλαμβάνει σορτς. Πιστεύω να σε κάλυψα.Petros_Gnou έγραψε:Strike13 έγραψε:Όσον αφορά για τα τατουάζ, η απόφαση του ΣτΕ περισσότερο θωράκισε τις υγειονομικές επιτροπές παρά τους μελλοντικούς εναγόμενους. Οτιδήποτε είναι από τον ώμο και και κάτω με το κοντομάνικο φαίνεται. Επίσης σύμφωνα με αυτή την απόφαση, θα μπορούσαν να κόψουν και άτομα τα οποία έχουν στα πόδια τατουάζ αφού μπορούν να ισχυριστούν ότι μελλοντικά μπορεί να πάτε στα ποδήλατα της Ελληνικής αστυνομίας ( λίγο ακραίο δεν νομίζω ούτε πρόκειται να ισχύσει, απλά λέω μια άποψη). Επίσης δεν κατανοώ το ρατσισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται άτομα τα οποία έχουν απολυτήριο 10-11 κλπ. στην αστυνομία θα μπείτε σαν ειδικοί φρουροί όχι στη ΝΑΣΑ. Ο συνάδελφος ο οποίος έχει 10-11 απολυτήριο και κάνει ορθογραφικά λάθη είναι αυτός που μπορεί αύριο-μεθαύριο να σας σώσει τη ζωή.
Για τατουάζ από την στιγμή που δεν φαίνονται με την χειμερινή και καλοκαίρι ενδυμασία περνάς... Ακόμα και στα ποδήλατα να σε βάλουνε και να έχεις στην γάμπα πάλι δεν φαίνεται γιατί φοράς παντελόνι... Οπότε περιπολία με ποδήλατο λίγο απίθανο το βλέπω να βάζουνε άτομα... Εξάλλου θέλουνε και μια παραπάνω εκπαίδευση γιατί θα κάνουνε χιλιόμετρα με τα ποδήλατα... Οπότε νομίζω δεν θα μπούνε καν εκεί... Ότι και να γίνει πάντως μην ανχωνεστε
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Strike13 έγραψε:Η καλοκαιρινή ενδυμασία της αστυνομίας συμπεριλαμβάνει κοντομάνικο, τα χέρια στην ανάταση ή στην έκταση καθιστούν τα τατουάζ εμφανή στον οπτικό ορίζοντα. Η καλοκαιρινή ενδυμασία στα ποδήλατα συμπεριλαμβάνει σορτς. Πιστεύω να σε κάλυψα.Petros_Gnou έγραψε:Strike13 έγραψε:Όσον αφορά για τα τατουάζ, η απόφαση του ΣτΕ περισσότερο θωράκισε τις υγειονομικές επιτροπές παρά τους μελλοντικούς εναγόμενους. Οτιδήποτε είναι από τον ώμο και και κάτω με το κοντομάνικο φαίνεται. Επίσης σύμφωνα με αυτή την απόφαση, θα μπορούσαν να κόψουν και άτομα τα οποία έχουν στα πόδια τατουάζ αφού μπορούν να ισχυριστούν ότι μελλοντικά μπορεί να πάτε στα ποδήλατα της Ελληνικής αστυνομίας ( λίγο ακραίο δεν νομίζω ούτε πρόκειται να ισχύσει, απλά λέω μια άποψη). Επίσης δεν κατανοώ το ρατσισμό με τον οποίο αντιμετωπίζεται άτομα τα οποία έχουν απολυτήριο 10-11 κλπ. στην αστυνομία θα μπείτε σαν ειδικοί φρουροί όχι στη ΝΑΣΑ. Ο συνάδελφος ο οποίος έχει 10-11 απολυτήριο και κάνει ορθογραφικά λάθη είναι αυτός που μπορεί αύριο-μεθαύριο να σας σώσει τη ζωή.
Για τατουάζ από την στιγμή που δεν φαίνονται με την χειμερινή και καλοκαίρι ενδυμασία περνάς... Ακόμα και στα ποδήλατα να σε βάλουνε και να έχεις στην γάμπα πάλι δεν φαίνεται γιατί φοράς παντελόνι... Οπότε περιπολία με ποδήλατο λίγο απίθανο το βλέπω να βάζουνε άτομα... Εξάλλου θέλουνε και μια παραπάνω εκπαίδευση γιατί θα κάνουνε χιλιόμετρα με τα ποδήλατα... Οπότε νομίζω δεν θα μπούνε καν εκεί... Ότι και να γίνει πάντως μην ανχωνεστε
Ναι δεν νομίζω κάποιον Ε. φ. να τον βάλουνε περιπολία με το ποδήλατο γιατί για να κάνεις περιπολία με ποδήλατο θα πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις όπως λέω εγώ ένα παράδειγμα να μπορείς να τρέχεις με το ποδήλατο 10-15 χιλιόμετρα με τάδε ταχύτητα...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 35
υπάρχει απόφαση του στε που αίρει το γένος στα σώματα ασφαλείας, επικαλούμενη άρθρο του Συντάγματος που ορίζει ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι στις δημόσιες λειτουργίες. Άρα, ναι σε πιάνει. Άμα ήταν θα έλεγε όπως παλιά "Να είναι Έλληνες το γένος".SWAT. έγραψε:Παιδια εγω εχω γεννηθει στην αλβανια κοντα στα συνορα η κωμοπολη που γεννηθηκα αλλα δεν το εχουν στης ελληνικες μειονοτητες της αλβανιας δηλαδη δεν το αναγνωρισαν σαν ομογενεις, αλλα εχω την ελληνικη ιθαγενεια κατ'επεκταση και την ελληνικη υπηκοτητα, ομογενεις ξερω οτι υπαρχουν αρκετοι στο σωμα, γνωριζει καποιος κατι παραπανω επι του θεματος; Εχω την ελληνικη ταυτοτητα και δεν αλλαζει σε κατι με αυτην του ελληνα. Στις προκυρηξεις απ'οτι ειδα στην αρχη λεει δικαιωμα στο διαγωνισμο εχουν ελληνες πολιτες ανδρες και γυναικες, και εγω ελληνας πολιτης δεν υπαγομαι με την ελληνικη ταυτοτητα;
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Διασωστη το 2011 οι πρωτοι ειχαν τελειωσει σχολη και πρακτικη και ακομα επαιρνε επιλαχοντες! Μεχρι αρχες του 2012 επαιρνε επιλαχοντες νομιζω!
Καλησπέρα. Πληροφοριακά θα ήθελα να σας πω ότι η προκήρυξη για τις φυλακες έβγαλε τα αποτελέσματα για να δώσουν αθλήματα τα παιδιά που πέρασαν μαζί με τους επιλαχόντες. επειδη είναι 2 μήνες εκπαίδευση μπορεί να τους βάλει μαζί με τους εφ. Οπότε εγώ βλέπω ότι θα βγει ναι γρήγορα η δικιά μας !
Άς το ξανά πω άλλη μια και μετά τέλος. Ποιος σας είπε ότι θα πληρωθείτε άμεσα, μιλάμε για μία διαδικασία η οποία είναι χρονοβόρα. Εκτός αυτού ο δόκιμος δεν στοιχίζει σχεδόν τίποτα, επίσης αν πάρουμε σαν παράδειγμα τη δικιά μου σειρά θα πληρωθείτε λίγους μήνες μετά το 2020. Άρα και πρόβλημα προϋπολογισμού να υπήρχε οι πληρωμές θα πάνε στον προϋπολογισμό του 2020 2020. Εσείς όλοι που λέτε για προϋπολογισμούς γνωρίζετε αν στο ταμείο του υπουργείου προστασίας του Πολίτη υπάρχουν χρήματα ή όχι; Που τα διαβάζετε αυτά ήθελα να ήξερα?AnestisMaster έγραψε: έγκυρο και θα το δείτε: Προβλέπεται και άλλη προκήρυξη μέχρι εξαντλήσεως 4ετιας της νδ. φέτος θα πάρει 1500 δύσκολα να τη σπάσει. Και αν τη σπάσει και πάρει 500 τώρα τους υπόλοιπους 1000 θα τους πάρει τέλος του 20, ίσως αρχές 21, πιστεύω, γιατί οι 500 θα πάνε στον προϋπολογισμό του 20, άρα οι άλλοι στου 21, για το 19 δε θα χρεώσει τίποτα. Όπως και να χει ο αρχικός σχεδιασμός αφορούσε 2500 ΕΦ, όχι συνοριοφύλακες ή κάτι άλλο, αλλά λόγω οικονομικών θέλει 1500 να τους αμολύσει άμεσα στο δρόμο για να προλάβει τα δεκεμβριανά. Αυτό για όσους δεν έχουν εκπληρώσει ακόμη να εκπληρώσουν, για όσους δεν έχουν πολλά μόρια να μαζέψουν και για όσους έχουν ηλικιακό θέμα να το τρέξουν από τώρα ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα σε μέλλουσες προκηρύξεις.
Πέτρο δεν θα είσαι μια ζωή ειδικός φρουρός. Όσον αφορά τις προϋποθέσεις καμία σχέση. Ούτε καν αυτά που φαντάζεσαι.Petros_Gnou έγραψε:
Ναι δεν νομίζω κάποιον Ε. Φ. Να τον βάλουνε περιπολία με το ποδήλατο γιατί για να κάνεις περιπολία με ποδήλατο θα πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις όπως λέω εγώ ένα παράδειγμα να μπορείς να τρέχεις με το ποδήλατο 10-15 χιλιόμετρα με τάδε ταχύτητα...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 240
Δεν φαντάζομαι... Απλά υπόθετω πως θα είναι για να πάει κάποιος στο ποδήλατο...Strike13 έγραψε: Πέτρο δεν θα είσαι μια ζωή ειδικός φρουρός. Όσον αφορά τις προϋποθέσεις καμία σχέση. Ούτε καν αυτά που φαντάζεσαι.
Εγώ πάντως Θα πρότεινα στην Ελληνική Αστυνομία μερικούς από εδώ μέσα να μην τους προσλάβει λόγω χαμηλής νοημοσύνης. Όπως για παράδειγμα ένα φίλο που πήγε να καταθέσει τα χαρτιά του στο τμήμα χωρίς να έχει βγει προκήρυξη. Θα έπρεπε να τον συλλάβουν και να τον αφήσουν μετά το τέλος της προκήρυξης για να μην μπορεί να πάρει μέρος. Και έχετε υπόψη σας ότι η σπορά ψευδών ειδήσεων είναι αδίκημα.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Χαχαχα εκλαψα.. σωστος!
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 14
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες